Forum despre Depot 96


Jessy J Marti, 8 Octombrie 2013

Am fost la ei la interviu de curand si mi-au oferit la 40 de ore/saptamana 850 ron + tichete masa de 200 ron + un comision de vanzari. perioada de proba 90 de zile. Un salariu mic avand in vedere ca e un post full-time, parerea mea.

Aplicant Vineri, 10 Ianuarie 2014
Dar cu bonusul din vanzari poti sa ajungi la 2000 lei lejer - asta daca te implici.
dia Joi, 8 Mai 2014
mie miau oferit 650 de lei plus tichete de 200 si comision...salariul de baza se putea negocia??
anileda Joi, 21 August 2014

Am fost chemata la un interviu ,cam acum 2-3 saptamani . Am fost contactata telefonic si de la inceput,fara nici un interviu m-a intrebat ce salariu vreau,negocia cu mine la telefon si daca sunt dispusa sa incep imediat. Ok,a doua zi m-am dus la interviu,dar inainte de interviu a trebuit sa ma opresc la magazin sa ma indrume domnisoarele de acolo unde sa merg la interviu. Una dintre fete il suna pe manager si ii spune ca am ajuns. Interviul era programat la si jumatate si eu am ajuns la si 23 in magazin. Tipa imi spune foarte arogant,interviul este programat la si 30,asa ca te rog sa astepti. Sunt o persoana destul de punctuala si am preferat sa fiu cu cateva min mai repede decat sa intarzii. Ne-am asezam la masa si pe langa exercitiile ,teoremele si formulele,in loc sa imi ia interviu,dadea sms-uri in fata mea si ma intreba de doua ori ce am zis,nefiind atent la mine.La sfarsitul interviului imi pune intrebarea : "Care este diferenta intre o intrebare deschisa si una inchisa? " .Nervii mei erau intinsi la maxim si intrebarea nu avea nici un sens in capul meu. Nu m-a lasat sa explic si rade la misto si imi zice " tu nu esti de firma noastra" . Eu i-am multumit ,m-am ridicat si i-am spus cu asa atitudine,mirama-s de ati gasi pe cineva pe "masura" firmei dvs si am plecat.
Eu am ramas inca cu nedumerirea asta,care este diferenta intre o intrebare deschisa si una inchisa?

just me Miercuri, 27 August 2014

Ca sa te lamuresc asupra nedumeririi tale anileda, o intrebare deschisa este o intrebare care da ocazia unui raspuns mai amplu, cu justificari, exemple etc si o intrebare inchisa este intrebarea la care nu poti raspunde decat cu da sau nu.
Am avut si eu astfel de exemple si stiu cum e...nu merita omusorii astia decat sa isi faca singuri vanzarile din usa in usa, nici macar din magazin.

best Miercuri, 29 Aprilie 2015
Buna,
Am un interviu programat maine, pentru postul de asitent vanzari, imi puteti spune cam ce salariu ofera? ce program au?
pancake Joi, 7 Iulie 2016
Mie mi-au oferit 1200 lei salariu fix, bonuri de masa in valoare de 200 lei, si comision din vanzari 0.3% parca. In primele 3 luni [de proba, in care poti fi data afara fara motiv ca mine si alte fete de care am auzit] comisionul e jumate din cel mentionat.
Se ofera uniforma [pantalon + bluza] .. mie mi-au dat doar bluza ["ne pare rau, nu ne permitem sa-ti dam si pantaloni.. dar daca ramai la noi iti vom da si pantaloni.."] Bluza trebuie platita [40 lei] daca iti dai demisia in primele 3 luni [daca te concediaza, nu o platesti].

Daca se fura din magazin, toate fetele din magazinul respectiv platesc din banii lor produsele lipsa la inventar. Sefa si managerii stau tot timpul cu ochii pe camere sa vada ce faci tu ca angajata, si nu ca sa vada daca se fura sau nu. Trebuie sa vada ca faci mereu ceva.

