Forum despre Easy Asset Management IFN SA (iCredit)


dorel Vineri, 29 Noiembrie 2013

Buna,am un interviu peste cateva zile pt.post de MANAGER DEZVOLTARE . Daca aveti ceva mai multe informatii despre acest post...help me !
Multumesc !

Dana Luni, 2 Decembrie 2013
Stie cineva cam ce salariu are un contabil?
Andrei Joi, 5 Decembrie 2013
Eu am fost , nu mi-a convenit salariul=> am plecat. Dar tu @dorel daca intri pe forum sa ceri ajutor mai bine stai acasa. Crezi ca lucrurile bune vin stand in fata calculatorului si cerand ajutor online? pff..Spor
boss Luni, 9 Decembrie 2013

Salut
Vin si eu cu cateva cuvinte in comletarea a tot ceea ce ziceti voi si naume....Intr-adevar la inceput ti se explica totul foarte frumos si ti se arata o imagine foarte frumoasa a firmei...am lucrat pe un post de manager de echipa cu un salariu aparent bunicel pentru timpurile noastre insa daca nu iti faci targetul,si e cam greu de facut cu dobanda "competitiva" cu cea a camatarilor(200%)nu numai ca nu iti iei comisioanele care ti le prezinta la inceput dar ti se pune si penalizare la salariul fix de 120 de lei....te pun sa te duci cu masina ta pe la clienti si te suna toata ziua sa te trimita dintr-un cartier in altul,de la un client la altul....la sfarsit tragi linie si iti dai seama ca muncesti o luna si nu te alegi cu nimic....penalizare la salariu,motorina multa consumata si nervi multi tocati....eu am ajuns la concluzia ca regret ca m-am incurcat cu ei.

somer Luni, 9 Decembrie 2013
pe functia de manager dezvoltare in Sibiu a lucrat cineva?imi poate da detalii despre responsabilitati, salariu si mediu de lucru?
dorel Duminica, 5 Ianuarie 2014
@Andrei
Tu de ce intrii pe forum ? Nu pentru a lua anumite informatii...ca ajutor.
In sfarsit....cam fudul raspunsul tau...de unde si vorba..o stii tu !


In final nu m-am prezentat la interviu,postul nu s-a ocupat...anuntul de angajare exista si se tot prelungeste,ceea ce inseamna ca lumea ai evita pentru neseriozitate.
Numai bine !
pipiron focsani Vineri, 17 Ianuarie 2014

am aplicat pt. un post de casier la aceasta firma. are cineva idee ce salariu se ofera pt,. acest post?, daca ati mai lucrat pe un post similar si ce puteti sa-mi spuneti referitor la post?
multumesc

ionut Marti, 28 Ianuarie 2014
@pipiron focsani

Eu urmeaza sa ma prezint maine la interviu pt. postul de casier din Iasi. Ce ti-au zis la interviu? A zis ceva de salar si cat e?
MaE Marti, 28 Ianuarie 2014
Am fost sunat ptr postul de manager de echipa in Iasi. Este cineva care a lucrat intr o pozitie asemanatoare? Si daca da dati mi o parere sa stiu daca e rentabil sau nu ? Cum e mediul de munca ? Multumesc.
ionut Vineri, 31 Ianuarie 2014
@MaE

Eu am fost miercuri la interviu la Iasi. Ti-au dat vreun raspuns.?
inimioara Marti, 11 Februarie 2014
buna ziua ieri as vrea sa stiu cu acele credite care v-au fost puse in carca ce ati rezolvat?raspuns urgent....va implor
viorici Luni, 24 Februarie 2014

- pt MANAGER ECHIPA: 1000 ron+0,7 comis din ce face echipa

- pt Consultanti: 200 luna + penalizare (clientii care nu platesc)
 

florin Marti, 4 Martie 2014

ME - manager echipa - 1400 - 2550 - brut + comision 1,8 % din incasari . Depinde de cat de bun negociator esti la interviu . Legat de penalitatile care se vehiculeaza mai sus , ii cam greu sa ajungi acolo . Viorici - duci lumea in erroare. Legat de Consultanti - un CC poate ajunge in prima luma minim 500 ron .

