Forum despre Dazz Group SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 4 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Dazz Group SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Dazz Group.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

DP Miercuri, 11 Iunie 2014
Buna, am fost la interviu pentru postul de asistent manager si nu am primit feed-back. Neprofisionisti si ca maniera de intervievare.
Me Vineri, 13 Iunie 2014
Buna,
Si eu am fost la un interviu la ei...Mai intai am avut interviu cu o tipa, apoi am dat un test (care de fapt consta in teste) si dupa am avut cu un interviu cu un tip...Dupa ce mi-au evaluat cunostintele, m-au chemat la interviul final...Interviul final l-am dat cu 3 tipe...si la final mi-au zis ca imi vor da un raspuns in cursul zilei respective...ceea ce nu s-a intamplat, asa ca i-am sunat eu la cateva zile...mi-au zis ca nu luasera o hotarare...si m-au sunat intr-un final sa-mi spuna ca nu ma vor angaja pt ca provin din sistem bugetar :))
Antonia Miercuri, 30 Iulie 2014
Buna tuturor! Cei de la Dazz Group m-au sunat si m-au programat pt un interviu in urmatoarele zile si as dori sa stiu de la cei care au dat deja interviu la ei, ce anume sa pregatesc pt acele teste din cadrul interviului? Va multumesc !
Bang Luni, 16 Martie 2015
Ma poate ajuta cineva cu ceva info in legatura cu mediul de lucru, in ce consta interviul ( ce teste se dau) si nivelul de salarizare pentru postul de Area Sales Manager?
lucianalex Sambata, 2 Mai 2015
Bang ai reusit sa afli mai multe informatii despre postul de ASM ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?