Forum despre Ebas Powerful Solutions SRL


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 16 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Ebas Powerful Solutions SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Ebas Powerful Solutions.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Andrei Miercuri, 3 Aprilie 2013

Se doreste lucrul bazat pe comision,cu un salariu fix de 500ron+comision din vanzari.
Firma este pe undeva pe la Apaca,Iuliu Maniu,nr 7
Nu le-am dat nota 1,pentru ca domnul de acolo a fost destul de prezentabil si dragut si mi-a explicat ce se doreste.

ebas de la elena? Joi, 11 Aprilie 2013
am fost la interviul celor de la ebas. Asa cum sa precizat mai sus, iti ofera 500 de lei urmand ca tu sa iti suplimentezi salariul in functie de comisioane. Sunt 3 traininguri eliminatorii iar prima luna ca angajat al lor este de proba. Din cate am inteles, ei vand un soft, iar tu trebuie sa cauti firme si sa le vinzi softul respectiv...
Soooo good luck with ebas
Viorel Joi, 25 Aprilie 2013
De curand am fost chemat la interviu la Ebas. Pe internet nu am gasit prea multe detali despre ei, si tot cautand am ajuns aici :)) Din cate stiu in vanzari se castiga din comision (adica cine munceste castiga mai mult decat cei care nu). Nu inteleg exact ce e cu acei 500lei. Pt ce se primesc? Iar comisionul din vanzari cat este? Am mai lucrat in vanzari si nici aplicatia lor nu pare prea complicata. Vrea sa stiu daca se merita incercat, sau e doar o pierdere de timp. E cineva care a lucrat acolo (nu care a fost doar la interviu)?
Maria Vineri, 24 Mai 2013
Am fost si eu la interviu si mi s-a parut ok si prezentarea, oamenii cu care trebuie sa relationez, si comisioanele. Din cate am inteles, partea fixa este negociabila, iar cei care primesc 500 de ron, ori sunt la primul job, ori nu au experienta in vanzari. Mediul era ok. Astept sa vad daca ma suna acum.
valentin Joi, 10 Octombrie 2013
Am fost la firma Ebas pentru un interviu prin vara anului 2012. Atunci mi s-a spus ca partea "fixa" e de 900 lei (luai acesti bani doar daca atingeai targetul, care ...
Ela Luni, 11 Noiembrie 2013
Am lucrat la EBAS un an si jumatate si am castigat banuti frumosi...acum merg pe colaborare, am portofoliul de clienti al meu, clientii facuti in EBAS sunt ai tai pe toata ...
Monica Vineri, 14 Martie 2014
Lucrez la EBAS de doi ani de zile. Este un job pentru oameni responsabili si cu dorinta de a se dezvolta din punct de vedere profesional.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?