Ann Vineri, 21 Martie 2014
Stie cineva ce salariu are un colector la Icredit, programul de lucru si responsabilitatile? Si daca postul implica munca de teren?
Masochistul Vineri, 21 Martie 2014
@Ann
Postul de colector presupune activitate de teren in proportie de 95%.
Ca atributii: sa incerci sa recuperezi sumele neincasate de catre consultantii de credit / managerii de echipa / managerii de dezvoltare. E o munca foarte grea deoarece toti cei amintiti mai sus au facut (ar fi trebuit sa faca) suficiente eforturi pentru a scoate banii de la acei oameni. Daca ei nu au reusit intrebarea care se pune este: ce calitati ai tu astfel incat sa reusesti sa-ti faci meseria (in conditiile in care nu ai alte parghii de a actiona asupra clientilor)?
In ceea ce priveste remunerarea nu este vorba de salariu deoarece nu vei fi angajat / a ci vei semna un contract de colaborare in baza unui PFA si vei primi comision pe sumele colectate. Nu mai stiu valoarea acelui comision insa ti-l vor comunica cu siguranta in situatia in care vei merge la interviu.
In ceea ce priveste programul: ti-l faci singur.
Daca ai timp si nu ai ce face cu el iti recomand sa incerci. Nu pentru ca vei castiga ceva bani ci pentru a vedea latura urata a oamenilor (atat a clientilor cat si a angajatilor multinationalei EAM) si pentru a te cali pentru celelalte joburi pe care le vei mai avea de-a lungul carierei tale.
Daca mai ai intrebari posteaza aici si voi raspunde asap.
Ann Sambata, 22 Martie 2014
Multumesc frumos! M-am lamurit complet! Stiam eu ceva, dar nu eram convinsa. :)
mirel Sambata, 29 Martie 2014
Dar ptr. postul de consilier juridic ma puteti informa?
Masochistul Sambata, 29 Martie 2014
@mirel
In ceea ce priveste postul de consilier juridic nu iti pot spune prea multe.
Activitatea insa nu va fi una care sa te ajute sa te dezvolti profesional.
Daca nu ai nici o alta alternativa poti incerca sa depui in CV.
Posteaza apoi experienta ta aici.
manager dezvoltare Joi, 3 Aprilie 2014
Buna tuturor! Ma intereseaza care ar fi salarul, metoda de comisionare si in mare structura pe care ar trebui sa o conduci pt pozitia de Manager Dezvoltare! Multumesc anticipat
Varanul Joi, 3 Aprilie 2014
@Manager de dezvoltare
Salariu 1750 ron net
Comision - 1,8% daca faci target-ul >110%, in caz contrar comisionul scade sau chiar esti penalizat financiar dar nu atingi macar 75% din el.
Target-ul este alcatuit din trei elemente:
- Colectarea ratelor aferente echipei pe care o coordonezi.
- Recrutare de consultanti
- Vanzare de credite
Comisionul maxim/minim se aplica la suma colectata de managerul de echipa + consultantii.
Ex: Suma colectata - 2500 ron x 1.8%= 45 ron comision manager.
Activitate ''Manager echipa''
- Impartire flyere si lipire stikere cat cuprinde, non-stop as putea spune!( aprox. 7-8000(mii)/ saptamana - doar managerul!!!!!)
- Completare cereri - chiar si la ora 21:00!!!!
- Colectarea ratelor - ora? vezi mai sus!
- Recrutare consultanti - te intrebi cand ai timp? pfff...cum nu ai timp?
- Scandal la usa rau-platnicului
- Vizita la locul de munca a rau-platnicului
- Etc....
- Activitatea de manager implica munca de teren in proportie de 95% pe JOS, PERPEDES- nu se ofera masina!!!!!
Programul managerului de echipa incepe la 10:00 si in functie de unde locuieste acesta poate sa ajunga acasa si la 23:00. Oricum, mai devreme de 21:30 - 22:00 este exclus sa plece de la birou!

Toate cele bune!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?