Forum despre Ecrion Romania


ADMIN - undelucram.ro Luni, 14 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Ecrion Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Ecrion Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Anonim Vineri, 9 August 2013
Am fost angajat ca programator la aceasta firma o perioada de timp. Opinia si observatiile PERSONALE despre aceasta firma:
Politica firmei este sa angajeze cat mai multi studenti sau absolventi la primul job si sa le dea salarii foarte mici. Nu exista niciun sistem de evaluare a performantelor, cand consideri ca meriti o marire de salariu te duci si incerci sa justifici cat de bine poti si dupa o luna de gandire o sa primesti unul din doua raspunsuri:
nu primesti nimic;
primesti 50 E marire
O parte din firma lucreaza la proiectele unei companii din USA deci vor fi sedinte si alte meeting-uri peste ora 6. In schimb poti sa vii la 10 la munca, dar de cele mai multe ori oricum vei face overtime.

Nu exista alte beneficii in afara de faptul ca au un sediu localizat aproape de metrou.
Colegii sunt de treaba, in general, majoritatea (cam 90%) sub 27-28 de ani.
"Beneficii":
- asig med privata, pt care o sa iti opreasca o suma din salariu in fiecare luna....nu mult...vreo 25 ron, dar nu se mai cheama beneficiu daca platesti pt el;
- program flexibil, in sensul ca iti permite sa iti alegi daca lucrezi intre 10-6 sau 11-7. Daca intarzii de 3 ori intr-o luna iti taie o zi de salariu...deci program flexibil doar din gura;
- colegi de treaba
- daca lucrezi la partea cu firma din USA ai sansa sa inveti lucruri noi de la unii dintre cei de acolo care sunt bine pregatiti.

Concluzia e ca nu se investeste nimic in angajat, iar management nu exista. Nici macar HR nu are firma ... are un pseudo HR care nu prea stie nimic.

Pt interviu de programator:
Eu am fost pe C# dar cred ca e acelasi si pt c++: Intrebari de C/C++ si programare orientata obiect. Trebuie sa stii teoria bine. E un fel de grila (raspunsuri cu da sau nu, grila sau de dezvoltat putin pe hartie) apoi o discutie pe baza testului.

Alte aspecte minore pe care nu le poti afla la interviu dar care pot sa te calce pe nervi in timp:

- o baie la aprox 30 de oameni, deci daca bei multa apa o sa cam faci coada pe la toaleta;
- nu exista nici macar un meeting room/quiet room unde sa poti sa vorbesti la telefon un lucru personal sau sa iti programezi un interviu (dupa cele 3 luni de munca in care iti dai seama ca ai gresit firma si incepi sa iti cauti alt job)

Sfatul meu este sa incercati sa stati departe de aceasta firma care nu stie ce inseamna respect pt angajatii sai, motiv pentru care nu cred ca exista mai mult de 2 sau 3 persoane in firma (in afara de team project manageri sau oameni din conducere) care sa aiba vechime la ei mai mare de 1.5 sau 2 ani (programatorii vin, stau cateva luni....vad ca e super naspa...si pleaca).

Bafta
Anonim Vineri, 30 August 2013
Sunt angajat la Ecrion din 2006 si deci sunt unul dintre programatorii seniori din firma. Din experienta proprie pot sa spun ca juniorii trebuie sa dovedeasca ca sunt seriosi si ca pot sa invete intr-un timp foarte scurt. Asta din cauza ca se fac chestii foarte avansate (gen engine de Business Intelligence, XML rendering, FAST Search in Sharepoint, etc) care nu prea se fac in Romania, si se face in foarte putine locuri din lume. Din cauza asta salariile pot ajunge sa fie foarte mari, dar nu de la inceput, si numai dupa ce dovedesti ca esti bun. Din cauza asta cei care nu pot face fata pleaca destul de repede.
Programul este flexibil (adica poti sa alegi de exemplu 12-8) dar odata ales trebuie sa te tii de el. Se fac evaluari de performanta la 6 luni. Cei care reusesc sa treaca de perioada de proba au aces la training, se face in fiecare an team building, se fac cursuri de training (inclusiv in in Malaezia), vizite la sucursala din UK, deci sunt multe beneficii. Dar trebuie sa fii serios/serioasa si sa poti sa lucrezi in echipa.
OLA Luni, 16 Septembrie 2013
Ola , in ce consta interviurile de angajare?
serios ? Duminica, 22 Septembrie 2013
Nimic ? Niciun detaliu ? Cineva vin firma care e dispus sa "divulge" astfel de informatii "confidentiale" ?
Anonim Miercuri, 2 Octombrie 2013
Si eu am lucrat la firma asta ca programator C#. Am invatat ceva lucruri de la ei. Eu am plecat pentru ca aveam nevoie de un salariu mai mare si am fost nevoit sa plec la o ...
@Anonim Miercuri, 2 Octombrie 2013
Multinationala? Se pare ca ai fost norocos! Public, static, override, protected, .... etc? Am fost la interviuri pt junior si m-au intrebat de Design Patterns (de unde sa stie un ...
chuck Marti, 20 Mai 2014
In ce consta interviul?..si e interviu in lb engleza?..sau in romana?
Florin Duminica, 6 Iulie 2014
Am fost la interviu pentru Software Developer. Au fost cateva teste practice simple, multe intrebari teoretice (fara rost dupa parerea mea, algoritmi si metode pe care nu le ...
anonim Miercuri, 20 August 2014
am interviu maine pt software support developer. imi puteti spune va rog in ce consta testul si cam cum sta treaba la interviul cu HR? multumesc
anonim Miercuri, 20 August 2014
si daca stiti salariul pt software support specialist ar fi super multumesc
@anonim Vineri, 22 August 2014
Cum a fost interviul, anonim ?
anonim Luni, 25 August 2014
exact cum au spus si oamenii de mai sus - un test simplu de OOP, C++. nimic complicat. inca astept un raspuns. are cineva idee cum sunt interviurile din fazele 2,3? cele cu ...
aa Joi, 28 August 2014
stie cineva salariile pentru entry level? software support L2 Sharepoint si pt QA? urgent
Aplicant Luni, 29 Septembrie 2014
Salut,As dori sa stiu cam care ar fi salariile la ei.Va multumesc!
Florin Luni, 6 Octombrie 2014
Sunt programator in aceasta firma si pot spune ca pentru un absolvent de facultate tehnica este startul ideal pentru o dezvoltare profesionala accelerata. Colegii sunt dedicati si ...
X Duminica, 12 Octombrie 2014
Pentru un proaspat absolvent chiar este un loc bun pt startul unei cariere...echipa este tanara, oamenii sunt foarte destepti si chiar se ocupa de tine, daca vrei sa inveti si ...
@X Vineri, 17 Octombrie 2014
Spune si aspectele negative , X
Alex Luni, 10 Noiembrie 2014
Vad ca sunt ceva joburi disponibile pe C# si C++ a fost cineva la interviu?Ceva informatii despre interviu/salariu?Multumesc frumos!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?