Forum despre DSV Solutions


angajat Timisoara1 Vineri, 1 Noiembrie 2013
Si sa intelegem ca tu esti singurul angajat care ramane pe baricade la Timisoara? de ce nu pleci si tu daca tot se inchide?
pentru angajat timisoara 1 Marti, 5 Noiembrie 2013
nu mai stau mult, mai am niste treburi de rezolvat. iti inteleg frustrarile. poate te apreciaza superiorul care te-o fi pus sa comentezi.
Molotov Vineri, 15 Noiembrie 2013
opa, incep sa se atace managerii, contraataca. vai steaua lor, incepe sa-i vada lumea cum sunt.
stresu Joi, 21 Noiembrie 2013
Molotov, probabil or fi refuzat unii se angajeze si le-au spus ca nu sunt vazuti bine. ca e de rau scris pe forumuri.
sile Luni, 14 Aprilie 2014

Mai copii.Danezi!Auzi!E unu blond care vine o data pe an se uita nu vede nimic si pleaca.Raman doi directori romani adevarati si doi mai mici si spun ca nu sunt fonduri.Singurii care muncesc acolo sunt amaratii de picheri si gestionari care de fapt sunt tot niste picheri ,nu se diferentiaza decat la inventar cand ii strange de oua ca unde sunt cauciucurile lipsa ,etc.Ca peste tot ,pe la birouri plin de tate ,fite  ..!!

anonim Joi, 24 Aprilie 2014
Am avut si eu "onoarea" sa lucrez la DSV Timisoara. Pot sa spun ca echipa noastra facea eforturi disperate sa onoreze toate cererile iar cei din Bucuresti ne purtau sambetele (de la colegii de pe o pozitie similara sau chiar inferioara pana la sefime) Nu exista nici un pic de suport din partea lor. Aveai senzatia ca te zbati aiurea, si pentru ce... Pentru nenorocirea aia de salariu?
Nu se respecta drepturile angajatului si nici macar chestiunile promise nu se mai acorda.
Angajatului i se incheie un contract pe 3 luni de proba pe un salariu mult mai mic iar dupa aceea i se spune ca nu a facut treaba si daca doreste prelungirea contractului sa se multumesca cu cat are.
Se mai practica angajarea si unei persoane si pastrarea anuntului pentru jobul respectiv pe siturile de profil in continuare (ca sa nu ai certitudinea ca ramai cumva). Pe mine m-au sunat toti cunoscutii sa ma intrebe daca am plecat de la DSV si eu numai ce ma angajasem de o luna....
E pacat, s-a dus totul acum, a plecat echipa veche (integral), (a mai plecat si echipa urmatoare ce a inlocuit-o pe fosta, ma rog, in mare parte, adica 3 din 5 angajati ).

Concluzie: daca aveti o latura sadica puteti sa incercati sa lucrati acolo.
O zi buna!
Fresh Story Beat Joi, 24 Aprilie 2014
DSV Solution....centrala se afla in Londra , mai neoficial mai zvon...pare a fi un mic satelit al unui colos in intermedieri de transporturi rutiere.
am avut tangente cu DSV doar pe plan profesional . Nu am fost angajat vreodata la ei .
nu inteleg care este treaba cu pupatul in dos....ca pe unde citesc , numai asta predomina , sub nici o forma nu am vazut al motiv....cica nu se maresc salariile ca nu se pupa undeva x sau y....

oameni buni , daca veti invata sa munciti , nu o sa mai fie nevoie de pupat pe nimeni. 2 amici , care s-au angajat la DSV in Sibiu si in Bucuresti , anul trecut prin iunie....au fost luati de aici si mutati in Londra, si nu au pupat pe nimeni niciunde. doar au muncit. aici aveau salarii amandoi la un loc muuult mai putin cat incaseaza doar 1 singur in Londra.
Romania este doar un fel de pepiniera....care corespunde , merge in continuare , care nu....pleca singur. DSV , si-a restrucutar foarte multa activitatea in Romania , tocmai datorita chix-urilor angajatilor.

cati din cei care au tot comntat aici , pot argumenta ca si-au indeplinit indatoriile din fisa postului ? cati dintre cei care zic fel si fel de idei , cunosc macar legile transportului si legile
CMR ...m-as mira daca s-ar putea face o miniechipa !!!!

DSV din anii trecuti...s-a schimbat ! nu stiu daca mai sunt angajatori care mai arunca cu banii pe toti "frizerii" si "covrigarii"...
sile Luni, 26 Mai 2014
Fresh story, cred ca e o confuzie. DSV SOLUTIONS nu are centrala in Londra, si nici punct de lucru in SIBIU. nu a avut angajati "covrigari " si "frizeri". poate e vorba de alta firma, sau DIRECTIA SANITAR VETERINARA.
Panzy Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Fresh Story Beat cred ca nu discutam despre acelasi DSV. Nu este vorba de chixurile angajatilor din prima linie, este vorba de chixurile managerilor mici si medii, care iau sau nu decizii pentru fiecare departament in parte.
Nu cred ca depinde de un gestionar sau de un angajat de pe operational sa schimbe ceva, "managerii" de acolo iau decizii in functie de interesul personal, ba ajung sa iti bage pe gat diferiti furnizori de servicii, care cotizeaza, dar vin si iti povestesc foarte frumos despre cat de bine o sa fie in DSV intr-o alta viata.
Nici macar pentru experienta nu as recomanda cuiva sa mearga sa lucreze acolo, ca sa nu mai vorbesc despre promisiunile care ti se fac la interviu si nu se respecta absolut sub nici o forma!
Si tot din cauza managerilor si a managerului general pe care il poti ameti cu un raport cu cifre care da bine, se schimba angajatii frecvent si se ajunge la chix. In loc sa isi vada de bunul mers al companiei sunt ocupati cu legaturile amoroase la birou, dar la sfarsit de luna urla ca nu isi primesc bonusatiile :)
shelfie Miercuri, 24 Februarie 2016
citesc ce a ajuns DVS. in perioada in care am lucrat la Frans Maas (si f. putin la DSV): atmosfera era super ok. inclusiv d.p.d.v. al motivarii angajatilor (bonusri, nivel salarii, etc). ce-a fost si ce-a ajuns.... pacat !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?