Forum despre DB Schenker Global Services Europe


La_Vie_en_Rose Joi, 1 Iunie 2017
Lucrez cam de ceva luni la ei 2017.
La inceput e 3 luni de proba in care aveti training depinde de ce ati fost selectati.
Ca peste tot sunt si oameni inteligenti si politicosi si sunt si oameni care au aterizat din greseala pe aici din pricina ca trebuiau completate niste locuri si termenul limita se apropia.

Sunt tineri multi aici si cativa studenti.
Salariile nu sunt deosebit de atragatoare pentru complexitatea si volumul de munca si cerintele dar unii cu pielea mai tabacita si foame mare cred ca s-ar adapta pana la urma.

Ar trebuie mai multa seriozitate din partea sefilor de echipa, o comunicare diplomatica si win-win o mentalitate de colaborare si cooperare bazata pe respect reciproc fara aere de superioritate falsa si atitudini din secole trecute.
Nu se ofera decontare a transportului, nici abonament la sala de fitness sau masa gratuita sau alte asemenea ca la alte companii straine din nefericire pentru noi si pentru ei.

Cel mai bine sa va convingeti singuri cum e aici in cel mai rau caz stati in perioada de proba si daca nu va place asta e are balta peste nu-i problema,economie e pe crestere accelerata si locuri de munca pentru cine vrea sa munceasca sunt nu se compara cu situatia de acum 4-6 ani in urma.
Tineti minte insa ca viata nu trebuie traiata doar pentru a plati facturile de la sfarsitul lunii respectiv cateva amarate de haine sau alimente...suntem aici pentru ceva cu siguranta mai valoros si util decat atat.
Invatati cat puteti de mult de la companiile unde va angajati din toate departamentele daca puteti si ganditi-va cum puteti sa va faceti propria afacere pe viitor cu experienta si know-how dobandit, o sa imi multumiti mai tarziu pentru sfat daca aveti curajul sa tintiti sus si sa fiti antreprenor.

Va pup si mult succes indiferent ce alegeti!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?