Forum despre Depot 96


Jessy J Marti, 8 Octombrie 2013

Am fost la ei la interviu de curand si mi-au oferit la 40 de ore/saptamana 850 ron + tichete masa de 200 ron + un comision de vanzari. perioada de proba 90 de zile. Un salariu mic avand in vedere ca e un post full-time, parerea mea.

Aplicant Vineri, 10 Ianuarie 2014
Dar cu bonusul din vanzari poti sa ajungi la 2000 lei lejer - asta daca te implici.
dia Joi, 8 Mai 2014
mie miau oferit 650 de lei plus tichete de 200 si comision...salariul de baza se putea negocia??
anileda Joi, 21 August 2014

Am fost chemata la un interviu ,cam acum 2-3 saptamani . Am fost contactata telefonic si de la inceput,fara nici un interviu m-a intrebat ce salariu vreau,negocia cu mine la telefon si daca sunt dispusa sa incep imediat. Ok,a doua zi m-am dus la interviu,dar inainte de interviu a trebuit sa ma opresc la magazin sa ma indrume domnisoarele de acolo unde sa merg la interviu. Una dintre fete il suna pe manager si ii spune ca am ajuns. Interviul era programat la si jumatate si eu am ajuns la si 23 in magazin. Tipa imi spune foarte arogant,interviul este programat la si 30,asa ca te rog sa astepti. Sunt o persoana destul de punctuala si am preferat sa fiu cu cateva min mai repede decat sa intarzii. Ne-am asezam la masa si pe langa exercitiile ,teoremele si formulele,in loc sa imi ia interviu,dadea sms-uri in fata mea si ma intreba de doua ori ce am zis,nefiind atent la mine.La sfarsitul interviului imi pune intrebarea : "Care este diferenta intre o intrebare deschisa si una inchisa? " .Nervii mei erau intinsi la maxim si intrebarea nu avea nici un sens in capul meu. Nu m-a lasat sa explic si rade la misto si imi zice " tu nu esti de firma noastra" . Eu i-am multumit ,m-am ridicat si i-am spus cu asa atitudine,mirama-s de ati gasi pe cineva pe "masura" firmei dvs si am plecat.
Eu am ramas inca cu nedumerirea asta,care este diferenta intre o intrebare deschisa si una inchisa?

just me Miercuri, 27 August 2014

Ca sa te lamuresc asupra nedumeririi tale anileda, o intrebare deschisa este o intrebare care da ocazia unui raspuns mai amplu, cu justificari, exemple etc si o intrebare inchisa este intrebarea la care nu poti raspunde decat cu da sau nu.
Am avut si eu astfel de exemple si stiu cum e...nu merita omusorii astia decat sa isi faca singuri vanzarile din usa in usa, nici macar din magazin.

best Miercuri, 29 Aprilie 2015
Buna,Am un interviu programat maine, pentru postul de asitent vanzari, imi puteti spune cam ce salariu ofera? ce program au?
pancake Joi, 7 Iulie 2016
Mie mi-au oferit 1200 lei salariu fix, bonuri de masa in valoare de 200 lei, si comision din vanzari 0.3% parca. In primele 3 luni [de proba, in care poti fi data afara fara motiv ...
Fetele Luni, 28 Noiembrie 2016
Sunt cu totul de acord cu ce spune pancake si totul este adevarat. Eu lucrez de cateva luni si o sa va spun cum stau lucrurile de fapt. La interviu totul este foarte frumos si ...
Deea_1 Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Bună ziua, am fost chemata la interviu pe postul de operator magazin Online și ce credeți ca mă întreabă ati aplicat ptr postul de lucrător comercial? La care eu nu am ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?