Forum despre DCS Plus


candidat Luni, 3 Februarie 2014

Daca aveti un job sigur nu il parasiti inainte de a vedea si citi TOATE contractele pe care vor sa le semnati.

Mihai Luni, 24 Martie 2014
Echipa de profesionisti, oameni foarte smart.
Mediul de lucru placut si beneficii peste asteptari. Daca va simtiti capabili, aplicati cu incredere!
Irina s. Miercuri, 26 Martie 2014
Eu am un amic angajat la ei si din cate stiu e destul de incantat de ce face si de atmosfera de la birou. Nu stiu exact cat castiga, dar cred ca e suficient de motivat cat sa nu plece in alta parte. Si nu e genul de persoana care se multumeste cu putin... Btw, e vorba de un programator
irina m. Joi, 17 Iulie 2014
eu am un prieten care lucreaza in dcs plus. vine din multinationala si se pare ca ii place mai mult aici: mediu de lucru, salariu, program. nu l-am controlat dar de ce ar minti ?
PHP Marti, 5 August 2014

Am fost la DCS plus la 2 interviuri si la un test tehnic pe programare. Team leader-ul echipei de programare este de nota 20: stie programare de rupe si este si un adevarat leader. Tipa de la HR in schimb nu stiu unde au gasit-o, nu stie nici macar ce intrebari sa puna la interviu, mai este si cu nasul pe sus. Am primit o oferta, dar nu am acceptat-o (salariu minim pe economie pe cartea de munca + drepturi de autor). Sediul este amenajat foarte bine, locatia este extrem de accesibila (Piata Muncii).

Razvan Marti, 18 Noiembrie 2014
Salut!Pe ce firma se fac contractele la DCS? Incerc sa gasesc informatii financiare despre ei, dar nu ii gasesc deloc la Ministerul de Finante.... Ma puteti ajuta, va rog?
dilaila Joi, 18 Decembrie 2014
Baietii si liderii de pe tehnic buni. Baietii de la vanzari& co buni. Salarii mici.
eu Sambata, 3 Ianuarie 2015
Pt Razvan: DCS Fast Link
Sorin Marti, 6 Ianuarie 2015
Eu, imi poti spune cati au plecat in ultimii 5 ani? Cati sunteti acolo si cati au plecat? Cred ca lucrezi acolo, asa ca trebuie sa stii.
tbogdan Joi, 11 Iunie 2015
Colegii programatori sunt super, cei de la vanzari de asemenea, colegiele de la suport sunt ok, implicate si deschise spre comunicare.Am intalnit colegi de lucreaza aici inca de ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?