Forum despre EBS Romania


ralu Miercuri, 19 Octombrie 2011
buna seara, as dori sa stiu mai multe despre procesul de interviuri de la ebs. multumesc anticipat.
demeter Miercuri, 26 Octombrie 2011

nu stiu cum e procesul dar stiu ca nici ei nu trec bariera cand e vorba de salarii. ma refer aici la programatori, no offense.

andreea Marti, 26 Iunie 2012
alte informatii despre EBS? Angajeaza, nu angajeaza? cum e mediul?
palcu Vineri, 25 Octombrie 2013
Nicio informatie despre EBS ? Pauza totala vad... stie cineva ce salarii ofera pt diferite posturi, orarul, sau intrebarea andreei "cum e mediul" ...se fac ceva evaluari anule, cum stau cu maririle de salarii (daca exista) ...orice detaliu pe care il cunoasteti e bun..
thorin Sambata, 26 Octombrie 2013
Eu stiu cate ceva despre doar la filiala din Sibiu. am auzit ca mediul e destul de ok, salariile la fel. Am avut doua interviuri cu ei, unul acum vreun an, si m-au respins ca nu stiam germana la nivel expert, si am mai avut interviu cu ei saptamana trecuta. Ce pot sa spun din proprie experienta e ca interviul tehnic a fost foarte neprofesionist: a fost via telefon, ii auzeam foarte prost, la fiecare intrebare trebuia sa cer sa repete, si cand am sugerat sa schimbam pe skype, au refuzat si au preferat sa continuam in modul asta, moment in care mi-am pierdut si eu nteresul si am raspuns ce credeam ca intreaba. Plus, dupa interviul initial, au zis ca suna ptr interviul tehnic, nu au sunat, a trebut sa trimit eu un e-mail, iar la feed-back-ul dupa tehnic la fel.Deci pe recrutare they suck, in rest am auzit pareri mai bune. spor celor care aveti interviu cu ei.
thorin Sambata, 26 Octombrie 2013
am uitat: angajeaza in mod constant, mai ales programatori, dar trebuie sa sti germana foarte bine. Atunci ai foarte mari sanse sa te angajeze, chiar daca nu ai experienta ( am 5 ani exp programare, dar nu am stiu germana, asa ca nu m-au luat :D ). Lucreaza cu .net si Java. Cauta si pe tehnologii web. Sediul central e in Cluj, mai au sedii in Sibiu, Iasi, Timisoara, Brasov si Bucuresti.
andrei:CJ Vineri, 1 Noiembrie 2013
- are cineva idee cam cat castiga acolo un administrator basis ?
- am citit pe site-ul lor ca programul e misto, cica poti veni intre 7-10 dimineata... imi explica si mie cineva cum vine asta ? vii sa zicem la 7 dimineata si pleci la 3 ? respectiv 8-16, 9-17, 10-18 ?
- ore suplimentare ? exista, sunt platite ?
- de asemenea tot pe site-ul lor am vazut ca ar fi tot felul de evenimente gen ursus abend, etc... stiti ceva de asta ? sunt reale sau doar de ochii lumii ?
guest Duminica, 3 Noiembrie 2013
ce ai citit e corect. poti veni la 7 si pleca la 15:45 (45 minute pauza)
orele suplimentare nu prea se fac (la ora 18 bate vantul in sediu) si nu sunt incurajate. daca totusi stai in plus intr-o zi poti pleca mai repede in alta. in caz de forta majora, din cate stiu se platesc.
ursus abend e cateodata wine abend sau halloween abend, prezenta e 100% facultativa
ce e cool e ca la orice team building poti veni cu prietena sau sotia (inclusiv la xmas party)
andrei:CJ Joi, 7 Noiembrie 2013
mersi de info si confirmari guest, insa nu ai nicio idee cam cat castiga un administrator basis acolo ? cat de cat estimativ din ce stii tu.
-daca mai imi spui si ceva info legata de colegi / sefi & atmosfera in general promit ca iti trimit o lada de bere.

PS: am citit undeva ca cica echipamentele pe care lucrezi sunt cam vechi ? laptop-uri slabute, monitoare mici... ceea ce ar fi cam rau, ca pt zona de basis si de asemenea si pt programatori sunt alte cerinte, nu poti pune echipamente ...sa le zic standard... ca la aia de la resurse umane.
emil Marti, 12 Noiembrie 2013
Salutare,

Eu am fost ieri la ei pentru un interviu pentru un post pe Sharepoint.
Contrar a tot ce am citit pe aici mi s-au parut a fi profesionisti, si anume calitatea audio a discutiei a fost mult peste medie. Ce as avea de reprosat ar fi interviul tehnic, dupa mine, putin cam simplist (pana in momentul de fata nu mi-au spus daca postul este unul de entry-level sau mid-level).

