Forum despre Dasteco SRL


IoanaAlexandra Joi, 30 Aprilie 2015
Buna. Am citit comentarile voastre si pot spune ca eu regasesc aceasta firma si mai ales angajatorul in ce povestiti voi. Lucrez aici de mai bine de un an si lucrurile nu stau chiar asa. Pot spune ca imi place activitatea, modul in care se desfasoara si cel mai important, oamenii cu care lucrez. Am invatat foarte multe de la doamna Daniela, nu doar ceea ce se face in cadrul firmei, ci si in viata de zi cu zi. Din cate am vazut, sunt multe persoane care au renuntat foarte repede deoarece nu au rabdare, nu sunt organizati, nu sunt atenti la ceea ce au de facut etc.
Pot spune ca doamna Daniela explica foarte bine sarcinile pe care le avem de indeplinit, ne arata ce trebuie sa facem si cand ceva nu ne este clar intrebam pentru a evita eventualele greseli.
Nu pot sti ce s-a intamplat inainte sa incep sa lucrez eu aici dar lucrurile nu sunt asa cum am vazut mai sus. Am ajuns din intamplare sa lucrez la Dasteco si nu o sa renunt prea curand, cred ca am avut si o sa am numai de castigat in urma activitatii mele in aceasta firma.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?