Forum despre Easy Asset Management IFN SA (iCredit)


job Miercuri, 17 Aprilie 2013
Eu sunt curios de ce pentru job-ul de ofiter antifrauda au spus ca experienta in MAI este avantaj? Se asteapta sa faci "politie" pe acolo?:))
maine Marti, 30 Aprilie 2013
cu toate ca mi-a spus managerul cu care am tinut interviul ca o sa fiu anuntat de rezultat, pana acum nu tu mail, nu telefon...mai bine nu mai mai zicea decat sa faca impresie proasta...inca o data...
aurel Luni, 13 Mai 2013
Au functii pompoase, intreba cineva de Manager de Dezvoltare salariul e undeva la 2500 brut dar nu te gandii ca stai la birou, te deplasezi pe benzina ta ca sa recuperezi bani, iti pui oamenii in cap si tot asa.
cineva Marti, 14 Mai 2013
Am fost si eu la un interviu la ei pt. coordonator de echipa - mi s-a prezentat firma, job-ul si atat. Raspunsul inca "Il astept" de vreo luna :)) nu sunt seriosi - nici sediul nu m-a impresionat, sau atmosfera.
Deea Miercuri, 22 Mai 2013
Pentru un post de marketing a mers cineva la interviu? Cum a fost? Ce vi s-a propus?
doru Joi, 23 Mai 2013
despre mediul de lucru de la sucursala Sibiu ce imi puteti spune? as vrea de asemenea detalii despre functia de manager de echipa si ofiter frauda. program, salariu....sau orice mai stiti.
lory lory Luni, 27 Mai 2013
unde au sediu in Brasov? Ms!
jane Vineri, 5 Iulie 2013
pt cei care vor sa aplice pt functia de manager de echipa...20 brut e salariul, din care ramai cu vreo 14 in mana, plus comisioanele din incasari, cu totul la vreo 20 maxim. programul....de dimineata pana seara, de luni pana luni. masina de serviciu..lipsa, la fel si decont pt benzina. tragi linie si ramai cu zero. succes!
Elena Vineri, 19 Iulie 2013
Eu am fost la interviu la ei. Tipa de la HR e foarte ok, dezghetata, open-minded si foarte prietenoasa. A spus ca ma suna pentru feedback. Sincer, avand in vedere ce am citit, nu am stat cu inima la gura dar chiar m-a sunat peste 3 zile sa ma cheme la al doilea interviu cu directorul general. Sunt curioasa sa vedem cum merge.
Elena Luni, 12 August 2013

Boooon, am fost si la interviu cu seful de mare. Sincer, a mers mai bine decat ma asteptam! Directorul general e bulgar dar vb f bine engleza, n-am avut probleme. A fost ok interviul si cu el, omul stie sa asculte, a avut manierele la el si a fost destul de dezghetat. Discutia a fost chiar surprinzator de interesanta... Presupun ca, daca trec de el, intru pe lista scurta. Sa vedem...

MK Vineri, 16 August 2013

Buna ,
Am fost sunat ptr un post de ofiter antifrauda.
Nu stiu ce sa fac......

elena187 Vineri, 16 August 2013

Buna,
ptr ofiter antifrauda am fost suna si eu..tot azi. interviul ar trebuie sa fie undeva pe miercuri. Am incercat sa il aman ptr joi dar mi s-a spus k domnul director nu e joi, ca e pe teren si nu se poate...asta mi s-a parut foarte ciudat.

aurel Sambata, 24 August 2013
Directorul general la Icredit e bulgar, e un diplomat si e imaginea companie. Nu are legatura cu tot ce se intampla in companie si nu stie ce se intampla in birourile din tara.
nelamurit Luni, 23 Septembrie 2013
A lucrat cinema ca Manager de echipa?Aveti idee de program,salariu,bonusuri,responabilitati?Postul este pt Bucuresti dar ma ajuta si o parere din tara.Va multumesc.
Giany Luni, 30 Septembrie 2013
E mult de munca, sa nu va inchipuiti ca e munca de birou, invarti 3 acte si iei banii. Se poate castiga dar trebuie multa alergatura, ai de-a face cu tot felul de oameni iar unii dintre clienti sunt mai dificili. Nu am avut probleme cu oameni agresivi insa am data peste unii care, atunci cand ma duceam sa colectez rata imi spuneau ca nu au si cu asta basta! N-ai ce sa-mi iei, n-ai ce sa-mi faci! Cam asta este problema, ca doar nu poti sa ii scoti banul din buzunar cu japca, trebuie dat la agentia de recuperare si dureaza f mult timp!
Se castiga bani dar trebuie sa cunosti f multi oameni si alergi prin oras de nebun sa gasesti clienti, sa faci marketare... e mult de munca.
qqq Vineri, 4 Octombrie 2013

Am fost si eu zilele trecute la interviu pe Bucurest, Sector 6, pare ok ce se spune... dar teoria e frumoasa, practica ne omoara. De unde sa gasesti consultanti de credite, care sa faca marcketare gratis pe Bucuresti... cam greu. Si ulterior poate poate suna cineva si vrea un credit... daca nu... Pe Bucuresti este mult mai greu decat in tara, unde am inteles ca functioneaza treaba... Voi ce ziceti???

nu Joi, 10 Octombrie 2013
program 9-cand se termina , bani doar salariu de baza negociat,bonusurile exista doar pe hartie , consultanti au intre 0 si 500 RON, ME in jur de 1500, DM -1700 si munca ...cat cuprinde...nu recomand
help? Joi, 31 Octombrie 2013

Buna, tocmai am semnat azi un contract pe postul de consultant credit pe o perioada de 3 luni. Mie mi s-a spus ca nu exista un salar fix, totul e pe baza de comision. Sunt in cautare de job de ceva timp si am semnat cu ei doar pt. ca am nevoie de bani, altfel nu m-as fi incurcat deoarece mi s-a parut ceva ciudat de la inceput. As vrea sa stiu totusi cateva lucruri :
1. Pot sa imi dau demisia fara a primi penalizari sau sa suport alte consecinte inaintea celor 3 luni in care este valabil contractul?
2. In cazul in care nu pot recupera banii de la un anumit client, ce se intampla?
Si in ultimul rand daca m-ati putea ajuta cu alte sfaturi pt. perioada in care voi activa la ei as fi foarte recunoscator.

rollin Vineri, 1 Noiembrie 2013
Salut! Am lucrat la firma aceasta pe o functie de management. Iata situatia de fapt: la inceput ti se prezinta o imagine f frumoasa, cum ca e firma de top din Bulgaria si e in plina dezvoltare in Romania. Primesti un training de o zi in care ti se explica in mare ce ai de facut. Apoi incepi sa te iei de treaba, moment in care se complica lucrurile: in fiecare zi ti se dau noi sarcini, aplicatia de credit este praf, ceva ieftin, dar cu care iti faci treaba. Apoi, ti se cere sa faci cat mai mult si mai bine, se pune presiune pe tine dn ce in ce mai mult pentru rezultate si nu auzi niciodata o multumire pentru munca depusa. Dosarele nu au parte de o analiza in adevaratul sens, consultatul avand practic putere deplina de decizie, . La orice mica greseala managerul iti sare in cap, managerul acestuia punand la randul lui presiune pe el. Va spun sincer, e un cosmar. In niciun caz sa nu acceptati oferta lor, e de groaza!
leonidas Marti, 12 Noiembrie 2013

buna,pentru cel ce a semnat acel contract de consultant credit...este doar un contract de colaborare,probabil esti si PFA?!!Poti sa renunti oricand,plus de asta nu vei castiga prea mult.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?