Forum despre Edata


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 13 Iulie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Edata, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Edata.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
mas_mas Joi, 2 August 2012
Buna ziua,

Sunt o persoana care a lucrat la aceasta firma. Din punct de vedere profesional este "APROAPE OK", insa au probleme financiare (salariile nu se platesc la timp sau se dau doar sume foarte mici). In plus, nu platesc contributiile pentru somaj.

Sfatul meu este de a ocoli aceasta firma. Sunt un numar mare de fosti angajati care au creante salariale.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca firma este in INSOLVENTA.
fostsclav_edata Duminica, 16 Septembrie 2012
Firma Edata nu a platit salariile angajatilor si contributiile la stat, sub pretextul ca nu s-au platit banii de la clienti. Ulterior am aflat ca a trecut firma in insolventa! Nu avem nici o speranta ca vom mai recupera salariile vreodata. Am fost sclavi luni de zile primind mici parti din salariu si minciuni. Poate statul care ne impoziteaza atat va lua masuri si asupra "angajatorilor de sclavi".
fostsclav_edata Duminica, 16 Septembrie 2012
Ca programator, trebuie sa faci munca altor colegi(business si tehnical analist). Aproape toti colegii sunt adusi prin alti colegi sau cunostiinte si nicidecum pe baza unui interviu real. Esti considerat sclav si nimic mai mult si aproape ca se impune sa faci ore suplimentare, care bineinteles nu se platesc sau nu pot fi recompensate cu libere in alte zile. Cam acesta este nivelul de profesionalism la Edata.
radu Duminica, 16 Septembrie 2012
cam cati angajati mai are edata acum?
Mos_Craciun Marti, 25 Decembrie 2012
Din pacate dupa mai bine de 6 luni de la plecarea din Edata, multi inca nu ne-am recuperat fie deloc fie doar partial salariile pentru care am muncit. Fostii angajati Edata au ...
Raneti Tudor Miercuri, 27 Noiembrie 2013
La aceasta firma, mai precis Grupul Edata din care face parte BPM Wave (vezi http://ro.wikipedia.org/wiki/Edata), "s-a angajat" dra Placintaru Madalina, care pe ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?