Forum despre Domo


Cata Joi, 13 Martie 2014
Un Casier full-time 600 RON? Daca este part-time este adevarat, dar daca este full-time este incalcarea legii, Codul Muncii. Salariul minim full-time este 750 RON.
Robotzel Miercuri, 30 Aprilie 2014
Cata, mii de scuze, reformulez / actualizez...da, salarul zis de tine ( minim 700 sau chiar 750 ) se da unei casiere full time. 600 ron se dadea unei casiere in 2012 ..stiu sigur, dar in noiembrie-decembrie 2013 s-au ridicat salariile si un consultant ia 667 ron in mana ( 700 defapt ,dar ii se trage 33 ron garantie pentru furturi)..deci se poate ca o casiera sa ia 700-750 in mana, avand in vedere ca lucreaza cvu banii si responsabilitatea e mai mare. Numai bine.
Viorica Vineri, 13 Iunie 2014
Buna,
Poate cineva sa ofere mai multe informatii despre atmosfera,conditii si proces de recrutare pentru
posturile de la birouri?Saptamana viitoare am un interviu pt postul de Receptionera si m-ar ajuta cateva sfaturi.Multumesc anticipat!
adina Miercuri, 23 Iulie 2014
Cum este mediul de lucru la birouri?
si cum sunt salariile la birouri?
Gicu" Miercuri, 10 Septembrie 2014

Am lucrat la deschiderea Domo Vulcan......dupa ce am bagat ca Ursu,
zeci de ore, ei au vrut sa ma plateasca la 8 ore. M-am dus la HR, ce crede-ti ca mi-a spus....Ca cine m-a pus sa stau atatea ore.... I-am explicat ca toti cei de acolo au stat la fel si sa nu mai spun ca daca ieseai sa mananci, toti sefii (ca au o gramada) se uitau urat la tine (spuneau ca ai venit la munca, nu la sanatoriu), si care cum venea de la birouri trebuia sa mai te frece si el un pic...ca de noi, consultantii, eram priviti drept sclavi. M-au pacalit ca dupa cateva luni se mareste salariul, insa, chiar si seful de magazine mi-a spus ca e tzeapa, deci ramaneam cu minimul pe economie....si unii spuneau ca trebuie sa mai platesti si ce se fura...deci, mi-am dat demisia de urgenta. Nu inteleg cum stau ceilalti (cred ca fura si ei ce pot sau sunt prea disperati.....), oricum, am observat ca toti incercau sa faca cate o combinatie, ceva....sau poate ma insel, dar nu cred, unii spuneau, soptit, de un ASM...care e si el pe ,,treaba"...o atmosfera, de nu se poate....nu recomand!!!!!

icleanu jr Marti, 30 Septembrie 2014

firma e buna dar oamenii nu.
se fac multe manarii in magazine, doar doar platesc prostii care sunt angajati pe post de "gestionar" nu de consultant vanzari. se stau aproximativ 22 ore suplimentare pe saptamana, dar bineinteles ei ti le ponteaza ca ai lucra 8 ore in timpul saptamanii, dar lucrezi si 2 weekenduri pe luna full (12 ore cel putin).
soferii nu sunt atenti cu produsele expuse, mie cel putin mi-au spart 3 televizoare la transport, iar colegilor de pe raionul de electrocasnice mari le lovesc frigiderele, masinile etc.
 

cineva Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Cum sunt salariile in sediul central? ma intereseaza in principiu salariul unui asistent CEO.
icleanu Duminica, 16 Noiembrie 2014
daa sunt tare curios acum de black fraier day daca vor baga ceva...blocati la furnizori. etc. angajeaza in masa oameni pe proiectul telekom, oameni care vor sta pe raionul it. oameni slab pregatiti.
george Joi, 11 Decembrie 2014
Stie cineva un numar de fix sau mobil de la sediul central Domo? Cele afisate la contacte sunt de Call Centre.
CrisssM Marti, 15 Septembrie 2015
Am lucrat in jur de 4 ani.

Pozitiv:
- salarii la timp
- oportunitati de promovare
- bonusuri ocazionale de la furnizori daca le vinzi produsele - incentive
- bonus de fidelitate
- alte bonusuri ocazionale in functie de KPI-uri (target de vanzari, target de marja, unele vanzari de weekend sunt bonusate etc)
- afli primul reducerile mari si iti poti rezerva produsele
- daca ai mai mult de 3 luni vechime iti poti lua produse in 4 rate fara dobanda (oferite de DOMO), care ti se trag din salar timp de 4 luni
- daca te intereseaza retailul de electronice poti invata multe

Negativ:
- minusurile de inventar, platite de angajati integral (se trage din bonusuri NU din salar)
- minusurile se platesc la pret de vanzare nu la pret de achizitie ceea ce e destul de trist, avand in vedere ca minusurile respective pot sa apara din 100 de motive diferite care nu tin de angajati si care nu ai posibilitatea sa le verifici/demonstrezi (de ex. erori de sistem)
- ore suplimentare obligatorii si neplatite (se da liber pt zilele alea) - sarbatori, nopti albe, inventar, black friday, remodelari, in unele zile stai si fara motiv doar pt ca se PRESUPUNE ca vor fi multi clienti
- fiecare al doilea weekend lucrat la 12 ore/zi, pt care se da 1 zi in timpul saptamanii = ai doar 6 zile libere pe luna
- politica de retur si service foarte proasta - din cauza careia tot timpul ai de-a face cu clienti nemultumiti si scandaluri unde stii ca are dreptate clientul dar tu trebuie sa tii cu compania
CrisssM Marti, 15 Septembrie 2015
Ah si la plusuri am uitat :
- se dau 10 bonuri de masa lunar (asta nu stiu daca e plus sau minus de fapt :)
- se deconteaza 60 lei transport

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?