Forum despre DSV Solutions


ADMIN - undelucram.ro Joi, 28 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma DSV Solutions, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de DSV Solutions.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
eu! Luni, 13 August 2012
Nu stiu cum e acolo ca n-am ajuns sa lucrez, dar pot sa zic ca la interviu
1-S-a intarziat 10 minute, a venit una care nici nu se uitase pe cv-ul meu, ceea ce mi s-a parut de cacao
2-Pentru ce munca a zis ea ca era, salariu mizerabil de 1200 fara decont transport ori tichete de masa iar orele suplimentare..platite ocazional si nu oficial...
3-Tipa a avut o atitudine destul de badarana ca sa zic asa...atat ca postura cat si ca exprimare...
4-Am fost asigurata de 3 ori ca voi fi anuntata indiferent de rezultat...saaaau nu, fiindca a trecut peste o saptamana si nu am primit nimic de la ei...deh firma mare-oameni ocupati..
In concluzie:nu m-as angaja acolo fiindca e multa bataie de cap si responsabilitate dar ca bani o porcarie
anonim22 Marti, 21 August 2012
Catre "Eu": Poti sa ne spui pentru ce pozitie ai aplicat? Am fost si eu la ei, si tot asa, am asteptat ceva, destul de slab organizati, sa zic asa..
gabi Duminica, 2 Septembrie 2012
mai bine ca nu v-ati angajat acolo,eu am lucrat la ei timp de 3 aproape si mi-au lasat un gust amar la cat de prost se organizeaza cei de acolo, plus ca e o firma "comunista" in care nepotismul e foarte mare,
am plecat din iarna de la ei si inca acuma ma mir cum am putut sa stau atata timp la ei....
am dat de acest forum din greseala.
giani popadeani Joi, 18 Octombrie 2012
Am lucrat si eu la DSV(FRANS MAAS,KAMINO) numa vreo 5 ani.
Ce sa va zic...firma s-a dezvoltat intr-un ritm alert; oamenii cu care firma a plecat de la inceput de drum nu erau din cei mai destepti sau potriviti pentru posturile pe care urmau sa le ocupe. In scurt timp acestia au devenit "mari manageri" cu studii la ff sau diplome luate cu bani. S-a format un nucleu la nivel managerial pe care il poti strapunge cu greu. Cu alte cuvinte se poarta nepotismele, pupincurismul, iar oamenii care au potential nu sunt promovati, sunt lasati in umbra. De aceea eu am plecat si mi-au lasat un gust destul de amar in gura. Bafta celor care se vor angaja la DSV in viitor (cine stie poate s-a mai schimbat ceva intre timp).
roata patrata Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Am lucrat si eu 3 ani in DSV --- confirm cele spuse de giani popadeani dar eu nu pot spune ca nu ma ajutat "DSV-ul" in dezvoltarea profesionala. Ideal este sa vii in DSV daca nu ai experienta.... inveti tot si pleci. Celor cu experienta in domeniu nu le recomand DSV decat daca nu au chiar nici o alta solutie.

Bafta!
ex DSV Luni, 15 Aprilie 2013
subscriu la ce spune giani popadeani, am lucrat acolo, nepotismul la greu, se angajeaza pile, rude, prieteni. daca vrei niste bani in plus la salariu pe baza rezultatelor avute, placa e simpla: firma merge greu, nu putem acum, dar esti primul in vedere. dar tot in aceste vremuri grele poti vedea ce masini apar in curte pentru manageri. merge pentru un an, ca sa inveti meserie.
