Forum despre Datacall


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 1 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Datacall SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Datacall.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
ionutgrecu23 Sambata, 25 Ianuarie 2014
vreau sa stiu cat mai multe despre datacall
ana Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Nu stie nimeni nimic despre aceasta firma?cum se lucreaza,ambientul este ok?
un nimeni Joi, 17 Aprilie 2014

Pai se stie, doar ca unii nu vor sa vorbeasca, initial pare totul okay, trainingul lasa de dorit, ti se zice una si alta e cand esti in linie, team liderul greu il multumesti, zbiara si te face cu ou si cu otet fata de toti,de gresesti sau din 'greseala' nu iti aduci aminte de vreun detaliu.Eu ca persoana am ramas dezamagit de salar, calcularea orelor, eram 7 insi si 5 persoane aveam salarii diferite desi am muncit cot la cot toti.Cand am fost sa ni se clarifice situatia, ne-au bagat mai mult in ceata.De primul bonus pt primul contract de cumva nu mai rezisti la stres si toate cele si demisionezi nici ca il mai vezi si totusi vorbim de 50 de euro.Esti obligat in prima luna, desi initial poti alege, sa muncesti numa 4 ore.Poti alege sa vi de dimineata sau de dupamasa, dar ti se mai si impune cand sa te prezinti.Trainingul cica se plateste, eh va anunt ca nu e asa, noi astia 7 prosti am primit-o dupa ceafa, au evitat foarte mult subiectu training desi i-am reamintit in mod repetat ca ne vrem banii promisi.Deci nu vreau sa va zic sa nu mergeti, dar eu personal am avut o experienta negativa, acuma fiecare caz e aparte, dar tine-ti cont ca din 7 insi acuma nu mai sunt 6.Iar ultimul urmeaza sa plece curand.Sanatate

isaac Joi, 8 Mai 2014

Salariul e minim pe economie (800 ron)...asta la 8 ore + asa zise bonusuri din target. La somaj cu studii superioare iei 600 ron , da macar stai acasa si nu iti arzi creieri si ochii la 8 ore incontinuu la tel . + ce cheltui pe drum si masa de pranz(minim 250 ron/luna) Mai vii si cu bani de acasa !
Pt un student...cateva luni e ok. Sau inca stai cu parintii si nu ai nici o casa..masa..facturi de platit.

blank Luni, 1 Septembrie 2014
Va rog care imi zice si mie cum sta treaba la firma asta?
tina Luni, 8 Septembrie 2014

Ambientul la datacall este foarte bun, cum RAR intalnesti in ziua de azi la alte locuri de munca, si cat despre team liderul arogant este un foarte bun profesionist si STIE ceea ce vorveste, dava va simtiti jigniti inseamna ca mai aveti nevoie de ceva pregatire... Daca un sunteti in stare sa invatati si sa ascultati PE cine care chiaro STIE ce vorbeste mergeti inapoi la impartit de macaroane. Acest job este pentru persoane perseverente si dornice sa investe si sa creasca PE plan professional. Aaaa si cat despre salar un se castiga 800 de Ron ci 4000 de Ron daca te straduiesti si favi ceea ce trebuie sa faci. Felicitari team liderului data call si tuturor angajatilor care meeg la birou sa invete si sa lucrez.

mariano Vineri, 19 Septembrie 2014

un loc de munca unde totul tine de noroc, trainingul este foarte prost, nu exista team-leader care sa stea in permanenta intre operatori si sa le atraga atentia unde gresesc..vor performanta, dar fara sa miste niciun deget..managerul nu scapa nici o ocazie pt a te jigni, se uita urat la tine..de salariu nu vb..la 4 orei iei 400 de lei(daca ii iei) iar fiecare contract bussines ar trebui platit cu 43 de lei(10 euro), dar defapt sunt 30 de lei..deci.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?