Forum despre Diva Interactive


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 25 Octombrie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Diva Interactive, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Diva Interactive.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

iubi Marti, 13 Mai 2014
In cele 8 luni cat am lucrat la Diva Interactive am inteles ca angajatii vechi sunt un grupulet mai mare, iar cei noi se integreaza extrem de greu. Chiar daca esti o persoana extrem de vorbareata si te integrezi cu usurinta in general, nu iti face prea mari iluzii. Nu ai cu cine sa te "imprietenesti". Colegii se prefac, iti arunca zambete false iar sefii au pretentii imense pentru ce salariu de nimic ofera. Nu se pot forma relatii nici macar de amicitie intre colegi. Foarte multa munca si responsabilitate pentru ce salariu ofera. Un oarecare plus este faptul ca la finalul fiecarei luni se iese undeva cu toti colegii, se alege asa-zisul angajat al lunii caruia i se ofera un mic cadou (bani, iesire in oras, la spa, etc) si fiecare angajat al Diva Interactive are reducere de 30% la produsele din magazinul lor online (nu ii dau numele ca nu merita sa ii fac reclama).
Aura Miercuri, 9 Iulie 2014
Diva Interactive nu este neaparat o firma de ocolit, insa nici una in care sa iti doresti sa lucrezi. Cum au spus si persoanele de mai sus: salariul este mic si difera de la angajat la angajat (chiar daca au acelasi tip de post), se lucreaza cu dead line, nu exista sanse de avansare sau anumite motivatii din partea sefilor. Se pot lega relatii de prietenie cu unii dintre colegi, atmosfera a fost oarecum primitoare atunci cand am lucrat acolo, insa nu esti atat de respectat pe cat ti-ai dori. In principiu, peste tot exista colegi cu care nu poti sa ai relatii bune. Conditiile de lucru nu sunt tocmai bune: nu exista termenul de apa calda si iarna ingheti de frig in firma. Daca apar probleme, angajatii sunt lasati sa le rezolve singuri.
Ginutza Sambata, 18 Octombrie 2014
Redactorii care lucreaza full-time, la birou, pentru divahair.ro au norma, cam 3 articole pe zi. Cine se ocupa de repartizarea subiectelor nu se gandeste ca unele articole necesita o munca enorma atat in privinta documentarii, cat si a redactarii. De exemplu, un astfel de articol poate fi de dimensiunea a 3 articole obisnuite, insa nu se tine seama de asta si esti tras la raspundere daca scrii doar articolul respectiv in ziua cu pricina, lasandu-le pe alta zi pe celelalte 2, asa ca n-ai ce face, ori stai la serviciu pana la ora 20-21 si le faci pe toate 3, ori muncesti de acasa, pe gratis, ca sa-ti faci norma pe ziua respectiva. Si uite asa ajungi sa lucrezi cel putin 12 ore pe zi, daca nu si mai mult.
Mihail Miercuri, 26 Noiembrie 2014

Sunt surprins in mod neplacut de profesionalismul de angajare in aceasta firma.Am fost invitat la un interviu,mi s-au expus sarcinile si atributiile ,am aplicat pentru un banal post de sofer distribuitor,desi sunt licentiat in economie lucrez la posta si doream o schimbare iar in timp sa promovez in aceasta firma dupa competentele necesare, insa dupa evaluarea unei d-soare care este probabil specialist in resurse umane mi-a garantat in mod expres ca este ok cu interviul dat.A ramas sa ma programeze la un alt interviu cu managera firmei,nici in ziua de astazi macar din bun simt printr-un mail nu mi-au dat nici un raspuns de ce nu mai sunt compatibil ...oare a deranjat ca am cerut un salariu modest de la1400 ron?....

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?