Forum despre Easy Asset Management IFN SA (iCredit)


Masochistul Miercuri, 17 Septembrie 2014
@tdr
Nu este vorba de un salariu propriuzis ci de comisioane pe care le poti castiga. Daca cel cu care faci interviul iti "vinde" ideea unui salariu FIX poti sa il scuipi in fata. Iti spun lucrul asta deoarece am vazut sefi de birou care au angajat agenti promitandu-le salariu de 800RON pe luna. Unii dintre acestia isi merita soarta deoarece dupa primul salariu de doar 64RON au continuat sa vina la munca deoarece "seful" i-a spus ca salariul de 800RON nu i se da din prima luna ci din urmatoarele.
Vei castiga din mai multe componente:
- comision pt credite vandute
- comision pe sume colectate
- comision pt credite finalizate
- alte premii ocazionale generate de concursuri locale, zonale sau nationale pentru rezultate deosebite
In principiu poti castiga de la cativa zeci de lei pana pe la 1500 - 2000RON. La sumele de la sfarsit ajungi in minim 6 luni de munca sustinuta si daca ai oameni care sa te invete meserie. Daca vei avea parte de lichele ca cea mentionata mai sus sigur o sa-ti blestemi zilele.
laura Duminica, 21 Septembrie 2014
Stie cineva care este rata de default pe portofoliu la iCredit?
Masochistul Miercuri, 24 Septembrie 2014
@laura
Poti sa fii putin mai specifica cu intrebarea ta?
laura Joi, 2 Octombrie 2014
Ca sa fiu mai specifica cu intrebarea: care este procentul creditelor neperformante ?
Din ceea ce am citit pe forum, cei care iau credite nu se mai grabesc sa le si plateasca, iar daca se dau si cu documente false ma intreb cat de profitabila este afacerea...
Masochistul Vineri, 3 Octombrie 2014
@laura
In principiu afacerea este profitabila. Apreciez ca peste 80% din birourile deschise fac profit.
Creditele sunt si OK si mai putin OK. Daca iei o zona de la zero poti avea norocul sa iti gestionezi asa cum stii afacerea si sa dai creditele cu prudenta. Chiar si in acest caz vei avea unii clienti rau intentionati.
Pe de alta parte daca dai credite in stanga si in dreapta fara sa faci o evaluare pertinenta a clientilor vei avea parte de o serie de clienti rau platnici.
anonim Luni, 6 Octombrie 2014

ptr cei interesati sa colaboreze cu cei de la icredit,va anunt ca ptr manager de echipa salariul brut este de 2000 ron adik cam 1400 ron,programul este pana la 20.30-21 seara deci cam 11 ore pe zi.la fiecare salariu ai penalitati(iti gasesc ei de ce)-.daca vrei sa folosesti masina,o folosesti pe cea proprie pe cheltuiala ta(evident)-.daca esti vreo persoana verticala si nu te esti de acord cu mizeria si minciunile lor nu mai esti compatibil cu ;;cerintele firmei '' si esti dat afara.asta se poate face deoarece au ei grija sa ti faca diferite ;;chei'' ,ptr a te putea da afara.-niciodata nu semnati de bunavoie demisia.

Doar eu Luni, 20 Octombrie 2014
Este legal sa iti lipeasca pe USA autocolante cu scris mare ,, datorii .... ETC ,sume si nr de contract ?
Masochistul Joi, 23 Octombrie 2014

@Doar eu
In principiu compania te notifica de faptul ca nu ti-ai platit rata.Este un instrument care uneori functioneaza, alteori NU.
Poti sa ii dai in judecata, dar daca tu NU ai bani sa platesti o amarata de rata, ma indoiesc ca o sa ai rabdarea, perseverenta si cunostintele sa initiezi o actiune in instanta.