Molotov Miercuri, 15 Mai 2013
cum spunea cineva mai sus, te angajezi la ei daca ai terminat facultatea si-ti trebuie experienta.
eu am lucrat acolo aproape 4 ani, subscriu la cele afirmate mai sus de ceilalti, daca ai experienta si-ti doresti mai bine pentru tine - pleci.
a, inca ceva: de cateva luni la departamentul de transport rutier au un soi de paznic, un personaj care se asigura ca exista productivitate...
pe romaneste spus, sta unul in birou si se uita la ceilalti care muncesc, si daca i se pare ca omul isi trage sufletul cam des, sau ca se duce cam des la buda il atentioneaza pe angajat si comunica acest lucru sefilor lui. pe bune.
afara-i vopsit gardul, ati fost atentionati.
cineva Duminica, 26 Mai 2013
la rutier toate mailurile sunt forwardate catre directorul de departament si adjunct. am constatat vorbind cu o fosta colega pe email, si din greseala a intervenit in in discutia noastra.
stresu Miercuri, 29 Mai 2013
am lucrat si eu 5 ani la iei si toata conducerea este formata din nasi si fini isi bat joc de muncitori cu salarile lor.
din contabilitate Joi, 30 Mai 2013
am lucrat si eu la ei, la contabilitate. apropo de ce posteaza stresu, a fost un baiat, relatie de-a unui manager, l-au angajat intai la departamentul rutier, apoi la contabilitate, apoi la IT. atatea eforturi se faceau pentru el, si nu il interesa nimic. ulterior i-au angajat si prietena. intr-un final i-au spus sa plece, era prea evident ca nu il intereseaza activitatea.
am plecat rapid Joi, 25 Iulie 2013
eu can am plecat am fost acuzata ca am aranjamente cu transportatorii, ca impart banii cu ei si prejudiciez firma. si ca fac asta de 2 ani. au constata doar la plecarea mea...ciudat.
aspirant Duminica, 11 August 2013
am vazut ca au un post de agent transport, incepator, merita sa aplici ca sa lucrezi acolo? din ce scrie aici, nu sunt prea optimist
pentru aspirant Marti, 13 August 2013
poti sa te angajezi pentru un an, sa inveti meserie. ca se invata. dar nu merita sa stai mai mult, e prost platit pentru munca depusa si nu exista sanse de promovare sau motivare a salariatilor.
tot pentru aspirant Miercuri, 21 August 2013
se merita sa lucrezi pt 1-2 ani si apoi sa pleci, inveti meserie si pleci la mai bine, salariul e prost, stresul e mare, iar daca reusesti sa promovezi sa te ti bine, vin si mai multe responsabilitati, dar salariul nu proportional cu efortul depus. aaaa si inca ceva, oricat te-ai stradui si oricat de bun ai fi, nu o sa iti recunoasca nimeni meritele, si nici statuie nu o sa iti ridice, o sa zica ca e pur si simplu parte din job. bafta
curios Joi, 22 August 2013
am auzit ca este firma mare, daneza, dar asa rau isi trateaza angajatii ? nu am vazut nimic pozitiv in comentarii. cred ca sunt romanismele specifice, in restul lumii cred ca isi trateaza angajatii corect.
ano Luni, 16 Septembrie 2013
FIRMA ESTE IN PRAG DE FALIMENT!!! sau dat afara oameni in timisoara/brasov, etc!!!
nu mai e de stat Vineri, 20 Septembrie 2013
am lucrat si eu la departamentul de transport international. an de an se bugeteaza cresteri la venituri, dar nu s-a bugetat niciodata o crestere de salariu. eu nu am prins niciodata, colegii mai vechi imi spuneau ca din 2010 nu s-a mai dat nici o marire de salariu, indiferent de rezultatele obtinute. si sunt tot timpul pe plus, ca altfel te da afara. dar la plecare mi-a spus seful de departament o gluma buna : "intr-un an vreau sa am cele mai bune salarii din piata expeditiilor". era sa ma bufneasca rasul.
caraus Sambata, 28 Septembrie 2013
am lucrat cu firma asta, am intarziat la descarcare o zi, vineri. au vrut sa imi puna penalizari si pe weekend, desi nu se putea descarca. cred ca asa fac ei afaceri acum si profit. cand m-am dus la firma sa intreb de ce, angajata respectiva s-a bagat sub birou, se facea ca aduna hartii
angajat Timisoara Sambata, 19 Octombrie 2013
si aici pleaca oamenii. imi pleaca colegii, nu stiu, ei zic ca nu se duce dacat in jos, ca si Timisoara o sa aiba soarta punctului Oradea. ca targetul e peste ce se poate face, nerealist, si nu mai e mult pana inchide.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?