Forum despre E-Boda Distribution SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 3 Septembrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma E-Boda Distribution SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de E-Boda Distribution.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Tehnician Electronist Vineri, 28 Noiembrie 2014

Iar a aparut anunt de angajare pentru electronisti pe ejobs.
Am fost si eu la un interviu anul trecut si mi-au oferit un salariu de mizerie 1300 lei/net si fara bonuri, asemanator cu 1500 lei/net si fara bonuri oferit de RDS la service!
Dar stiti ce pretentii au ? sa fi un bun electronist, la nivel de depanare pentru 1300 lei! Iti dau proba practica + proba scrisa de parca ar da un salariu de 1800-2000 + bonuri cat ar fi normal, pentru 1300 lei nici nu merita deplasarea pana la ei.

Mim2016 Miercuri, 24 Februarie 2016
Am participat la interviul pentru postul de Back-office. Toate bune si frumoase, interviu cu intrebari specifice recrutarii, insa dupa ce am spus asteptarile salariale(1800 lei) m-a intrebat daca este minim sau maxim( nu cred ca spune cineva maximul, atunci cand vine vorba de salariu). Am primit raspuns ca nu am fost acceptata, ca nu am corespuns postului( ei doreau o persoana cu cunostinte in adobe-photoshop....desi lucrul asta se vedea in CV). Cred ca mai degraba nu am corespuns bugetului pentru acest post...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?