Mi-au propus un program de 12 ore pe zi, dar se platesc doar 11 ore [o ora se considera pauza, pe care este imposibil sa o ai], sa nu mai mentionez ca trebuie sa fii prezent la magazin cu 30 de minute inainte pt a face curatenie [deci pierzi o ora si jumatate inafara timpului petrecut pe drum].

salariul se plateste pe card de debit de la raifeissen.
Fetele Luni, 28 Noiembrie 2016

Sunt cu totul de acord cu ce spune pancake si totul este adevarat. Eu lucrez de cateva luni si o sa va spun cum stau lucrurile de fapt.
La interviu totul este foarte frumos si dragut vi se comunica doar salariul desi cateodata unele fete au fost mintite in legatura cu comisionul si chiar si cu salariul iar programul variaza in functie de cum are nevoie de oameni chiar daca vi se spune ca este program de o zi cu o zi. Este adevarat ca platiti bluzele daca plecati pana in 3 luni.
Inventarul se face in fiecare luna aproape pentru ca de fiecare data pleaca cineva deisgur din cazuza faptului ca nu mai rezista presiunilor, iar mai de fiecare data lipsesc produse si fetele care nu sunt mai mult de 4 pe magazin vor fi nevoite sa plateasca (chiar daca au fost in concediu) si au fost si sume de 500-800 si chiar 5000 de lei care au rebuit sa fie achitate in cateva luni, asadar acel comision nu prea mai ajuta deoarece din el se taie si uite asa ramaneti doar cu 1200 de lei plus bonuri si bineinteles cand veniti din liber la inventar nu sunt platite orele.
Intr-adevar camerele de supraveghere sunt tot pentru noi nu pentru clienti, aproape in fiecare zi suna sefa si nu numai si ne face observatie sau chiar jigneste pentru simplul fapt k nu am stat intr-un punct fix si faceam alta treaba care era tot a noastra neavand cine sa o faca. Le lasa pe fete si fara scaune in depozit, in spate nu poti manca si pauza numai pauza nu este, cateodata lucrezi 12 ore fara sa mananci si daca se aglomereaza (adica 2-3 oameni pe sala) trebuie sa iesi imediat si sa o ajuti pe colega).


Daca se intampla sa nu mai aveti colega pe tura (ceea ce este foarte des intalnita problema) va lasa si cate 2 luni nu cauta imediat personal si stai singur chiar si pana la ora 2 cand vine un supliment).


Si in legatura cu vanzarea chiar daca nu aveti oameni in magazin si nu este vanzare sunteti sunate si de 5 ori pe zi de sefa si stresate pana va dati demisia singure deoarece acea femeie te poate aduce la disperare pentru ca atata timp cat nu sunt oameni in magazin nu mai este problema noastra, nu ii culegem,,,dar unii nu inteleg...


Ca sa nu mai zic ca si concediile, nu se dau mai mult de 5 zile pentru ca evident scuza dintotdeauna nu sunt oameni si mai esti chemat si din liber cand este nevoie (mai mereu).

In concluzie este un loc in care nu ar trebui sa va angajati vreodata daca nu vreti sa va pierdeti timpul deoarece multe persoane angajate sunt jignite de superiori, amenintate ca li se scade din salariu sau bonuri si mintite si pe rand au plecat aproape toti oamenii vechi si nici cei noi nu mai rezista mult iar cei noi vor pleca si ei in curand. Si eu de altfel abea astept sa plec imediat ce imi gasesc in alta parte.

Deea_1 Miercuri, 18 Ianuarie 2017

Bună ziua, am fost chemata la interviu pe postul de operator magazin Online și ce credeți ca mă întreabă ati aplicat ptr postul de lucrător comercial? La care eu nu am aplicat pentru postul de lucrător comercial, îi spun ca pe postul de operator magazin online, m-a condus chiar patronul firmei, mi s-a părut destul de arogant cu CV-ul în fata sa mă întrebi ptr ce post și cum mă cheamă și sa te întrebe de 7 ori de ce ai plecat mi s-a total lipsit de educație, profesionalism, nesimțire ca îmi spune haide ca mai am interviuri. Vi se da un test la interviu și în urma testului care îl faci cică iți dă un răspuns.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?