Forum despre Deloitte Romania


@T Joi, 23 Mai 2013
tu abia acum ai primit testele de la ei?
T Joi, 23 Mai 2013
Da. Abia acum am primit testele. Sper sa trec cu bine de ele, desi am ceva emotii pentru ca e ceva nou pentru mine :)
X, @T Multumesc mult de info. Voi ati avut ceva teste asemanatoare ? Eu am cautat online, insa nu am avut prea mult noroc.
In august dau eu cafeaua :) !
@ T Joi, 23 Mai 2013
esti din bucuresti sau din provincie?
. Joi, 23 Mai 2013
Salut,
Interviurile au loc in cadrul ac?
.. Joi, 23 Mai 2013
Nu, la interviuri ajungi daca treci de AC
1 Joi, 23 Mai 2013
A trecut cineva de ac ?
2 Vineri, 24 Mai 2013
Pana acum nu m-au sunat. A fost cineva sunat?
D Vineri, 24 Mai 2013
Eu astazi am fost sunat de HR si mi-au spus ca am fost admis pentru interviu. Succes pe mai departe tuturor!
X Vineri, 24 Mai 2013
Same here.bafta tuturor si sa ne auzim cu bine si dupa aceasta etapa.
Y Vineri, 24 Mai 2013
Azi au sunat pe X, Y, Z,D......au postat aici D si X, deci va poate banui cine sunteti. Nu intelegeti gresit, nu e nimic rau, vorbiti de recrutari....dar arata predispozitia de a posta. Pe viitor, cabd se va poasta si ceva naspa, 2 din cei 4, sau toti, ca nu pot sti exact cine, va fi primul banuit ca denigreaza compania.
@ Y Vineri, 24 Mai 2013
faptul k au dorit sa ne informeze si pe noi k au inceput sa sune pentru interviuri nu inseamna k denigreaza pe cineva...daca te uiti putin mai sus sunt o groaza care au intrebat acest lucru...foarte bine k au postat, sunt alti care atunci cand se vad cu sacii in caruta nu-i mai intereseaza si de altii
@ Y Vineri, 24 Mai 2013
E foarte corect si normal ca au anuntat ca deja incep sa fie programate interviurile. Pentru cei care urmaresc acest site, mi se pare de bun simt sa anunti etapele preselectiei. Sunt unii oameni care poate asteapta cu sufletul la gura, macar sa stie in mare parte despre ce e vorba. Nu cred ca cineva a adus jigniri sau denigrari firmei, dimpotriva....
@@Y Vineri, 24 Mai 2013
Lucrez deja intr-un big4. Pe primul loc este confidentialitatea....asta in materie de orice. Poate parea ciudat la prima vedere...dar se fac traininguri pe tema asta mereu. Ori, din moment ce ai tendinta sa postezi undeva public orice tine de firma XXXX, e clar ca ai o inclinatie spre a "duce vestea":;)
X Vineri, 24 Mai 2013
@y.probabil lucrezi in departamentul de hr si pe aceasta cale doresc sa te felicit ptr munca depusa atat pe tine cat si pe colegii tai.problema din punctul meu de vedere este ca nu prea e abordat subiectul procesului de recrutare pe siteul companiei si hai sa fim seriosi,noi fetele avem o predispozitie spre a discuta despre lucrurile care ne preocupa :)
raspuns pt @@y Vineri, 24 Mai 2013
nu mi se pare ca au furnizat vreo informatie care tine de confidentialitatea firmei...din cate stiu eu..procesul de recrutare este unul public care ar trebui sa fie cat se poate de transparent... nu stiu de ce "te ataci" atat..oamenii au vrut sa faca si ei un bine celor care asteapta de cateva zile un semn din partea lor...
@ Y Vineri, 24 Mai 2013
Nu stiu de ce, dar eu am impresia ca esti frustrat ca nu te-au sunat si pe tine dupa AC. Daca nu-i asa, inseamna ca esti ciudat rau. Eu inteleg ca-i de bun simt sa pastrezi o nota de confidentialitate, insa ceea ce-au postat fetele anterior mi se pare de bun simt daca urmaresti acest site. Sincer, sper sa nu intalnesc prea des oameni cu gandirea ta.
@@Y Sambata, 25 Mai 2013
Nu lucrez la HR, lucrez in audit. Nu o sa intelegeti chestia cu postatu, confidentialitatea, etc decat cand o sa lucrati efectiv la deloitte, ey, etc. Nu am atacat pe nimeni, doar am vrut sa va spun cum se vede din interior, din punctul celor de la HR sau de catre sefi, manageri, partneri, etc postatulpe un forum public.
ike Luni, 27 Mai 2013
ce presupune, mai exact, asessment center-ul?
@ike Luni, 27 Mai 2013
O compunere,prezentarea compunerii si o discutie de grup.crede-ma nu e f.complicat.succes !
@@ Luni, 27 Mai 2013
Ati mai fost sunati pt AC zilele astea? Am auzit ca au inceput deja interviurile

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?