Forum despre DGH Log & Sped SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 24 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma DGH Log & Sped SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de DGH Log & Sped.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
VIIL26 Joi, 30 Mai 2013
Buna ziua,
Nu recomand aceasta firma, atmosfera este foarte apasatoare si stresanta, critici la orice pas, lipsa de colegialitate, lipsa de asumare a deciziilor, se jigneste, se tipa, iar multi dintre angajati nu au nici o treaba cu postul pe care il detin.
Salariile sunt bune (daca stii sa negociezi!!!!!), conditii civilizate dar doar atat.
Drumetz Joi, 6 Februarie 2014
Buna ziua,

Am zilele astea interviu la aceasta companie si as dori mai multe detalii daca se poate. Pt postul de coordonator transport. Conditiile de munca, responsabilitati, program de lucru si mai ales salarii (cat sa cer la interviu, daca stie cineva care ar fi salariu de inceput pt acesta pozitie).

E destul de urgent, deci astept informatii.

Multumesc cu respect!
eu Joi, 6 Martie 2014
Buna ziua,
Drumetz ce ai facut la interviu cum a decurs ne tii asa in suspans?
Asteptam un raspuns din partea ta
Andrei Joi, 28 August 2014
Care este salariul pentru postul de coordonator transport? Multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?