Forum despre Delphi Romania


Radulescu Constantin Sambata, 19 Ianuarie 2013
Sunt interesat de o colaborare in scopul dotarii unui atelier de reparatii injectoare auto DELPHI
Tel: 0744840358
Localitatea Ulmeni, Jud. Buzau.
o candidata Duminica, 31 Martie 2013
Pai asta este Delphi:
http://www.bzi.ro/concediata-de-la-delphi-pentru-ca-a-ramas-insarcinata-339150
Pe mine m-au sunat sambata seara sa vin la interviu, ma credeti ca i-am refuzat? Oricum era un job de 3 lei si eu lucram in alta parte.
IncaUnul Marti, 7 Mai 2013
e careva care lucreaza pt delphi? orice informatie ar ajuta. multumesc si bafta tuturor
Lore ipsum Duminica, 4 August 2013
i.a dat in judecata angajata respectiva, ea lucra pe hr si doreau sa bage pe postul pe cineva din sistemul pcr, dar se pare ca respectiva insarcinata a avut cojones si a castigat procesul cu ei, bv ei:)
ds Marti, 20 August 2013

daca tu nu esti in stare sa treci de un amarat de interviu asta nu inseamna ca se angajeaza pe pcr.
Intr-adevar, de Vera se tem pana si managerii de departamente, nu ca pentru ca este a doua persoana din delphi, ci ca reactioneaza imprevizibil si isi poate schimba starea de spirit la 180 de grade in mai putin de 5 secunde.
Legat de delphi- salarii mici, colectiv foarte tanar, majoritatea abia iesiti din facultate, toti inginerii promitatori pleaca pe capete pe salarii mult mai mari la concurenta sau la diferiti clienti. In schimb prefera sa plateasca salarii exorbitante si toate cheltuielile care iti pot veni in minte unor expati fara ambitie care fie conduc departamentele cheie, fie vin aici sa pregateasca noii angajati.
Operatorii din productie sunt in mare parte niste incapabili sa isi gaseasca in alta parte de lucru si stau pe salarii de sub 1000 de lei, in conditiile in care lucreaza in 3 schimburi plus weekend.

cristina Joi, 4 Decembrie 2014
ce salarii sunt in delphi pe diferite functii?
Amy2 Miercuri, 18 Februarie 2015
Buna ziua. Am fost acum o saptamana la interviu pt. postul de asistent administrativ (Iasi) . Inca nu am primit niciun raspuns. Se mai afla cineva in situatia asta? Multumesc
busuioc Vineri, 15 Iulie 2016
Buna ziua !Am gasit in presa un anunt care spune ca cei de la Delphi angajeaza personal pentru postul de control al calitati, chiar si fara experienta. Eu am terminat liceul.Ar fi ...
busuioc Luni, 19 Septembrie 2016
Buna ziua !Este cineva care lucreaza pe postul de control al calitatii ?Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?