Forum despre Deloitte Romania


andreea Miercuri, 29 Mai 2013
A fost cineva la interviu, pana acum? Ceva detalii, pareri?
@andreea Miercuri, 29 Mai 2013
tu ai fost ?
andreea Miercuri, 29 Mai 2013
Nu am fost. Adica nu am primit nicio veste inca dupa AC
@andreea Miercuri, 29 Mai 2013
Nu e cine stie ce la interviu, te pune sa vb despre tine, despre aspiratiile tale chestii de genu.

Trebuie sa vada daca ai people skills ( dupa cum zic ei)
MM Joi, 30 Mai 2013
Aveti idee daca inca se mai poate aplica pentru un job la Deloitte?
@mm Joi, 30 Mai 2013
Uita-te pe site-ul lor sa vezi exact
ike Vineri, 31 Mai 2013
este cineva care a aplicat la cluj? ati fost sunati dupa testele online? sau mai dureaza?
@ike Vineri, 31 Mai 2013
Cum ti s-au parut testele ?
ike Luni, 3 Iunie 2013
testele in sine nu au fost grele, dar timpul e scurt. am facut putin peste jumate la fiecare.
@ike Luni, 3 Iunie 2013
Si ai trecut mai departe ?
Stefan Luni, 3 Iunie 2013
Eu am reusit sa acopar cel putin 3/4 la toate testele, nu mi s-au parut deloc grele. Trebuie totusi sa gandesti ceva mai repede pentru ca timpul e foarte limitat, tocmai pentru a-ti masura rezultatele in conditii de presiune.

Dar, da, stiu destula lumea frustrata ca nu a reusit sa faca fata testelor, desi vezi Doamne ei aveau numai 9 si 10 in facultate. Cu atat mai trist, dupa parerea mea. Ce-i drept, pentru testele astea nu se poate toci in prealabil. Daca sunteti isteti, veti face fata cu brio.
@stefan Luni, 3 Iunie 2013
Si ai ajuns la interviul final ? :)
@@ Luni, 3 Iunie 2013
Stai ca nu stie rezultatul testelor. Ce interviu final? Dupa teste urmeaza AC, interviu cu un manager apoi inca unul cu un partner...mai este..drum lung
@@ Luni, 3 Iunie 2013
:)).atunci e amuzant postul lui stefan :)).
@@ Luni, 3 Iunie 2013
Ar fi interesant ca Stefan sa ne spuna la cate intrebari a reusit sa raspunda la partea de engleza, din moment ce spune ca a facut minim 3/4 la toate testele. Deci, cate intrebari ai facut la partea de engleza?
Stefan Luni, 3 Iunie 2013
Nu, pana la interviul final e cale lunga si daca ajungi acolo, deja inseamna ca esti peste medie, chiar daca sa zicem acolo nu reusesti. Si eu stiam ca sunt doua interviuri, unul cu managerul, iar altul cu partnerul. Eu inca astept raspuns ptr AC.

Procesul de recrutare e destul de complex si presupune multe etape tocmai pentru a filtra cat mai corect candidatii. Gandeste-te ca de multe ori se intampla ca unul mai slab pregatit sa se descurce intr-o zi mai bine decat altul mai pregatit. Dar cand ai 4-5 etape de selectie, deja acolo se cam vede cine merita si cine nu. Si in plus, trebuie sa demonstrezi ca esti capabil si ambitios pana la capat. Acum, astept sa vad ce va fi, nu vreau sa-mi fac asteptari ca sa traiesc apoi deziluzii. Daca va fi sa fie, bine, daca nu, a meritat sa incerc.
@Stefan Luni, 3 Iunie 2013
Cand ai fost la AC, Stefan?
@ Luni, 3 Iunie 2013
Am scris mai sus ca astept raspuns ptr AC... Eu am vrut sa-mi spun opinia legata de teste, atat, dar vad ca unii se simt ofensati, ma iau la intrebari, ora, data, minut, cate intrebari am facut... Doamneeee!!! :))))
Xxl Luni, 3 Iunie 2013
Stefan, eu am trecut de toate etapele si vroiam sa-ti zic atat tie cat si celorlalti ca totul se rezuma la noroc si carisma.noroc sa treci de teste si carisma ptr ac si interviuri :)
George Miercuri, 10 Iulie 2013

Este normal ca cerintele si presiunea sa fie mari...oamenii au anumite standarde de calitate(doar de-aia au ajuns renumite the big 4, right?). Da, este mult de munca. Da, se sta peste program. Da, poate ca devine frustrant la un moment dat sa stii care e onorariul perceput de firma pt serviciile tale si cat primesti tu din el. Totusi, e de apreciat transparenta(aici macar stii exact cat percepe firma pt serviciile tale). E de apreciat faptul ca exista un plan bine pus la punct in ceea ce priveste avansarea(stii macar pentru ce te zbati). De asemenea, consider ca, mai mult decat orice, sursa de know how este importanta, precum si rampa de lansare pe care o reprezinta un post in big four.
Referitor la pile/bani platiti pentru a accede la un post...nu stiu cum este in recrutarea pentru seniori insa...pentru juniori, am intalnit in mare parte oameni capabili...la urma urmei, daca se bazeaza pe oameni adusi cu "pile"...de ce ar mai cheltui atatia bani pe un proces de recrutare asa lung?
To sum up, am fost in proces de recrutare si cu E&Y...am primit oferta...inferioara celor de la deloitte(nu doar din punct de vedere material).
Anyways, daca nu consideri ca big four e pentru tine...nu te pune nimeni sa aplici. De asemenea, daca vezi ca nu faci fata in big four, nu te pune nimeni sa ramai.
Bafta celor care au fost recrutati si...cine stie...poate ne vedem pe acolo(daca sunteti pe taxe).

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?