Forum despre Park Expert Service DTL - Divertiland


Cineva Vineri, 17 Ianuarie 2014
Parcul acvatic Divertiland este o experienta proasta de lucru.
Aparent este un mediu placut, cel putin vara, muzica, balaceala, lume multa, tot ce-ti poti dori de la un job.
In realitate lucrezi exagerat de mult, se sta peste program uneori pana la miezul noptii, in orice caz nu scapi de acolo sub 10 ore pe zi, iar in sezon rar daca ai un weekend liber (adica se ca lucreaza 3 luni, 7 zile din 7).
Salarii bunute, sefi mizerabili, se lucreaza in stres, urlete, jigniri, se restructureaza posturi pe timp de iarna desi ei initial iti promit o pozitie permanenta.
NU RECOMAND!!!
RAZVAN Miercuri, 29 Ianuarie 2014
acesta este ce o persoana aspect la o munca ( vara, muzica, balaceala, lume multa, tot ce-ti poti dori de la un job.) Dumnezeule, ce profesie poate fi
Waves Vineri, 30 Mai 2014
Draga Razvan,

In primul rand straduieste-te sa scrii corect in limba ROMANA!!!

In al 2-lea rand AMBIENTUL de lucru NU reprezinta o profesie, ci doar o motivatie in plus pentru calitatea muncii oricarui angajat.

In al 3-lea rand statisticile arata ca petrecem aproximativ 10400 de zile la birou pe parcursul vietii, la care se adauga cel putin 1400 de ore lucrate peste program (si in majoritatea cazurilor neplatite.) - ce-ar fi sa le petrecem pe toate in stres, jigniri si urlete?

Si in al 4-lea rand nu totul se rezuma la bani, cele mai importante lucruri la un loc de munca sunt: lucrul in echipa, aprecierile din partea superiorilor atunci cand este cazul, stabilitatea si dupa cum spuneam mai sus ambientul de lucru. Toate acestea s-au dovedit ca dau rezultate pozitive atat pentru angajati cat si pentru angajatori.

Concluzia mea este ca e nevoie de putina minte si psihologie organizationala pentru a conduce o afacere, nu doar de bani!

Succes!
Tudorel Mititel Vineri, 20 Iunie 2014
Salut Waves,

In primul rand , comentul lui "RAZVAN", este un coment scris intr-o limba folosita in Europa si apoi dat copy paste in Google Translate; rezultatul traduceri il putem observa. Nu cred ca un roman poate sa faca aceste greseli si sa scrie niste cuvinte fara sens. In schimb comentul lui "Cineva" are este perfect real cu ceea ce se intampla in respectiva firma, strand...etc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?