Forum despre Dataphonedivision SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 5 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Dataphonedivision SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Dataphonedivision.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Ionut Duminica, 7 Aprilie 2013
Am avut parte de o experienta foarte proasta atat pe parte de salarizare care nu exista (se pare ca in contractul de munca se castiga suma neta de 800 ron), suma care nu o vede decat probabil angajatorul pentru ca "este deductibila" din salariu. La inceputul anului 2013 vechea echipa de vanzari a plecat in totaliltate impreuna cu managerul echipei cred ca pe aceleasi motive care tin de salarizare. Nu exista grila de comisionare in contract. Facturarea (pentru ca se lucreaza in sistem PFA) se face prin firme partenere si de obicei cu intarziere mare... Mare atentie cu aceasta firma "serioasa"
Andi Duminica, 9 Februarie 2014
Cunosc situatia colegului nemultumit care a postat .Cum sa nu fii nemultumit, cand inchei un contract pe care primesti 5500 ron in avans de la firma pe care o numesti "serioasa" , dar se afla mai tarziu ca acel contract a fost incheiat de Ionut in conditii dubioase (clientul nu a achitat nici o factura dar a primit 7 iphone....si alte avantaje) . Timp de trei luni acesta a fost singurul aport notabil in activitatea sa de vanzari , dupa care managera echipei l-a concediat si a devenit nemultumit . Veniturile sunt legate de valoarea contactelor pe care le semnezi si le implementezi . Pe scurt daca ai contracte intr-o luna de 400 euro (4-6 clienti) castigi 800 euro , daca acele contracte sunt facute prin portare. In concluzie , daca esti un vanzator mediu castigi peste 400 euro lejer , daca te mai si straduiesti putin si ai si un talent nativ pentru zona de vanzari , te duci intr-o medie de 800 - 1000 euro.
777 Luni, 10 Februarie 2014
Lucrez si eu in firma respectiva. de cateva zile s-a schimbat politica de comisionare... acum primesti cei 800 de ron dar trebuie sa faci vanzari de 200 de euro si abia apoi ce trece peste reprezinta comisionul tau. Eu lucrez aici de 1 luna, in conditiile in care nu mi s-a incheiat inca contractul de munca.. sunt amanat de pe o saptamana pe alta pe diverse motive. Mai stau aici pana imi gasesc in alta parte. MI s-a prezentat oferta de munca intr-un anumit fel la momentul angajarii, ca sa aflu peste o luna ca lucrurile s-au schimbat.
777 Miercuri, 12 Februarie 2014
Revin cu o completare la postul de mai sus. Se pare ca a fost o neintelegere din partea mea referitoare la anumite aspecte. In ceea ce priveste contractul de munca, acesta se semneaza odata cu trecerea unui test menit sa evalueze cunostintele referitoare la serviciile prestate de societate. In situatia in care testul este trecut din prima incercare (nu este cazul meu), contractul de munca se semneaza intr-o perioada relativ scurta de timp. Raportand conditiile salariale cu beneficiile pe care societatea in cauza le ofera (telefon, laptop, masina dar cel mai important integrarea intr-un mediu de afaceri B2B ) consider ca angajatii, au foarte mult de castigat.
Imi cer scuze pentru informatiile eronate, acestea au survenit din pricina unor neintelegeri din partea mea.
cineva Marti, 25 Februarie 2014
Mai lucrezi acolo 777 sau deja te-au concediat dupa ce ai dres busuiocu\' ?
777 Vineri, 7 Martie 2014
Nu, nu mai lucrez acolo. Aveam de gand sa plec de ceva vreme, asta este si motivul pt care am postat. (nu aveam ce sa pierd). Am plecat "la mai bine".

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?