Forum despre Direct Marketing SRL (DMG)


ADMIN - undelucram.ro Marti, 21 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Direct Marketing SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Direct Marketing.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
abc Miercuri, 22 Mai 2013
Buna! Am vazut ca au si call center, are cineva mai multe detalii din interior, care sunt responsabilitatile, salarile?
Georgiana Joi, 16 Ianuarie 2014
Buna Ziua ! Eu am lucrat in aceasta firma . Nu se lucreaza cu contract de colaborare nici macar pe 2 ore . Salariul este intre 300-600 ron program de 8 ore pe zii , insa poate fi si mai mic , in functie de ce proiecte desfasori . La interviu se spune salariu fix + contract de colaborare , insa din toate spuse nu este nimic adevarat . Concediu de odihna , concediu de studii , nimic nu este platit . Stai acasa 1 zi stai pe banii tai . Nu se merita sa stai nici macar 1 zi . Se promit multe si se fac foarte putine . Plus ca in lunile in care iei un salariu de 400 ron ti-l da in 2 transe adica 200 ron si 200 ron . Nu exista posibilitate de avansare , decat (rude,prieteni sau cunostinte). Daca vrei doar sa iti pierzi timpul aiurea , poti veni . Colectiv nota 10 , insa si aici mici exceptii .
magda Joi, 16 Ianuarie 2014
Buna! In primul rand daca nu doresti contract de colaborare ci doar o hartie fara semnificatie este un loc de munca perfect. Nu ai salariu fix, ci esti platit in functie de target, intr-o luna poti castiga chiar si 300-600 ron pentru un program de 8 ore/zi! Iar concediul este de doar 2 saptamani, bineinteles, fara plata! Promisiuni sunt spuse inca din 1 zi! O sa facem, o sa se intample... de cateva ori au fost cerute toate documentele necesare pt contract, dar este doar o strategie de a mai amana plecarea operatorilor. Si sa nu crezi nimic din ce ti se spune la interviu...mai bine le intrebi direct pe angajate!
Exista totusi si o parte buna, iti faci programul cum vrei tu! (de exemplu daca esti la program de 6 ore, o zi poti sa lipsesti si recuperezi stand 3 zile 8 ore)
magda Joi, 16 Ianuarie 2014
Buna! Este adevarat tot ce a spus Georgiana. De multe ori am introdus taloane, ce apropo se platesc cu 0.01 sau 0.05 lei/talon introdus, ce ulterior nu au fost platite pt ca "s-au introdus gresit"! Si bagi ca prostul taloane in timp ce vb si incerci sa faci comenzi sa faci si targetul, mai iei si acasa de introdus sa iei si tu un salariu decent si in ziua de salariu iti spun ca nu se platesc! Si sa nu uit, salariul il iei cu o luna si jumatate in urma... pe data de 6 si 20 ale lunii!
ABCD Joi, 16 Ianuarie 2014
Buna!tot ce este mai sus este complet ADEVARAT,multe PROMISIUNI si MINCIUNI.Nu exista posibilitate de avansare,nu EXISTA CONTRACT DE COLABORARE,salariu este in functie de ...
NoName Luni, 14 Aprilie 2014
si eu am lucrat pana de curand aici, pentru mine totul a fost foarte ok(nu m a interesat foarte mult ca nu am lucrat cu contract pentru ca eram cu facultatea), era un colectiv ...
Elena Miercuri, 23 Aprilie 2014
Si eu am lucrat in call center.Voi cand ati lucrat? Eu am fost foarte MULTUMITA. Sefii au fost corecti. Am constatat asta cand am discutat cu ei direct si am inteles ca AM FOST ...
noname Joi, 24 Aprilie 2014
Ca si ideea am o impresie buna. A fost ok inafara contract...imi pare rau ca sa ajuns la penalizarii dar cred c tine de operator e la fel ca la jocurile de pe telefon si asculti ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?