Forum despre Decathlon Romania


angi Miercuri, 12 Octombrie 2011
cate magazine sunt in bucuresti? unde pot depunde un cv pt decathlon?:)
laur Joi, 13 Octombrie 2011
forte_28 Joi, 13 Octombrie 2011
din cate stiu eu astia au un proces ciudat de recrutare, poate sa ne explice cineva care lucreaza la ei detaliile sau macar cat sa ne dam si noi seama? sunt foarte multe persoane care vor sa se angajeze sau macar sa aiba sansa sa lucreze la ei si ar fi de mare folos.
angi Joi, 13 Octombrie 2011
sunt pe faza sunt pe faza :) multumesc de raspuns. am citit pe net ca salariu de asistent ar fi 12 milioane cu ore peste program si nu ai o siguranta.
sunt de acord cu forte_28, detalii te rugam pentru care am mai aplicat acolo. multumim
Keo Miercuri, 9 Noiembrie 2011
ceva nou legat de decathlon? ceva prin timisoara? :)
Andrei Barbu Sambata, 28 Ianuarie 2012
Pe mine ma intereseaza despre Decathlon in Cluj. Multumesc
Tatu Luni, 13 Februarie 2012
@Andrei Barbu: sunt posturi deschise in Cluj la Decathlon? ce pozitii ai exact? ai dat cumva interviu sau zi-ne si noua te rugam.
jerry Duminica, 18 Martie 2012
pana la urma cineva care lucreaza la Decathlon ne poate spune ceva detalii despre atmosfera? :)
ana Duminica, 8 Aprilie 2012
nu ne spune nimeni nimic, e secret :)
ralu Duminica, 8 Aprilie 2012
mda, corect, e secret. desi e la moda sa te duci in decathlon ;) am vrea sa stim si partea cealalta a povestii, ne deschide cineva usa?
ador sportul Miercuri, 22 August 2012

Am fost angajatul lor inca de cand au venit in Romania, ca apoi sa ma relocheze in Iasi, Cluj, Brasov etc... Pana aici toate bune si frumose,. Problemele au aparut cand n-am mai vrut sa plec unde ma trimiteau ei - intre timp au aparut si niste bebelusi. M-au fortat sa semnez demisia cu.. acordul partilor. Am refuzat, dorind sa-mi continui treaba pe postul pe care eram angajat. In Romania, e f greu sa dai un om afara daca nu pleaca el, cu atat mai mult un manager. Asa ca din momentul ala s-au comportat de rahat: indoctrinare, colegi certareti ... I-am actionat in instanta si sper sa castig cateva sute de milioane pentru prejudiciul moral pe care mi l-au adus. Pentru cei new entry: salarii proaste (nu f proaste), pentru un volum de munca enorm, cu 20-30 de ore in plus pe luna peste program.

robb Luni, 3 Septembrie 2012
sa stiti ca decathlon are totusi ceva aparte ;)
anr Marti, 4 Septembrie 2012
as dori sa aflu detalii despre procesul de interviuri la decathlon, multumesc.
AAA Marti, 9 Octombrie 2012

M-au chemat de 3 ori pentru acelasi post si am sustinut exact acelasi interviu. Acelasi intrebari mi-au fost puse de tinerele fete de la resurse...chiar nu au si o baza de date despre cine a fost si cine nu la interviu...

un1966 Duminica, 28 Octombrie 2012
Stimati colegi vreau o adresa de e-mail pt.HR ( resurse umane/recrutare ).Va multumesc
Don Duminica, 28 Octombrie 2012
incearca aici: inforomania@decathlon.com.

bafta.
Decathlon Romania Marti, 6 Noiembrie 2012

Buna seara,
Multumim pentru opiniile voastre sincere legate de Decathlon. Ne ajuta sa corectam punctele noastre slabe si sa imbunatatim serviciile noastre si relatia pe care o avem cu candidatii nostri. Pentru orice nelamurire sau problema legata de procesele noastre de recrutare, nu ezitati sa folositi adresa noastra de email : recrutare@decathlon.com; vom incerca sa va raspundem si sa solutionam situatiile cat mai repede posibil. Multumim!

