Forum despre Dinamic 92 Distribution SRL


seful Sambata, 23 Februarie 2013
Dragi internauti,in calitate de sef la aceasta firma si din dorinta de a afla care este totusi adevarul,va rog sa imi scrieti pe adresa personala pt a putea lua legatura in mod direct cu dv. pt ca altfel vor ramane doar niste vorbe rele si probabil neadevarate.Email:viorel@dinamic92.ro.Va multumesc.
Ioan Vasilescu Sambata, 23 Februarie 2013

Stimati cititori!

Indiferent de care parte sunteti, dar mai ales de partea nemultumitilor, inainte de toate iata ca aveti acum posibilitatea sa scrieti tot ce va framanta cu privire la nemultumirile voastre, domnului Viorel, administratorului acestei firme.

Ca fost angajat la mai multe firme, printre care si corporatii mari, va spun sincer ca fiecare firma are atuurile si neajunsurile ei, exact ca noi, oamenii. In nicio corporatie sau companie mare, nu exista perfectiune. Daca cineva imi spune contrariul, eu ma inclin in fata lui.

O companie mare, care a reusit in 20 de ani sa livreze servicii si produse de calitate (in ciuda tuturor greutatilor normale care apar in timp) nu se poate judeca dupa cateva incidente ce nu tin de filosofia ei. La fel cum nici un om nu poate fi judecat dupa doua-trei greseli facute, ci dupa multe alte criterii printre care si punctele forte...

Cine nu cunoaste istoria companiei si felul in care se lucreaza cu partenerii, consider ca vorbeste doar din punct de vedere subiectiv.

Asa ca, fiecare e liber sa creada ce vrea, insa e mai bine sa creada dupa ce se informeaza (poate chiar si din trei surse)... O judecata facuta aparent dupa cazuri izolate sau dupa resentimente, nu e o masura corecta cu care se judeca si nici macar o judecata sanatoasa, inteleapta, matura.

Imi asum fiecare cuvant pe care l-am scris si ca sa nu las loc de interpretare, va spun ca sunt angajat al acestei companii, si sunt mandru ca fac parte dintr-o echipa tanara, care isi doreste performanta. Am colegi cu care as fi onorat si mandru sa lucrez la oricare alta companiei, in orice ce conjuctura, dar pentru ca sunt aici, pretuiesc locul si timpul petrecut cu ei.

Nu voi continua prea mult, insa inainte de a incheia va spun ca am invatat din viata ca, mai inainte de a judeca anumite fapte sau lucruri cu sferturi sau jumatati de masura, mai bine nu o fac si tac, decat sa fac un rau care poate genera alte rele.

Sandu Ciorba Joi, 1 Mai 2014

Pandesc un loc la Dinamic in Piatra Neamt ca sofer . Am lucrat distributie si stiu despre ce e vorba . Am schimbat 4 patroni in 4 luni . Am facut si extern pe duba , am dormit 1 noapte la 48 ore , am facut si in tara la un ras aici era si mai "bine" , fara cazare am dormit in buz cate 3 4 ore pe noapte si restu condus non stop si asa mai departe . Mi-am luat banii cat am lucrat , la saptamana sau la cursa , l-am sunat l-am intrebat unde sa ne vedem sa-i predau masina dupa ce mi-am terminat programul de 24 din 7 v-am pupat o zi buna , la revedere :)) Daca-mi da 1200 ron in mana de luni pana vineri + ca dorm in patul meu acasa nu-mi mai trebuie NIMIC . Mai scot de o ciorba din ocazie si stau acasa la mine in patu' meu , ma spal , mananc , ma ard treaba mea :)) . Asta cu sefii iar e cu dus si intors , am dat si de patroni de treaba super baieti (doar ca nu mi-a convenit salarul in raport cu ce lucram ) , am dat si de melteni da' eu nu ma prea stresez , daca nu-mi convine plec si gata .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?