Forum despre Egea Orbico Beauty SRL


angajat Joi, 25 Iulie 2013
Se comporta cu angajatii ca si cum ar fi servitori(am auzit cazuri in care o angajata a fost numita proasta si handicapata) iar seriozitatea nu exista. Am fost concediata abuziv din punct de vedere legal, fara a avea habar ce am facut si ce regulament am incalcat, asta pentru ca sefa a avut toane intr-o zi. A trebuit sa semnez eu demisia pentru ca dumnealor nu s-au deranjat sa fie legali. Acuzele, ridicatul tonului si ridiculizarile in public sunt la ordinea zilei fata de toti angajatii, de aceea exista schimbari masive de personal iar echipei mai noi ii este frica sa vorbeasca cu persoanele din conducere. Este o atmosfera presanta, dominata de frica.

Majoritatea angajatilor sunt pe picior de plecare. Nu mi s-au explicat atributiile si a trebuit sa fac un efort foarte mare sa invat pe sarite, insa am fost criticata pentru fiecare greseala, de cele mai multe ori inchipuita. Nu m-am simtit motivata si am continuat sa caut de lucru in timp ce eram acolo, iar demisia a venit exact in momentul cand oricum voiam sa plec.

Sefa m-a concediat fara a fi la curent cat de putin in legatura cu implicarea mea si cu tot ceea ce am invatat. Nu mi-a dat preaviz, nu s-a interesat despre ce am facut in firma si nu a interesat-o energia, stresul si interesul depus. Am fost concediata in plen, fara preaviz, intr-un mod umilitor, de fata cu toti colegii. A fost un moment foarte greu pentru mine, pentru ca oriunde am fost pana atunci am dat randament si am fost respectata.
A fost un loc de munca in care in fiecare ora din cele 8-9 ore am simtit presiune si dezgust pentru modul in care oamenii aleg sa trateze alti oameni care nu au nicio vina in afara de aceea ca isi doresc sa munceasca cinstit. Daca vreti un job de o luna doua, Brand Manager la Egea este o solutie, daca nu ai demnitate. Daca vreti o cariera...evitati-i. In orice moment va puteti trezi cu surprize.
anonimTM Sambata, 24 Mai 2014

am lucrat pentru o perioada scurta de timp in cadrul diviziei Tchibo, perioada care se poate rezuma extrem de rapid astfel : ORBICO e o palarie prea mare pentru cei din Romania, dezorganizare maxima, lipsa de viziune, salarii mici. Se ghideaza dupa principii corecte, asta fiind un plus care insa nu compenseaza neajunsurile. Lasa impresia ca se tarasc de azi pe maine si nu au un plan de viitor cert si adecvat cerintelor pietei.

13r1g Luni, 23 Mai 2016
Am lucrat la aceasta firma 11 luni ca gestionar in cadrul depozitului food/TCHIBO/fmcg ,sunt dezamagit complet ca am acordat atata timp/volum de munca acestei firme, dar niciodata nu e prea tarziu sa o iei de la capat. De cand ma-m angajat eu fluxul de marfa a crescut in aceste 11 luni cu cel putin 60%, fara ca sa se suplimenteze personalul, fara a se oferi un beneficiu, fara a se tine cont de umanitate, sub 9 ore de munca o consideram o zi usoara. Daca vroiam sa plec la program trebuia sa mi se faca observatie sau chiar mai mult sa mi se spuna ‘’daca nu iti convine poti sa pleci’’ pe ton foarte taios si ridicularizat ca nu vreau sa muncesc si ca sunt puturos sau ca nu vreau sa fac parte din aceasta echipa . Au fost angajate 6 persoane in incercarea de a mai diminuia volumul de munca insa toate aceste personae a 2-a zi nu au mai fost prezenta la acest job, intre timp datorita acestei situatii de ‘’slavie’’ au mai plecat 2 angajati (cu mine 3) suplimentarea acestui gol a cazut pe umerii echipei actuale, care e ajutate cu cate un om de la depozitul de parfumerie sau jucarii doar cand acestia nu au un volum foarte mare de munca(2 zile pe sapt de fapt).
Atmosfera la locul de munca se desfasoara in conditii de stress, de frica, de oboseala si in ritm alert, pauza este de 1 ora dar de fapt este de 30min, toate acestea dupa un program de 12 ore de stat in picioare chiar si 14 ore , FARA A AVEA VREUN BENEFICIU FINANCIAR/MORAL(orele suplimentare nu se platesc si nu exista asa ceva)
Salariu este exagerat de mic in balanta cu munca, 1130 lei perioada de proba(3luni) ,1430lei dupa per, de proba , niciodata nu se va face aceasta marire dupa 3 luni , cel mai norocos am fost eu ca mi s-a aprobat aceasta marire dupa ce am fost resurse umane de parca ceream vreun drept care nu era stipulat in contractual de munca, sunt colegi care au primit dreptul si dupa 7 luni , toata lumea are nevoie de un venit sunt constient dar ceea ce se intampla la aceasta firma e jalnic de aceea am decis sa pun stop.
In perioada sarbatorilor de iarna si pascale am stat si pana la 01:00 si a 2-a zi mi s-a facut observatie ca am intarziat 1 ora din program.
Collegial este o atmosfera placuta , toata lumea te ajuta si ajuti , doar asa se pot indeplini obiectivele la un asemenea volum de munca, din pacate toti sunt pe picior de plecare din pacate datorita acestor conditii inumane.
Cand se sta peste program se deconteaza transportul de taxi (cui ii convine asa ceva) deasemenea ti se ofera si o saorma sau un meniu fast food lesinat pentru care tzi se va scoate ochii garantat.
Cariera: nici nu se pune problema , la ce deficit este de personal (gestionar) in niciun caz nu se va permite asa ceva, nu pot angaja sofer livrator de 2 ani de zile sa nu mai vorbim de alte functii importante in cadrul companiei unde doar cunostintele au dreptul.
Promisiuni: cel putin 2-3 pe sapt de la marire de salariu , marirea echipei,conditii de munca,beneficii..etc insa eu In aceste 11 luni nu am vazut asa ceva la vreun coleg sau fata de echipa.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?