Forum despre Dasteco SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 20 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Dasteco SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Dasteco.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Rafa Miercuri, 22 Mai 2013
Exista un flux imens de personal in cadrul acestei companii. Fara exagerare, se fac zilnic angajari si tot zilnic sunt 2-3 persoane care sunt "executate".
Se semneaza initial un contract pe o perioada de 3 luni, din care primele 15 zile de asa numit training, in care nu esti platit. Dupa aceasta perioda de "training" este o probabilitate foarte mare sa ti se spuna ca nu mai este nevoie de serviciile tale. Si vine altul in locul tau, sta 15 zile dupa care este trimis acasa fara sa fie platit si tot asa.
La cati oameni au fost tepuiti, ma mir cum de mai gasesc oameni.
Anti-tepari Miercuri, 22 Mai 2013
Tepari de inalta clasa, protejati de insitutiile de control ale statului.
Mario Miercuri, 22 Mai 2013
Nu ai voie sa vorbesti, nu ai voie sa ridici capul de la bancul de lucru, nu ai voie sa mergi la toaleta decat in pauza de 30 minute acordata la ora 13. Acestea sunt conditiile de la Dasteco. Daca le accepti primesti un salariu de mizerie din care ti se opresc tot felul de penalizari pentru greseli pe care le-ai infaptuit sau nu. La final daca tragi linie constati ca pleci degeaba de acasa. Pe langa toate astea mai trebuie sa suporti si tratamentul umilitor al doamnei DD.
Acestea sunt concluziile mele dupa scurta perioada petrecuta acolo. Si intr-adevar, daca rezisti doua saptamani poti spune ca esti veteran, pentru ca angajatii se schimba ca pe ciorapi, la un interval foarte scurt.
Nicu Vineri, 24 Mai 2013
Tepari.
Rafa Luni, 27 Mai 2013
Au anunt in ziar, deci urmeaza inca o serie de ...
Rafa Marti, 2 Iulie 2013
A venit ITM-ul , s-a facut un control de fatada s-au dat cateva dispozitii si au plecat. Felicitari ceui/celei care a vrut sa le-o coaca, dar actiunea nu a avut sorti de izbanda.
radu Joi, 11 Iulie 2013
si eu am lucrat acolo dar nu am rezistat mai mult de 9 zile pentru ca, conditiile de lucru desi esti angajat ca necalificat, se cere mult prea mult de la tine, nu ai voie sa vorbesti iar penalizarile sunt de multe ori facute pe nedrept. desi la interviu ti se spune ca ai timp de 5 zile un trainer specializat care sta doar cu tine si te invata, defapt nu este asa, ti se explica de 2-3 ori te pune la practica iar daca ai gresi esti penalizat. in momentul in care administratora "sefa" este nervoasa, trebuie sa stai cu capul in jos si sa taci chiar daca ti se sdreseaza cu injurii, cine poate sa lucreze in asemenea conditii, spor la treaba... eu astept sa vad daca imi voi primi banii pentru zilele lucrate...
Mihai Luni, 15 Iulie 2013
Salut Radu! Si eu sunt intr-o situatie similara cu a ta. Ai primit in cele din urma banii?
paul Marti, 16 Iulie 2013
am vazut in anunturile lor ca angajeaza si personal calificat, poate oferi cineva feed-back din mediul acesta?
Mihai Marti, 16 Iulie 2013
Du-te si convinge-te singur! Dar imi permit sa iti dau un sfat: nu renunta la actualul loc de munca, doar ca sa mergi acolo...
andrei Joi, 25 Iulie 2013
stiti cumva ce salar se ofera , deconteaza transportul?
Ionut Sambata, 27 Iulie 2013
Sa zici "mersi" daca primesti macar o parte din banii care ti se cuvin , de decontat transport nu poate fi vorba.
.... Sambata, 14 Septembrie 2013
Buna.Eu am lucrat acolo 1 an de zile si ma intreb cum de am rezistat...Transportul se deconta cand lucram eu pacat ca acum nu l mai deconteaza,banii o sa i primiti daca ati facut treaba buna..daca ati mai avut greseli la "plantat" va mai scadea.Eu am sperat ca se va schimba treaba cu trecerea anilor si cand va observa si doamna ca oamenii vin si pleaca in numar mare,dar din discutiile de mai sus observ ca nimic nu e schimba,MARE PACAT.
sir_nevers Sambata, 21 Septembrie 2013
Salut. Am lucrat si eu la aceasta firma 2 luni de zile vara lui 2012. In toata aceasta perioada am fost trimis acasa 2 saptamini pe motiv ca nu are comenzi, dar ramaneau sa lucreze cei care erau mai vechi si aveau salarii negociate indiferent de cat se producea. Programul era de la 7 si pina cand se termina treaba....care nu se termina la timp datorita intarzierii componentelor, astfel perioada de livrare a produsului finit fiind mai mica decat ar fi trebuit.
decontarea se facea doar daca realizai 75% pe luna, altfel nu primeai deloc.
Specializarea nici nu exista ...... vine unul dintre cei vechi care iti arata o data sau de 2 ori si u deja faci practica pe produse care sunt pt livrat ......daca nu le faci bine iti scade din timpul operatiunii pt a fi retusate iar daca nu pot fi ti se scade din salar.
Se tipa la tine uneori lasandu-se cu injurii, nu ai voie sa vb cu ceilalti colegi, ti se cere sa stai peste program cand sunt comenzi urgente si sa vii si sambata. Si cu toate astea daca te conformezi tot nu iti iese mai mult de 75%, datorita faptului ca timpul de executie a operatiunilor e foarte mic in comparatie cu timpul pe care poti u sa il realizezi....... cei mai vechi spuneau ca ei pot scoate timpul la unele operatiuni dar asta dupa vreo 6 luni de exercitiu, ei facandule doar pe acelea care scoteau timpul, celelalte lasandu-le la cei nou veniti. In urma celor 2 luni in care am scos cat de cat 75% am luat 1200 lei, asa incheindu-se o vara ratata de student , intre timp ratand 2 oferte de lucru care erau mult mai bune.
Deci alegerea va apartine daca vreti sa lucrati intr-o astfel de firma.
Succes in a face alegerile potrivite!
raducu Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Salut, poate sami spuna cineva daca cei de la dasteco platesc angajatii sau dau tepe la salar?
Eu Sambata, 30 Noiembrie 2013
Tepe la greu.
fost angajat Luni, 2 Decembrie 2013

