Forum despre DesleeClama Eastern Europe


ADMIN - undelucram.ro Luni, 10 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma DesleeClama Eastern Europe, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de DesleeClama .

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

test Marti, 10 Iunie 2014

Am lucrat multi ani in aceasta companie. La angajare mi s-a promis un salar net negociat, care nu s-a realizat nici pana cand am plecat din societate. In ultima vreme s-a modificat si programul de lucru, asadar in unele saptamani se lucrau si 64 de ore/saptamana(si sa nu credeti ca erau platite suplimentar). La acest program teribil se mai adauga cate doua ore de naveta pe zi. Se urla ca-n codru la tine daca gresesti.
Sa nu credeti ca este o multinationala veritabila. Nu ai sansa la mobilitate, murind pe aceeasi post. Se avanseaza prin nepotisme. Chiar daca esti bun te vor demotiva ceilalti.

Deci daca esti naiva/naiv si te-ai angajat, asigura-te ca ti se respecta drepturile si primesti salariul negociat de la inceput, altfel te vor imbarliga si nu iti vor acorda marirea promisa. Chiar si pentru 50 de lei trebuie "aprobare" din belgia.
Hr-ul este mai mult un serviciu propagandist care deseneaza o imagine pozitiva a companiei, cand nici pe departe nu este asa. Sa nu fii surprinsa/surprins daca intalnesti tot felul de rudenii la ei.
Pe scurt: Pentru experienta este ok, cat esti tanar/a si naiv/a, dar nu mai mult.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?