Forum despre DELL International Services SRL


arabela Joi, 6 Octombrie 2011
se mai fac angajari la dell? stiu ca au ceva gen call center suport technic. multumesc pt orice mic detaliu !!!!!!!!
Mishu Duminica, 30 Octombrie 2011
sal. nici n-am auzit de dell ca ar face angajari pe suport tehnic. banuiesc ca te referi de genul suport pt clientii din afara? si eu sunt curios.
Raducu Marti, 1 Noiembrie 2011
am un flyer de la targul asta de joburi din weekend si scrie acolo "Multi lingual Service Desk Support Officer" deci banuiesc ca asta e la ce se refera sus dar sincer nu am vb cu cei de la Dell desi si eu caut ceva pe IT (customer support) pe germana sau pe engleza.
Ionut Duminica, 6 Noiembrie 2011
unde putem trimite cv pe site-ul celor de la dell?
Engel Torius Luni, 7 Noiembrie 2011

nu stiu pe site-ul lor dar sigur bestjobs sau ejobs ar trebui sa aiba pozitiile disponibile in momentul de fata ;) mai incearca si hipo.ro.

lory Marti, 6 Decembrie 2011
Mai are cineva detalii? lucreaza cineva acolo pe customer support? cum este? ne poate da cineva detalii mai multe?
Laur Marti, 6 Decembrie 2011
e adevarat ca se lucreaza in schimburi pana la 12 noaptea la dell? eu asa am auzit. ce fel de suport e? e cumva pe state si canada adica doar pe engleza sau cum? ms.
lory Miercuri, 7 Decembrie 2011
Da, se lucreaza si-n ture de la 15 la 12 noaptea, cu taxi decontat. Se lucreaza pe mai multe limbi, nu doar engleza.
Laur Miercuri, 7 Decembrie 2011
a.... mrrrrrrrr..... deci nu e doar pe engleza pana la 12 :( se plateste tura asta de seara altfel? sunt curios ce fel de proiecte sunt de se lucreaza asa, se lucreaza cu clienti direct poate? Laurentiu
Oana-Maria Miercuri, 7 Decembrie 2011
buna tuturor. putine lucruri despre Dell Romania pe net si si eu as vrea sa stiu ce proiecte sunt in aceasta firma in special proiecte pe limbi straine (germana, engleza). multumesc frumos. OM
Ulmius Joi, 8 Decembrie 2011
hello everybody. din cate stiu eu dell services are o echipa destul de mica in romania deci nu cred ca sunt foarte multe pozitii disponibile. ma refer la cele cu limbi straine nu la reprezenantele dell din ro pt reparatii ca aici nu stiu.
Codrut Marti, 7 Februarie 2012

sunt curios cat se plateste un tehnician pe limba olandeza (care lucreaza cu clienti din Olanda si Belgia). este adevarat ca se poate ajunge si la 2000€ pozitie non-management? va multumesc

Tushi_orr Marti, 21 Februarie 2012

2000? hmmm, nu cred sincer :) 1000€ sigur, cel putin, depinde oricum cat de bine stii si cat de tehnic esti (asta daca e un proiect technic). am auzit de 1200, dar de 2000 never :)))))

teodor Marti, 12 Iunie 2012
doresc sa stiu ce proiecte sunt pe limba germana in Dell.
misu Marti, 19 Iunie 2012
servus. dell mai angajeaza pe germana? stiti cumva? si cam ce salarii se dau?
Bogdan Olaru Sambata, 23 Iunie 2012
Managementul e OK desi in Romania sunt in total doar vreo 3 manageri incluzand si Country Manager-ul. Poate de aceea si evaluarile sunt obiective, dupa cum spunea cineva mai sus, pentru ca sunt facute de manageri de prin alte tari (in general de prin SUA sau UK, depinde de fiecare echipa).

Nu se munceste peste program decat daca intr-adevar e nevoie. In general daca se ramane se sta pentru sedintele cu americanii care lucreaza dupa un alt fus orar si multe sedinte sunt puse pe la 5, 5:30 si se prelungesc dupa 6.

Recrutarea tine cu dintii de calitate si de aceea si colegii sunt de treaba si buni la ceea ce fac. Au reusit sa aduca pe niste pozitii niste oameni top of the top pe domeniul lor in Romania.

Ca minus as mentiona lipsa sau posibilitatile destul de reduse de schimbare a pozitiei sau avansare, in special pentru seniori. Juniori au mai fost care au crescut de la Service Desk (Call Center) la Jr. System Admin. Presupun ca in viitor, cand o sa creasca biroul din Romania mai mult, o sa apara si alte posibilitati...

Bafta!
fritz Miercuri, 27 Iunie 2012
in Dell pe germana de la 25 de milioane pe luna. ajungi pe la 27-28 cu sporuri. program normal de la 9.
Vlad Joi, 4 Octombrie 2012
Russian Speakers Wanted !!! Asa suna oferta de angajare publicata de catre cei de la Dell pe un site de joburi.
Pozitia se refera la support tehnic in limba rusa si nu se solicita experienta tehnica.
Stie cineva care este nivelul salarial pentru genul acesta de pozitii si in special pentru russian speakers?
Ma intereseaza daca exista sansa sa obtin 3500-4000 LEI/luna?
Ce alte beneficii ofera cei de la Dell in pachetul salarial ?
Asteptam detalii...:-)
Multumesc !
neo Vineri, 5 Octombrie 2012
Nu stiu de salariu dar stiu ca platesc de obicei peste media pietei cu conditia sa vorbesti foarte bine. Mediul de lucru este foarte relaxat, ai asigurare de viata (generali), asigurare medicala (silver la medicover) , bonuri de masa, orele suplimentare, de noapte sau weekend sunt platite cu strictete, bonusuri la sfarsit de an (de fapt prin martie aprilie ca ei sunt pe sistem american).
Nu mai zic de zona de relaxare cu masa de ping pong, apa, ceai, cafea la cafeterie.
Vlad Sambata, 6 Octombrie 2012
Merci pentru primele informatii. Stie cineva cum se desfasoara procesul de recrutare la Dell ?
Cat dureaza procesul de recrutare? Eu am aplicat acum 1 luna pentru un job, am fost notificat ca CV-ul meu a fost vizualizat si selectat pentru interviu, dar nu am primit nici un semn de la ei.
Detalii ar fi binevenite...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?