Forum despre Eco Sud SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 24 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Eco Sud SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Eco Sud.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
cezarcezarica Miercuri, 10 Iulie 2013
mai lucreaza colonelul acolo?
birlic Duminica, 14 Iulie 2013
as vrea sa ma angajez si eu acolo dar cat o sa mai fie colonelul nu stiu daca am sanse.
Scarbit_la_maxim Miercuri, 12 Februarie 2014

Angajatii nu isi mai primesc salariile la timp, au fost da-ti afara oameni fara sa isi mai primeasca salariile. Nu au resurse, se lucreaza din topor, nu exista management, Toata conducerea de la Vidra va fi inlocuita, pe motiv de incompetenta ci nu de revolta. Fugiti de Eco sud !!!

andrei Marti, 18 Februarie 2014
scarbit la maxim, imi pare bine ca ai dat comment, am si eu niste in trebari, cum facem sa vorbim? ai lu rat acolo? blonduandrei85 e id meu de mess. vb acolo. adauga-ma si sa-mi spui cine esti ca sa dau accept.
andreea Joi, 12 Iunie 2014
am interviu luni , pt economist . vreau sa stiu daca merita sa mi pierd timpul . salariul intarziat, fara management si munca din topor .....mai bine nu . e cineva care lucreaza / a lucrat de curand la eco sud? multumesc frumos .
andreea Miercuri, 18 Iunie 2014
....ai fost la interviu...cum a fost..poti sa oferi putine detalii ?
mihai Joi, 19 Iunie 2014
andreea, unde ai gasit tu loc de munca de la firma asta? pe vreun site de recrutare online? am cautat si eu si nu am gasit nimic. cum a fost la interviu, cu cine l-ai sustinut? astept comment de la tine.
craw Joi, 23 Octombrie 2014

Platile sunt la zi, este unul dintre putinii angajatori ce platesc la zi, chiar vineri inainte de ziua de salariu(daca aceasta este in week-end). Tot ce trebuie sa suporti la aceasta firma este directoratul. In rest va recomand sa va duceti.

wombat Miercuri, 13 Mai 2015

Dupa ce au dat anunt pe bestjobs pt inginer proiectant, m-am prezentat la interviu si mi-a zis ca voi primi o oferta pe mail. Pe mai am primit 3 randuri cu mentiunea ca trebuie sa raspund in 7 zile.
Bineinteles ca am cerut pe mail fisa postului si alte detalii si nuam obtinut nimic.
Dupa 7 zile mi s-a spus ca s-a ocupat postul ca peste 3 saptamani sa-mi spuna ca nu e ocupat.
Am mai facut o incercare dupa care m-au intrebat cand pot incepe lucrul efectiv.
Bineninteles ca la a duoa incercare mi s-a spus ca postul nu e numai de proiectare ci si de monitorizare a deseurilor, lucru prin gunoaie etc.
Dupa ce am batut palma si am semnat contractul a doua zi am primit notificare de desfacere a contractului de munca fara nici o explicatie.
Asa ca aveti grija ca eu m-am ars cu astia in senul ca mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca.

TraianD Joi, 16 Iulie 2015
Eu sunt inginer la Eco Sud si sunt foarte multumit de conditiile de lucru de aici. Daca lucrezi serios si stii exact ce ai de facut, acesta este locul ideal de munca. Ca organizare, se incurajeaza initiativa, adica primesti indicatii generale despre proiectele firmei, iar in rest trebuie sa te orientezi singur, sa inovezi, pentru definitivarea lor. Conditiile salariale si beneficiile sunt exceptionale pentru o firma cu actionariat tanar si in plina dezvoltare. Ca sugestie speciala, va recomand sa aplicati pentru job-urile companiei numai daca aveti pregatirea, experienta si determinarea necesara unui mediu de lucru foarte activ, in continua transformare si evolutie.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?