@Doar eu Vineri, 24 Octombrie 2014
Este ok sa iti lipeasca o notificare de genul ala pe usa, atat timp cat nu iti distruge usa (daca distruge usa trebuie sa faci plangere la politie, nu sa ii dai in judecata), un alt lucru care nu este ok este sa iti treaca numele pe respectivul Sticker, alaturi de cuvantul datoriei si soldul datoriei, deoarece incalca legea privind datele cu caracter personal (legea 677/2001) si in cazul acesta va trebui sa faci o cerere de chemare in judecata.
eu Marti, 28 Octombrie 2014
Anonim
Lucrezi intr u birou cu profitabilitate ridicata ca ME si cistigi numai 1400 net? NU CRED i a fati treaba asa cum trebuie iesi interen fa ti vizitele si cu siguranta vei cistiga cel putin 2400 net ,dar daca ne place sa dormim in birou
Mai intraba si tu colegi care au facut performanta ,care au masini de serviciu limita de carburant etc
FRATILOR jobul nu este pentru toata lumea ,banii se cistiga muncind nu stind la caldura in birou
SUCCes celor care stiu sa faca performanta si sa lucreze cu oamenii incepind de la consultant si pana la manager
tano Luni, 3 Noiembrie 2014
Sunt nou in domeniu,CC,daca muncesc ca un nebun cu toate ca sunt part time,voi fi multumit sau imi vad de treaba mea.
Multumesc
Masochistul Luni, 3 Noiembrie 2014
@ tano
Ce ai vrut sa spui de fapt prin postarea ta?
tano Marti, 4 Noiembrie 2014
Buna Masochistul,
Im cer scuze cu privire la modul de exprimare, sunt novice,nici eu nu am stiut ce doresc ,doresc sa aflu mai multe informatii despre activitatea unui Colector de Credite.
Multumesc
si eu Marti, 4 Noiembrie 2014
Buna,
Am fost chemata la un interviu pt analist financiar.
Ciudat este ca m-au intrebat ce inaltime si greutateam ca mai apoi sa-mi ceara toate documentele de studio de la liceu pana la master.
Stie cineva ce presupune acest post?si daca implica si activitate de teren? Si ce salar ofera ei? Multumesc
tano Joi, 6 Noiembrie 2014
Dupa ce am citit toate postariile voastre si in urma analizarii situatiei,am decis sa abandonez postul de colector creante,asa l-am anuntat pe manager colector prin e.mail ca nu mai vreau,dar nu stiu ce sa mai fac ca ma dispera cu telefoanele,bineinteles ca nu-i raspund.
Cred ca am facut alegerea corecta,voi ce credeti?
La fiecare colectare aveam un bonus de 12 la suta din debit.
Va doresc o zi buna
Anca Vineri, 7 Noiembrie 2014
Buna. Am si eu cateva nelamuriri. Am fost la interviu pentru postul de consultant de credite, mi s.a spspus ca se lucreaza part time , si ca banii se dau saptamanal.Acum as vrea sa stiu daca se va face un conttact de munca si mai exact cati bani as putea sa iau? Mentionez ca nu am experienta in acest domeniu.
Masochistul Sambata, 8 Noiembrie 2014
@tano
Decizia de a inceta colaborarea iti apartine insa ar fi normal sa discuti cu angajatorul ca sa vezi care este procedura exacta de finalizare a contractului. Poate trebuie sa le returnezi chitantiere, liste de clienti, alte lucruri de genul asta. Stai linistit NU o sa te tina nimeni cu forta la munca mai ales ca esti platit exclusiv din colectari.
@anca
Citeste forumul ce cel putin eu am mentionat de 2 ori cu exactitate care sunt atributiile unui CC si banii pe care i-ai putea castiga.
Anca Duminica, 9 Noiembrie 2014
Am citit .mersi frumos!
Anonimus Joi, 27 Noiembrie 2014
De a spune lucruri negative este foarte usor si a distruge imaginea cuiva reprezinta cel mai facil mod de a te discredita pe tine insuti!
Adevarat. Am aflat ca oamenii nu pun pret pe transparenta informatiior comunicate la nivel de companie si prefesionalismul este slab acolo unde se omit transmiterea de informatii vis a vis de contractul de munca(solicita oferta de angajare si sa verifici cum arata contractul de munca - si numele exact al titulaturii de angajare). Intreaba exact ce faci si ce nu trebuie sa faci. Informeaza-te exact asupra situatiei concrete in care este echipa ta si ce probleme sunt. Cu cat esti mai informat cu atat te vei pozitiona mai bine fata de decizia finala. Mult succes celor care vor activa in companie!
Mari Joi, 27 Noiembrie 2014
am fost la un interviu pentru inspector resurse umane. discutiile cu recruiterul si directoarea de departament au fost profesioniste, placute. are cineva idee care este salariul pentru aceasta pozitie?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?