Forum despre Delta Hospital


ADMIN - undelucram.ro Joi, 9 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Delta Hospital, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Delta Hospital.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Rut Miercuri, 7 August 2013
Ce se stie de imagistica medicala la acest spital ? Cu cat sunt platiti (nu tehnicienii, ci expertii in imagistica medicala, aia care folosesc informatica si biologia), si care e mediul de lucru/dezvoltarea personala/profesionala ?
Ileana Cosanzeana Joi, 29 August 2013
Imagistica e performanta, chiar daca o parte din aparatura provine din furturi cu acte in regula. Medicii sunt platiti la comision - 30 sau maxim 40% din valoarea consultatiei (mai frecvent 30%).

Mediul de lucru este tipic parvenitilor: mocirla, barfe incurajate de conducere, conflicte intre angajati (intertinute tot de conducere), tiganie crunta cand e vorba de bani, turnatorie pe fatza.

Ce dezvoltare personala? Esti sluga semidoctilor cu ifose, care spala bani de partid. Muncesti 10-12 ore pe zi pentru un salariu romanesc si ai noroc daca ti se dau banii promisi, cand nu ti se taie din salariu. Cand ai obosit de tot esti trimisa la plimbare.

Dezvoltare profesionala? Se angajeaza oameni cu experienta si pregatire foarte bune, proveniti din multinationale sau de la clinici concurente si, dupa 3-6 luni sunt OUT. Nici vorba de cursuri, training-uri, seminarii, etc. Borfasii te exploateaza si apoi te arunca la gunoi.

Pentru cei care cred balivernele cu centrul de excelenta, dezamagirea e crunta. Pentru cei care habar n-au de nimic, dar stiu sa linga peste tot, este mediul ideal.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?