Forum despre Edata


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 13 Iulie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Edata, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Edata.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
mas_mas Joi, 2 August 2012
Buna ziua,

Sunt o persoana care a lucrat la aceasta firma. Din punct de vedere profesional este "APROAPE OK", insa au probleme financiare (salariile nu se platesc la timp sau se dau doar sume foarte mici). In plus, nu platesc contributiile pentru somaj.

Sfatul meu este de a ocoli aceasta firma. Sunt un numar mare de fosti angajati care au creante salariale.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca firma este in INSOLVENTA.
fostsclav_edata Duminica, 16 Septembrie 2012
Firma Edata nu a platit salariile angajatilor si contributiile la stat, sub pretextul ca nu s-au platit banii de la clienti. Ulterior am aflat ca a trecut firma in insolventa! Nu avem nici o speranta ca vom mai recupera salariile vreodata. Am fost sclavi luni de zile primind mici parti din salariu si minciuni. Poate statul care ne impoziteaza atat va lua masuri si asupra "angajatorilor de sclavi".
fostsclav_edata Duminica, 16 Septembrie 2012
Ca programator, trebuie sa faci munca altor colegi(business si tehnical analist). Aproape toti colegii sunt adusi prin alti colegi sau cunostiinte si nicidecum pe baza unui interviu real. Esti considerat sclav si nimic mai mult si aproape ca se impune sa faci ore suplimentare, care bineinteles nu se platesc sau nu pot fi recompensate cu libere in alte zile. Cam acesta este nivelul de profesionalism la Edata.
radu Duminica, 16 Septembrie 2012
cam cati angajati mai are edata acum?
Mos_Craciun Marti, 25 Decembrie 2012
Din pacate dupa mai bine de 6 luni de la plecarea din Edata, multi inca nu ne-am recuperat fie deloc fie doar partial salariile pentru care am muncit. Fostii angajati Edata au fost mutati pe SC BPMWAVE INTERNATIONAL SRL; ca daca se mai aduceau contracte pe edata insemna sa ne plateasca.
Raneti Tudor Miercuri, 27 Noiembrie 2013
La aceasta firma, mai precis Grupul Edata din care face parte BPM Wave (vezi http://ro.wikipedia.org/wiki/Edata), "s-a angajat" dra Placintaru Madalina, care pe 11.septembrie.2009 m-a inscenat penal ca sa fiu dat afara de la Cora - SC ROMANIA HIPERMARCHE SA, aviz celor care intretin o doza nesanatoasa de naivitate, sa stiti ce puteti pati daca picati in echipa cu dumneaei, daca prin absurd reusiti sa va angajati aici. Dupa ce am anulat concedierea disciplinara definitiv si irevocabil prin dosarul 43961/3/2009 si m-am reintegrat in munca in februarie 2011 la Cora, au mutat-o pe aceasta la Edata, ceea ce eram constient ca n-a fost data afara ca mine desi merita sa faca puscarie (si continui s-o urmaresc in acest sens), ci recompensata pentru raul care mi l-a facut mie si altora. Figureaza in dosare penale pentru infractiuni in serviciu, fals in declaratii, marturie mincinoasa, fals intelectual si uz de fals, calomnie si insulta si violarea secretului corespondentei.

Mentionez si faptul ca in cele ~50 de interviuri ce le-am sustinut, si cu mult mai multe CV-uri depuse, n-am fost niciodata contactat de Edata sau BPM Wave din cate imi amintesc. Aceasta inseamna de regula ca nu-si fac angajarile meritocratic nici macar de forma ca alte firme. Se poate sa fi nimerit eu cu interviurile in afara perioadelor de angajare la Edata, fiindca am citit si la BPM Wave si vad oameni care au sustinut interviu cu ei, desi aici altii spun altceva. Diferenta o fi chiar ce spune "fostsclav_edata". Daca vreti justitie vreodata, ca nu va dau salariul sau altceva, vorbiti cu mine, fiindca am trecut prin asta si de aceea va spun in cunostinta de cauza ca nu aveti cu cine altcineva vorbi in Romania despre asta

Cititi mai mult in forumul despre Cora - SC ROMANIA HIPERMARCHE SA despre aceasta http://undelucram.ro/firma/114/forum-cora-totul-despre-mediul-de-lucru-interviu-salariu/p3

P.S. Nu stiu ce importanta are insolventa pentru angajatii "inamovibili". Si Realitatea TV era in insolventa cica si fiinteaza bine mersi

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?