Forum despre Delivery Solutions - Sameday


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 3 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Delivery Solutions - Sameday, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Delivery Solutions - Sameday.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
John Joi, 16 Octombrie 2014

Era un mediu de lucru placut pana au pierdut contractul cu Raiffaisen bank . Acum s`au axat si pe food delivery ... La interviu ti se spune ca vei fi platit cu 5 lei per comanda afara de ce faci legat de curierat (plicuri colete alte treburi), totul suna minunat pana in punctul in care taxele de livrare ti se scad din salariu abonamentul dat de firma ti se scade la salariu si observi ca ai 2 joburi si esti platit pt 1. Cel mai urat este faptul ca pe Contractul de munca figurezi cu 4 ore de munca si un salariu de 450 ron, fluturas nu exista iar programul este defapt de 9 ore si platit cu 1200 lei unde vin toate minusurile .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?