Forum despre Dedeman


andramaria Miercuri, 2 Iulie 2014
ce salariu net are un functionar informatii clienti ?
dorincfc Joi, 3 Iulie 2014
cam 1100 ron
florin Vineri, 4 Iulie 2014
salut ceva informatii despre unde sa pui un cv la dedeman ,siteul lor sau cele gen ejobs,etc
dorincfc Sambata, 5 Iulie 2014
La magazin direct, birou de informatii
alexandra Joi, 10 Iulie 2014
Buna , stie cineva dar cineva din toti cei care va spuneti pasul despre Dedeman , ce intrebari iti sunt adresate la interviu (nu cuvant cu cuvant ) sau nu ? ... si care este urmatorul pas dupa intrebari (proba , test etc ) ????
c.s. Joi, 10 Iulie 2014
Te intreaba unde ai mai lucrat, ce perioada ai lucrat, ce responsabilitati aveai, ce salariu aveai, de ce ai plecat de acolo, de ce ai ales dedeman, ce pregatire profesionala ai, care este salariul minim pentru care ai accepta postul. Apoi urmeaza un alt interviu cu directorul (de regula aceleasi intrebari) si dupa 1-2 zile raspunsul - da/nu. Nu exista nici un test sau proba, doar banalele intrebari, sunt cam curiosi de fel.
alexandra Vineri, 11 Iulie 2014
multumesc pentru raspuns !!!!
maria andra Vineri, 11 Iulie 2014
ce salariu are un casier?
africanu' Sambata, 12 Iulie 2014
Prieteni,am nevoie de o informatie: Ce inseamna postul de receptioner marfa (mediu' de lucru,program,salariu,subordonare).V'a multumesc
dorincfc Duminica, 13 Iulie 2014
Prietene african acest post inseamna sa receptionezi toata marfa, sa descarci din tir/camion, sa numeri si sa o trimiti pe raion, te subordonezi coordonatorului de receptie si dupa directorului de magazin. Salariul e in functie de zona magazinului in tara.
virgil sandu Luni, 14 Iulie 2014
Acolo unde muncesc eu este foarte greu,pe un raion unde depun foarte multa munca fizica;mi-e ciuda cand vad pe raioanele vecine cum se joaca cu becurile, cu pigmentii iar cand iau salariile sunt adesea mai mari ca ale mele,pe motiv ca e curba de vanzari mai mare.La mine pe raion indiferent de curba,munca fizica e la fel tot anul dar asta vad ca nu conteaza.Sefii nu au lucrat niciodata greu,cu mainile si bratele,poate asa ar aprecia si am fi recompensati.Sfat pentru cei care se angajeaza:alegeti raioane cu produse mici si usoare.Salariile sunt bunicele numai ca nu se fac dupa cat muncesti ci dupa cat vinzi. Din pacate.
dana Marti, 15 Iulie 2014
Buna
Am maine interviu pentru postul de consilier vanzari in Brasov. Ceva sfaturi? e greu interviul?
Stie cineva cum e salariul in Brasov pentru acest post? de volumul de munca nu intreb ca sunt obisnuita sa stau peste program si sa trag de mine.. caci asa e peste tot.
multumesc
popi Marti, 15 Iulie 2014
Dana,du-te pe chimice,electrice sau showroom daca vrei sa iti fie usor si sa nu ai bataie de cap.Interviul nu e greu,fii naturala si arata-le ca esti motivata sa lucrezi la ei.Nu te lasa intimidata si o sa iasa bine.Succes!
minunatu Marti, 15 Iulie 2014
ca sofer c salariu ai si cum e programu
Dana Miercuri, 16 Iulie 2014
Multumesc, popi!
Sa vedem ce-o sa fie
Marius Miercuri, 16 Iulie 2014
Buna seara!

Maine voi sustine un interviu la Dedeman. Inainte de a-mi face planuri vreau sa gasesc raspuns la o "dilema": salariul se poate incasa si in plic (in mana) sau este obligatoriul pe card? Va multumesc!

Cu respect,
M.
ionutz Miercuri, 16 Iulie 2014
am fost la un interviu si au trecut 6 zile si inca niciun raspuns
teo Miercuri, 16 Iulie 2014
@marius

Plic nu exista, banii merg pe card. Totul este pe cartea de munca.
Marius Joi, 17 Iulie 2014
Salut!

Multumesc Teo! Inseamna ca ma duc degeaba sa ma angajez, pentru ca nu pot sa-mi iau salariu. Eu am datorii la banci si nu pot sa-mi iau banii pe card, singura posibilitare era sa-mi dea banii ”in mana”. Offf!!!
DANIEL Joi, 17 Iulie 2014
TOTI CARE SE DUC LA INTERVIU SUNT SUNATI SA LE DEA UN RASPUNS ,ORI AFIRMATIV ORI NEGATIV .SI CAM IN CATE ZILE SE PRIMESTE RASPUNSUL. MULTUMESC ANTICIPAT

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?