Forum despre Demmers Teehaus


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 20 August 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Demmers Teehaus, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Demmers Teehaus.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Alina82 Luni, 15 Septembrie 2014
Am lucrat si eu la Demmers Cluj si ii sub orice critica jobul de lucrator comercial...nu ti se dau si nu ti se platesc cele 2 zile libere pe saptamana, concediul se plateste dupa ce il faci si sefa urla la tine din nimic...Salariul era 850 de lei in mana cand lucram eu plus comision din vanzari care nu era deloc mare....sa va angajati doar daca vreti sa stai 6 ore fara a merge la baie...de pauze nici nu mai zic ca nu exista....
dre Duminica, 7 Decembrie 2014
In Bucuresti nu e asa. Pot spune ca ma duc la servici cu drag si toti cei de aici functionam ca o echipa. Imi pare rau pentru tine , si zic asta pentru ca stiu cu cine lucrezi :)) Ideea e ,ca ei au impresia ca stiu tot si sunt exact ca si catarii . nu accepta o alta idee si nici macar nu argumenteaza motivul pentru care fac asta. ce pot sa zic ...sunt mai mult decat furioasa pe anumite persoane ,dar intru in detalii si nu vreau; asa ca succes pe mai departe :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?