Forum despre Denis Shoes - Why Denis


ADMIN - undelucram.ro Marti, 16 Iulie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Denis SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Denis Shoes - Why Denis.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

mickg Vineri, 2 August 2013
Am lucrat aici o perioada destul de lunga, este ok cat iti faci treaba insa si asa vor comenta sefi si te vor stresa cu telefoanele importat este sa zici ca ei si sa iti faci treaba asa cum crezi tu ca este bine pentru ca ei au cerinte destul de ciudate. Este un job unde te poti duce daca nu ai ceva mai bun este perfect pentru studenti. Se castiga cat sa te intr.in facultate si sa ai de buzunar. Colegele sunt cat se poate de sociabile si te ajuta mult insa sanse de avansare nu sunt singura diferenta fiind doar de vechime intre voi asta este bine din punctul meu de vedere. Este multa munca fizica insa, de carat de aranjat. Si ore peste program sunt insa platite putin cei drept dar sunt platite si doar atunci cand vine marfa sau schimbari de sezon. Este ok multa bafta. Foarte mare grija la inventare
Laura Vineri, 20 Septembrie 2013
Mickg,ceva concret despre salariu ne poti spune si noua,te rog?
ank20 Marti, 10 Decembrie 2013
Multa munca, salariu mic, salariul minim pe economie pe cartea de munca = evaziune fiscal, comisioanele au disparut intre timp datorita unui target lunar imposibil de realizat.
Intr-un cuvant .. un angajator PUR ROMANESC!
Pentru conducere ... angajatul este un SCALV.
Mai exact pentru un salariu de 1000 lei, de la spalat pe jos pana la carat marfa esti bun(a) la toate.
avocatiulianmarcu Miercuri, 11 Decembrie 2013
Cum adica salariu minim in contractul de munca? ITM-ul ce pazeste? Politia economica?
De fisa postului s-a auzit in aceasta firma?
Cand a fost semnat contractul stiai de acest target sau a fost introdus ulterior fara o notificare in prealabil de 30 de zile?
Daca ceea ce se afirma aici este adevarat va astept la biroul meu pentru a va recupera de la diferenta care nu a fost platita catre stat pana la daune materiale pt introducerea unor clauze abuzive in fisa postului pe durata contractului de munca.
AndreeaSv Miercuri, 11 Decembrie 2013
F tare! Am lucrat la Denis shoes si confirm tot ce am citit mai sus. De targhet nu stiam nimic, dar nu ma mira. Legat de salarii, asa e cand ai relatii pe la itm. Eu una, nu ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?