Forum despre eJump Media


Avetigrija Vineri, 29 Noiembrie 2013
Teoretic pare ok daca esti student mai slab sau doar vrei sa faci un ban rapid, insa nu e o firma de perspectiva. Salariu: 300 euro si vor sa stii de toate: css, php, html5, javascript, desigur fara contract de munca (te aburesc ei cu ceva insa nu cred ca inregistreaza nimic) dar chiar si asa pe "contract" se trece cel mai mic salariu posibil acceptat de lege...
eJump Media Marti, 25 August 2015
Salut „AvetiGrija” si iti multumim pentru review. Chiar daca am descoperit acest comentariu dupa aproape 2 ani ne-am gandit sa oferim si punctul nostru de vedere ca sa fie fair.

Sa incepem cu banutii.

La eJump salariile sunt pe merit si cresc gradual. Din cate tinem noi minte chiar si in 2013 erau mai mari de 300 de euro si este clar ca ne-am adaptat cu vremurile moderne si ca in 2015 lucrurile sunt destul de roz la aspectul asta.

Contracte de munca exista pentru fiecare angajat si sunt inregistrate, vrem sa fim legali din toate punctele de vedere. Se poate verifica.

Aproape 2 ani de la acest comentariu (pe care l-am descoperit in 2015) avem o echipa de 2 ori mai mare, ne-am mutat in sediu nou si avem clienti mai multi si mai faini...si crestem gradual. Nici Facebook sau Amazon nu pareau de perspectiva la inceput.

N-am ascuns nicioadata ca vrem oameni buni. De exemplu, un FrontEnd Developer ar fi ideal sa stie foarte bine HTML/CSS/Javascrip si bineinteles, sa aiba cunostinte de PHP/MySQL pentru a putea intelege ce se intampla in proiect. Bineinteles, multe lucruri se invata si in post, ca sa zicem asa. Niciodata un proiect nu e doar HTML/CSS sau doar PHP/MySQL. Mereu e nevoie si de putin din cealalta parte pentru o treaba bine facuta. Iar de la un BackEnd developer, ne-am dori sa stie PHP/MySQL foarte bine si adiacent sa stie HTML/CSS astfel incat proiectele sa fie frumoase, functionale si fara erori.

La eJump oferim posibilitatea tuturor sa incerce cate putin din fiecare, ceea ce duce la cresterea lor din punct de vedere tehnic. Membrii echipei nu se plafoneaza, sunt mereu pusi in situatii noi, invata, au o privire de ansamblu mult mai buna asupra proiectelor. Iar oamenilor chiar le place sa duca un proiect de la inceput la sfarsit pe fortele lor. Nimic nu e mai satisfactor decat sa zici: „pe asta l-am facut eu TOT, cap coada”.

Noua ne place sa lucram atat cu studenti pentru ca sunt open-minded, prind repede si au vointa, cat si cu profesionisti cu un car de experienta in spate. Incercam sa oferim multe posibilitati de avansare si multe lucruri extra, pe langa bani. Iar daca citesti acest text, de ce sa nu vii mai degraba la un interviu sa ne cunosti si sa-ti faci propria parere? :)

Multumim.

Cu drag,
Echipa eJump

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?