Forum despre DB Global Technology SRL


faruuu Vineri, 15 Noiembrie 2013
Cand incepe activitatea, as dori mai multe detalii despre companie (interviuri, atmosfera, etc) !
monika Marti, 11 Martie 2014
Buna,
as dori mai multe detalii despre companie.
Multumesc
nikita Vineri, 14 Martie 2014
Buna
are cineva detalii despre pozitia
Software Configuration Analyst ?
Multumesc
DB Marti, 13 Mai 2014
unde au sediul? pe la victoriei?
M Joi, 15 Mai 2014
din pacate pipera, dar este amenajat exceptional workspace-ul
Program Miercuri, 21 Mai 2014
Se zvoneste ca programul nu ar fi flexibil ...
xxx Sambata, 24 Mai 2014
pai nu e un zvon, chiar nu e flexibil
anonim Luni, 26 Mai 2014
Au inceput recrutari prin Lugera in 2013. Din pacate lipsa de profesionalism de aici s-a vazut. Am fost contactat de diversi consultanti de la ei in 3 posturi diferite. Pana la urma au durat insa 4 luni pana CV-ul meu a ajuns la DB dupa intalniri la Lugera din august 2013. Dupa am avut interviuri online si fata in fata intinse pe durata a 3 luni de zile insa HR-ul nu ofera feedback si uneori nu raspunde pentru a transmite cele mai simple informatii.
Una pesta alta, dupa multe luni si multa tevatura si interviuri dupa care mi s-au transmis informatii contradictorii, am fost pus in coada de asteptare, pentru un posibil viitor post.
Asta in timp ce un coleg de-al meu, mai slab pregatit si cu mai putina experienta, dupa parerea mea, a fost angajat dupa ce a inceput recrutarea in 2014 si a fost doar la 2 intalniri.
Probabil ca au fost balbe de inceput. Insa de la colegul meu stiu ca vor oameni in continuare insa nu inteleg de ce nu pot sa reia procesul cu mine, si in situatioa mea banuiesc ca mai sunt si alte persoane, si sa ma lase pe mine sa decid daca vreau sau nu sa lucrez la ei dupa istoricul creeat.
Se pare ca la HR sunt unele persoane fara experienta sau care la un moment dat au actionat aiurea si nu au stiut sa comunice cu cei intervievati. Sper sa invete sau sa-si revina, altfel imaginea o sa fie destul de proasta in piata si nu or sa poata atinge cei 200-500 angajati in 2 ani pe care ii vor.
Programul am inteles ca e fix si conditiile sunt extrem de stricte, nu ai acces la internet, email, usb, nimic. securitate totala ca e si greu sa-ti faci sarcinile de servici uneori.
St Marti, 3 Iunie 2014
Anonim, te oftici ca nu esti in gasca pe care o facem noi la DB? Normal ca a ajuns cineva sa fie angajat si acum luam doar pe prietenii. Ca altfel ne strici tu sau altii ca tine socotelile! Iar ca sa faci asta trebuie sa ai niste hr slab care sa nu stie ce sa faca si sa ne intrebe pe noi si sa astepte doar recomandari de la noi. Altfel cum sa ajungem intre prieteni?
Ana Vineri, 27 Iunie 2014
Buna ziua
Stie cineva ce teste se dau la angajare in Deutsche Bank? Multumesc
ok Luni, 7 Iulie 2014
Ana> depinde probabil de pozitia pentru care aplici. La mine a fost doar vorbarie insa cum spuneau si cei de mai sus, mi se pare ca uneori locurile sunt luate pe prietenii si nu pe cunostintele si experienta pe care le ai.
HR-ul foarte slab si neprofesionist fata de candidati.
M Luni, 7 Iulie 2014
Nu stiu despre ce candidati nu au fost acceptati, dar ca parere umila din interior, cei care au venit par sa fie oameni bine pregatiti si de calitate. Cat despre HR... sunt la inceput sa zicem, insa majoritatea cv-urilor sunt scanate si filtrate de agentiile de recrutare cu care lucreaza (Lugera, Brainspotting, etc).
Interviul variaza de la departament la departament (de la hiring manager la hiring manager).
Altfel, mediul de lucru e placut, iar proiectele sunt la inceput, momentan pornesc doar proiecte de la zero din ce am observat, nu se face preluare pe ceva existent, dar va urma si partea asta pe viitor.
cineva Luni, 7 Iulie 2014
Spuneati mai sus ca mediul de lucru este amenajat exceptional - cum mai exact?

Si unde este in Pipera - langa statia de metrou sau dupa calea ferata spre Petricani?
M Marti, 8 Iulie 2014
Trebuie sa-l vezi in primul rand, dar ca sa mentionez niste detalii ce pot parea mai mult sau mai putin importante: se poate scrie pe aproape orice perete, tot spatiul de lucru favorizand scrum-ul / sala care tine masa de fusbal are si tribune pentru colegii care vor sa se uite / sala cu leagane si o barca numita Delta Dunarii / diverse sali unde fotoliile se pot transforma in paturi / Monitoarele sunt plasate pe un soi de macara care permite asezarea lor la orice inaltime si distanta / dulapiorul de la birou este capitonat in caz ca vrei sa mai intinzi un picior sau te viziteaza un coleg / etc
Imediat in stanga de la metrou Pipera
@M Vineri, 1 August 2014
1) Pe pereti este sticla. => nu se vede bine markerul ca pe o tabla alba & nu se lipesc bine sticky-note-uirile
2) Tribunele sunt degeaba. Nimeni nu le foloseste ! Sunt mici, incomode si par nesigure intre rigipsurile din jur.
3) Barca o fi buna pentru pictori, nu IT-isti.
4) Treaba cu monitoarele pe suport este buna. Nu exista 4, dar sunt 2 de dimensiune rezonabila. Problema e ca daca intr-o firma mica ceri, ti se aduc si 2 monitoare de 27 inch numai sa produci bani cat mai multi. Aici cu astea ramai.
Mihai Sambata, 2 August 2014
Au cumva si posturi de Oracle E-Business Suite?

Inca ceva: ce beneficii aditionale mai sunt? Ceai, cafea, mic dejun, fructe, etc?
Exista pontaj?
Chiar nu e acces la internet?
x Duminica, 3 August 2014
Ce salarii se ofera pentru mid / senior QA ?
@Mihai Marti, 5 August 2014
Cere-le 200 euro mai mult la salariu ( fata de cat ti-ai propus initial ) si o sa-ti cumperi mult ceai si chiar si fructe de mare, nu doar fructe clasice. :) Nici HR-ul nu crede in aceste "beneficii".

Daca exista pontaj ? Vorbim despre o banca, nu despre un ABC. Imagineaza-ti. :)

In orice firma de IT este acces la Internet, ca doar trebuie sa cauti informatie pe stackoverflow, google groups, etc. ca sa produci multi bani angajatorului. Este doar restrictionat pe anumite site-uri. Deci nu o sa stai sa-ti verifici mail-ul personal ...
Birocratie Vineri, 8 August 2014
Daca veti avea de-a face cu aceasta firma, va trebui sa ii furnizati unei alte companii o gramada de detalii printre care si toate adresele la care ati locuit in ultimii cinci ani. Nu va zic mai multe ca sa nu aveti un soc, dar sunati-va apropiatii sa va trimita un troller de acte.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?