Forum despre Dual Promo SRL


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 5 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Dual Promo SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Dual Promo SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Delia Duminica, 27 Aprilie 2014
In 2013 am fost la Dual Promo la un interviu pentru un post pe achizitii. Sediu nou, la capatul cartierului Drumul Taberei. Oameni tineri, totul a decurs minunat - interviul a fost cu Dna Director de Achizitii, eu eram exact ce le trebuia lor. In mod normal ar mai fi urmat o programare pentru a doua etapa - oferta financiara, cu Dna Director Financiar, dar cum totul era mult prea frumos ca sa mai amanam, directoarea de la Achizitii a vrut sa comasam in aceasta prima intalnire si discutia cu Financiarul. A iesit din sala sa o caute pe persoana respectiva prin firma, n-a gasit-o, a revenit si mi-a zis ca ramane totusi pentru a doua zi, o sa imi dea asistenta pe mail detaliile intalnirii. De atunci nimic. Dupa cateva zile le-am dat si un mail - tot nimic.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?