Forum despre Easy Asset Management IFN SA (iCredit)


Dinu Joi, 15 Noiembrie 2012
M-ar interesa si pe mine salariile din caeasta companie. Nici o companie nu prezinta limitele ofertei salariale ! Ar trebui ca acest lucru sa fie impus site-urilor de recrutare. Ma deranjeaza sa nu stiu pentru ce aplic, iar angajatorul sa-mi spuna : Surprizaaaa..... salariul tau este de 800 lei.
Simo Vineri, 18 Ianuarie 2013
Buna ,tocmai vin de la interviu .Un interviu sec fara intrebari pentru mine doar cu responsabilitatile mele fata de ei .Mi sa spus ca programul este 10-19 dar nu se pleaca acasa mai devreme de ora 9,30 seara ....................... De salar am intrebat de bonuri dar nu mi sa spus nimic au asteptat oferta mea ( am cerut 1300 net) mi sa parut rezon fiindca atat ofera Providentul poate chiar mai mult dar in acel moment a inceput sa zambesca adica hai................
cu alte cuvinte dezamagire totala
vor sa lucram 12-13 ore pe zi daca se poate pe minim
Bafta pt cei care incearca
je Luni, 21 Ianuarie 2013
ar fi interesant Simo de stiut pt ce post ai candidat; in ceea ce priveste salariul daca ai cerut 1300 net pt un post ce presupune contract de munca, deci nu este o colaborare, acesta este un salariu cam mic in comparatie cu ce se castiga in alte parti pentru o munca asemanatoare, ba chiar identica. Salariul pe care il ceri la un interviu atunci cand esti intrebat reflecta uneori cat esti de dispusa sa te implici in munca, sa-ti indeplinesti targete, sa iei acele bonusuri.
Recunosc ca nu cunosc cum este organizat acest ifn dar sunt curios daca functioneaza dupa acelasi tipar al providentului care teoretic beneficiaza de o foarte buna organizare pe departamente, se investeste in oameni dar se si cere enorm de la acestia.
Cred ca Managerul de Dezvoltare de la Easy este echivalentul Area Manager din Provident iar Manager Echipa este echivalent Manager dezvoltare din provident. Asta banuiesc eu, sunt curios in privinta remuneratiei
Adrian Vineri, 25 Ianuarie 2013
MANAGER DEZVOLTARE la aceasta firma. cam cat se da salariul?
je Sambata, 26 Ianuarie 2013
ai fost la interviu?
je Marti, 29 Ianuarie 2013
se pare ca nu, vroia sa stie sal pt statistica :))
Mona Luni, 25 Februarie 2013
M-au sunat si pe mine, maine ma duc la interviu. Nu stiu la ce sa ma astept, dar are dreptate "je". Este un job foarte solicitant. Ai target, raportari, program prelungit cat cuprinde. Eu ma gandeam sa le spun ca nu merg pentru mai putin de 2500 ron. Ce ziceti, e mult?
Nico Miercuri, 13 Martie 2013
Mona ce ai facut? Cum a mers interviul? Sunt si eu foarte curioasa de aceasta firma si cum merg lucrurile pe acolo? Stiu cineva cum sunt oamenii de la sediul central?
Nico Joi, 14 Martie 2013

Si managementul? Ce parere a facut de-alungul colaborarii?

Mona Joi, 14 Martie 2013
Interviul a fost destul de profi, mi s-a propus chiar o pozitie mai buna decat cea pentru care am aplicat. Astept sa vad oferta.... :)))
Mona Joi, 14 Martie 2013
O sa va tin la curent.
Nico Joi, 14 Martie 2013
Felicitari! Pentru ce pozitie?
Gia Marti, 19 Martie 2013
are cineva idee cam cati clienti trebuie sa administreze un manager de dezvoltare? Sau care este functia care se ocupa de clienti? merci
bubulina Marti, 26 Martie 2013

am lucrat la ei. daca dai credite multe nu e bine ca vei avea restantieri si te penalizeaza, daca nu dai credite nu e bine ca nu faci vanzare. au pretentii sa mergi la clienti cand se trezesc ei ca vor sa fie vizitati pt ridicarea ratelor, inclusiv seara, sambata si duminica, nu conteaza ora. nu au modalitati concrete de recuperare a restantelor, doar amenintarea restantierilor sau " paratul" lor familiilor acestora, vecinilor sau oricui te-ar asculta, toate astea ti se cere sa le scrii pe "rapoarte" de vizita. nu deconteaza combustibilul la masina personala cu care trebuie sa te deplasezi la clienti- deci faci vizite multe si pe banii tai. cand ceri concediu de odihna te ameninta ca te dau afara ca la o adica cine se va ocupa de clientii tai?? comisioanele managerilor se calculeaza dupa ureche, nu sti niciodata cati bani vei lua. intr-adevar se lucreaza pana la 9-10 seara.

bv Joi, 28 Martie 2013

Am lucrat 4luni la ei,in Brasov, brutul il aveam 2300si 100 lei pt benzina plus k ne foloseam propriile masini.lucram de la 9 pana la 8-9 uneori chiar si 10 seara,oricat lucrai tot nu era bine,presinea era imensa.ne puneau sa lipim afise pe stalpi si scari de bloc zilnic,ca sa nu plateasca firma de pliantare. daca iti scazi costurile benzinei pe luna constati ca ramai cu 1000 lei.

curios Vineri, 12 Aprilie 2013
A mai fost cineva la interviu pentru ofiter de frauda la aceasta companie?
maine Duminica, 14 Aprilie 2013
ma duc eu maine. daca ai fost deja, te rog sa ne spui cate ceva...
@maine Duminica, 14 Aprilie 2013
Nu am fost inca. Tu de la ce ora te duci? Dimineata, seara ?
andrei Luni, 15 Aprilie 2013
Cum a fost la interviu? Suntem curiosi sa vedem cum a decurs
maine Marti, 16 Aprilie 2013
am fost azi dim, interviul a decurs normal. intrebari, prezentare, asteptari...amandoi cred ca am ramas oarecum nelamuriti si fara o decizie luata...sediul este simplut, nu mi se pare organizat...a ramas, daca e cazul, sa-mi faca o oferta si apoi alt interviu.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?