Forum despre Diet Plus SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 7 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Diet Plus SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Diet Plus.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Nadio Marti, 1 Aprilie 2014
Daca vrei sa se tipe in permanenta la tine, sa fii numit incompetent, incapabil si sa te injure proprietarul de 5 ori pe zi, aceasta este firma in care trebuie sa lucrezi. Salariile sunt ok, dar nu se dau la timp. In contract apare o suma si un nr. de ore, iar tu muncesti dublu de fapt, pe alt salariu. Stiu cazuri in care persoanele care au demisionat au fost puse sa semneze statul de plata si au fost chemate sa ridice banii "negri" dupa o perioada. Li s-au acordat banii aceia cu taraita, dupa nenumarate rugaminti si drumuri. Nu recomand.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?