Unii Vineri, 30 Noiembrie 2012

Bine ar fi sa rasplatiti munca, orele si zilele libere petrecute la firma, loialitatea, bunul simt , NU altceva. Poate asa o sa fie si Decathlon din Romania la un standard inalt si o sa vina lumea cu placere sa lucreze.

Je Marti, 5 Februarie 2013

Decathlon , decathlon, decathlon , decathlon ....a venit ziua cea mare , m-am dus la interviu la decathlon. Entuziasmat si cu zambetul pe buze intru in magazin , aveam interviu la orele 13:30 , am pasit in magazin la 13:20 si m-am dus la o casierita sa-i spun ca am interviu. Domnisoara draguta anunta HR-ul ca am sosit si mentioneaza ca am interviu la 13:30 , mi-se spune sa i-au loc si sa astept. Bun , ma sez frumusel si astept...astept...astept , pe la 14:10 - 14:20 apare o domnisoara si-mi spune ca eu aveam interviu la 14:30...hmmm ...m-am simtit ca ultimul om (doh ce cretin sunt am gresit ora). Bun , imi cer scuze , si o urmez in "sala" de interviu. La decathlon prin sala de interviu se intelege o camaruta de 3 mp NEVENTILATA cu 2 scaune metalice , o masa metalica , un laptop pe masa , un televizor si o camera video pe TV.....pentru prima oara in viata am fost claustrofob. Bun luam loc si incepem interviul , imi cere sa vb despre experienta mea , de ce am ales decathlon , ce vreau de la viata , etc...si incep si trancan.....din pacate trancaneala mea era deranjata ba de telefonul ei (o suna cineva din 2 in 2 minute) ba de BUZZZZ-ul de pe messenger. Ea chat-uia linistita pe mess si prostu vorbea ca o moara stricata. Dupa vreo 30 min de vorbit ca televizoru' am tacut ca s-a cam terminat ceea ce aveam de povestit , ridica ochii din laptop si da din cap...aaa da da inteleg. Si ma intreaba : bun de ce a-ti aplicat la decathlon , experienta mea , de ce am ales decathlon , ce vreau de la viata ----- wowowo stai asa oleaca ca tocmai acu 30 minute mi-a pus aceleasi intrebari si eu am trancanit ca prostu iar ea chatuia pe messenger. Devin un pic iritata si ii spun acest lucru , se uita la mine si ma intreaba daca fac vreun sport. Ii raspund ca le cam am cu snowboarding-ul si cam atat. Vine intrebarea : cum nu joci fotbal ??? Eu ii raspund ca nu. Bunnn se uita la mine din nou si imi spune ca nu sunt persoana potrivita pt post. O intreb de ce iar ea imi spune clar : pentru ca nu joci fotbal. Wtfff ??? Plec de la interviu ajung acasa verific mailul , surpriza : Interviul era la 13:30 nu la 14:30. Partea cea mai amuzanta este ca la 2 luni dupa asta primesc un telefon de la Decathlon si o domnisoara ma invita la interviu....raman un pic uimit (nu am mai aplicat la ei dupa povestea cu fotbalistul) ii spun domnisoarei ca am fost 1 data la interviu si ca am fost refuzat. Ea ma intraeaba cum de am fost refuzat si de cine ? Ii spun de cine am fost refuzat si ca am fost refuzat pentru ca nu joc fotbal. Domnisoara ramane muta , imi spune sa ma duc la interviu. Ei bine am fost a 2 -a oara la interviu , aceeasi camaruta , aceeasi domnisoara, acelasi verdict , acelasi motiv : NU joc fotbal.

Claudiu Sambata, 2 Martie 2013

Cine imi poate spune cate ceva despre Decathlon Constanta, cum este mediul de lucru, salarii, etc.

Va multumesc !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?