All in all, mie mi se par a fi o firma ok, asa la prima vedere.

PS: Sora mea a facut practica 3 saptamani la ei. Din ce am inteles nu prea au dat dovada de interes pentru aceasta activitate.
guest Joi, 14 Noiembrie 2013
@andrei nu pot sa spun despre toate sediile si departamentele (pentru ca nu am fost in toate) dar din experienta mea, echipamentele sunt ok, toti au 2 monitoare si statii noi. atmosfera e de asemenea relaxata.
despre salarii nu e ok sa vorbim pe forumuri si oricum nu il stiu decat pe al meu :)
eu Sambata, 15 Februarie 2014

asta cu practica nu se discuta...practica la noi nu are aceeasi valoare ca internshipul in strainatate; si la mine vin studenti la practica, si ii ajut cu info, desi eu nu-s platit pentru asta, si este un pic demotivant, pentru ca treaba mea nu o face nimeni, si macar 3 ore la fiecare sedinta de practica tot trebuie sa aloci...

inafara de atsa...care este totusi mediul intern...am prins partea cu venitul si plecatul...salariul este negociabil sau se merge pe principiul : iti convine bine, nu-ti convine la fel...care ar fi un indice de fluctuatie de personal, si pe ce posturi se inegisttreaza cel mai mare indice?

alt eu Duminica, 16 Februarie 2014

- de practica e discutabil - trebuie sa aiba interes si cei ce vin si fac practica. nu poti sa ai pretentia ca cel de preda sa aiba interes, cand nu are de fapt cu cine.
- cum a zis demeter, "scartzari" la salarii
- orar flexibil, dar cu sistem de pontare
- @palcu - "se fac ceva evaluari anuale, cum stau cu maririle de salarii (daca exista)" - evaluarile anuale sunt "admirabile, sublime, (dar) putem zice (ca maririle salariale), lipsesc cu desavarsire."
- se fac delegatii, de obicei in germania, dar diurna e cea minima legala
- atmosfera in functie de sediu si colegi, in general e destul de relaxata, dar poti sa ai parte si de momente mai putin placute
- se vorbeste mult, se fac putine.

guest Miercuri, 12 Martie 2014
Impreuna cu alti 2 amici am fost chemati la interviuri undeva la sfarsitul lui Noiembrie inceputul lui Decembrie 2013. Am trecut de proba cu HR-ul si de cea tehnica. Ni s-a spus ca vom fi contactati pentru o ultima faza a interviului. Suntem in Martie si nimic. De aici puteti trage singuri concluziile.
one Joi, 13 Martie 2014
Depinde probabil de postul pt care ati aplicat desi nu pare profesional sa nu iti dea un raspuns.
guest Miercuri, 19 Martie 2014
Au fost 3 posturi diferite, atat ca tehnologii cat si pozitie.
Un programator Marti, 1 Aprilie 2014
Si eu am patit la fel. Fix in noiembrie anul trecut am trecut cu brio, atat interviul de HR, cat si cel tehnic. La fel cum spunea cineva inaintea mea, e Martie si tot nu mi-au mai zis nimic.
sebastian Marti, 22 Iulie 2014
Buna ,
Stie cineva ce se intampla EBS Bucuresti ? multumesc!
monik Joi, 16 Octombrie 2014
salut,
eu am fost la 2 interviuri anul trecut si anul acesta proiecte diferite, tot asa urmand sa fiu contactata pt etapa finala si surpriza dupa 1 luna si jumatate primesc email:
i multumim inca o data pentru timpul acordat tuturor discutilor cu noi.
< nu te putem implica in proiectele EBS, astfel incat sa valorificam pe deplin cunostintele tale.
Tinem strans legatura pe viitor si imediat ce va aparea ceva potrivit profilului tau, te voi contacta.....>
DECI nu mai inteleg nimik, plus daca ma vor mai contacta nu ma mai intereseaza
Helene Luni, 24 Noiembrie 2014
De EBS Sibiu ce puteti spune? eu stau in Brasov si as vrea sa stiu daca s-ar merita sa ma mut pentru un post la firma aceasta pe consultanta sisteme ERP.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?