Forum despre DM Drogerie Markt


mark Marti, 5 August 2014
Stie cineva ce salariu are un vanzator la DM?
laur Marti, 9 Septembrie 2014
1700 lei dar te sfatuiesc sa nu te duci. E multa munca si sefii mari cum ar fi managerii zonali isi bat joc de angajati.
amelia164 Luni, 6 Octombrie 2014
Pentru Timisoara ce salar ar avea un casier ?
ela Vineri, 7 Noiembrie 2014
1700 brut sau net?
fru Marti, 11 Noiembrie 2014
au salarii bune 1700 lei net,este munca intradevar dar salariul compenseaza fata de altii care muncesc poate mai mult pe salarii de 7 mil......
Irina Joi, 13 Noiembrie 2014
Stie cineva cum este la interviu? care este programul? salariul pe contract? Multumesc.
Sara Duminica, 23 Noiembrie 2014
Eu vorbesc doar pentru Bucuresti.Salariu net este de 1700 ron. De obicei ei ii iau pe cei cu experienta ca casier sau ca lucrator comercial si cu bac. Programul depinde de seful pe care il ai.... Unii nu au nici macar un weekend liber altii da. Este un Dm unde au liber si cate 3 weekenduri pe luna... acolo chiar se merita sa mergi...la alt Dm au liber o zii din saptamana si o zi din weekend, cei de acolo nu au avut nici macar un weekend complet. dar acum depinde cum esti repartizat si unde au nevoie de oameni. Salariu pe contract este in jur de 2100ron. De munca este mereu si chiar foarte multa. Esti chemat si in liber in caz ca vine marfa si normal..Nu esti platit.... La interviu depinde cu,m sunt acei manageri..... unii sunt foarte duri altii mai buni... Oricum trebuie sa fii sigur pe tine! Bafta celor ce vor sa se angajeze la aceasta firma. :)
Isa Luni, 15 Decembrie 2014
Cat e salariul pentru un casier la DM intr-un oras mai mic?
xela Miercuri, 13 Aprilie 2016
Ieri am sustinut un interviu pt postul de casier. Interviul a avut loc in filiala din Crangasi. Prima impresie: Interviul a fost stabilit la ora 15. In interviu am intrat la ora 16.20. Asa ceva nu am mai intalnit la nici un interviu de angajare. Si nu eram singura persoana in aceasta situatie. Practic, era "coada" de candidati pt acest post la usa depozitului. Dar totusi, cum sa chemi la aceeasi ora mai multi candidati?! Cred ca a fost cea mai umilitoare situatie de pana acum. In nici un caz nu ma asteptam la o asemenea incompetenta din partea unei reprezentante HR. Ii interesa daca sunt dispusa pt deplasari in tara la eventuale deschideri de magazine; daca sunt in stare sa ridic o lada de 15 kg, daca am ceva impotriva orelor suplimentare. Le-am spus ca nu, atat timp cat sunt remunerate. Mi-a spus ca nu sunt platite, ca sunt recuperate ca zile libere, dar care, se vor recupera in decurs de 6 luni. Curios, pt ca legea spune ca orele suplimentare se recupereaza in 60 de zile de la efectuarea lor. Impresia generala: Nici daca ma vor contacta pt un al doilea interviu, nu voi accepta sa intru in aceasta companie. Pacat ca nu este reprezentata de oameni competenti si profesionisti. Acest lucru cantareste mult in imaginea unei companii, dar cum cererea e mare....oameni se gasesc.... Concluzia: NU RECOMAND!
Aureliana Duminica, 15 Mai 2016
Salut, aș îndrăzni să spun să nu vă amăgiți cu această firmă...la început totul poate părea frumos, fac referire acum la filiala unde teoretic încă mai activez ca si casier. Dar pe parcurs, lipsa de colegialitate a celor mai vechi se reliefează tot mai mult pe parcurs. La asta as adăuga lipsa de corectitudine în ceea ce privește realizarea orarului de muncă, diferențele majore între angajați bazate pe afinități sau/si prietenii fata de conducerea filialei. Ca si idee, mai mare atenție DM în privința a ceea ce se petrece în interior, nu cred că fluctuațiile de personal va ajuta cu ceva. Respectă și vei fi respectat oriunde. Mulțumesc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?