Forum despre DeMedia


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 30 August 2015

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma DeMedia, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de DeMedia.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Lulu24 Miercuri, 2 Septembrie 2015

Am lucrat la ei o perioada mica, dupa care am fost nevoita sa renunt din cauza conditiilor absurde.
Este o afacere de familie condusa de o persoana cu un comportament usor agresiv.
A inceput prost din prima zi.Desi aplicasem pentru postul de asistent manager, ajung acolo si realizez ca postul nu are nici o legatura cu asa ceva....eram un amarat de asistent de vanzari. Trebuia sa lucrez cu un soft intern, creeat special pt nevoile lor, pe care nimeni nu prea se deranja sa mi-l explice, din contra aveau pretentia ca eu sa stiu instinctiv cum functioneaza.
Pe langa toate astea, era si o atmosfera destul de tensionata, se tipa, nu erai crezut daca iti era rau si te invoiai sa mergi la doctor,din contra ti se puneau tot felul de intrebari incomode si impertinente.
Per total, a fost printre cele mai proaste job-uri pe care le-am avut si chiar ma bucur ca am renuntat.
Iar pe langa asta, au mai fost si neseriosi cu banii pe care mi-i promisesera.
Eu va recomand sa va ganditi serios inainte de a aplica pentru un job la ei ( posteaza anunturi de obicei pe Anuntul Telefonic, niciodata pe site-uri verificate gen Ejobs sau Best Jobs ).

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?