Am lucrat la DD acum 6 ani la contabilitate timp de 8 luni(se "rezista" cam 2-3 saptamani pe acest post). Din cate vad nu s-a schimbat nimic la modul de lucru, si atunci normele erau prea mari ca sa poata fi realizate si oamenii munceau cate 12 ore, se fac tot angajari pe banda ca si atunci, se dau penalizari 5% sau 10 % din salariu. Salariile se plateau dar acum depinde cat se realiza din norma. Am patit sa fim sechestrati efectiv toti angajatii, ni s-a incuiat usa de la intrare si nimeni nu a avut voie sa plece acasa pana nu s-a incarcat tirul. Am fost jigniti, injurati  etc. Eu pana la urma am plecat in urma unei jigniri, cand am rabufnit si i-am zis in fata tot ce am avut de zis. S-a inrosit ca racul. Cat am stat in demisie a incercat sa imi faca viata un calvar, dar am raspuns cu aceeasi moneda pentru ca oricum plecam.

NU DASTECO Miercuri, 15 Octombrie 2014

Am lucrat si eu acolo. mi-a spus aia ca salariul e de 8 milioane jumate, am zis ca e in regula. la sfarsit luam 6 jumate cu tot cu decontarea transportului care era vreo 50-60 de lei. Am lucrat o luna jumatea. Programul de lucru oficial e de la 8 la 16 sau ceva, adica 8 ore, dar in prima zi am stat de la 8 la 23 aproape.

Nu exista aer conditionat, erau vreo 3 ventilatoare si angajatii practic se injurau pe ele. Nu exista sala de mese, etc. Cand m-am dus eu, se angajase si un sofer de tir, A plecat ala in expeditie, la o saptamana s-a intors si a si plecat de la dasteco.

A da, pe contractul ala de munca sau ce era, eram trecut la 2 ore pe zi de munca si aveam salariul de 150 de lei pe luna. :)))=)))

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?