Forum despre eMAG.ro - Dante International SA


Pt Beni Luni, 5 Ianuarie 2015
Mai carturarule, "sa fii" se scrie intotdeauna cu "2 de i" :)
Dragos Luni, 5 Ianuarie 2015
Eu sa fi fost angajat Emag, nu vorbeam de rau pe aici. Nu fi carturar! :))
RaduC Luni, 12 Ianuarie 2015
Buna ziua. Pentru Call Center, mi s-a propus salariul de inceput de 1200ron, urmand ca dupa 3 luni, in functie de cat de bine ma descurc, sa mi se renegocieze. Multumesc. Ma asteptam putin la mai mult, doar ca te descurci foarte greu pentru Bucuresti in aceste conditii, mai ales daca locuiesti si in chirie.
sachecheu Miercuri, 11 Februarie 2015
@Tester

Ai aflat ceva ceva legat de pozitia de QA Tester?Salariul ma intereseaza.Mersi
sachecheu Miercuri, 11 Februarie 2015
Sau ma rog,intrebarea mea este valabila pentru oricine doreste si poate sa-mi raspunda.Multumesc!
sachecheu Luni, 2 Martie 2015
Am aflat intre timp . Salariu pentru QA Tester (sau Programator Ajutor) este de 1700 RON
SunshineSky Marti, 24 Martie 2015
Ca etapa de testare la emag, se va da testul acesta.
http://www.opr.ro/test-iq/step_1
este elimiinatoriu, deci faceti-l inainte pana scoateti peste 110 puncte.
www Duminica, 26 Aprilie 2015
Salut,

Stie cineva in ce range se invart salariile in Financiar, de examplu cam cat castiga un Financial Controller ? sau un Analist Financiar?
iarina Marti, 9 Iunie 2015
Cu cat se plateste un internship la ei? Mersi.
vip89 Sambata, 19 Martie 2016
In departamnetul finaciar ce salariu se ofera? pe o pozitie de analist financiar de exemplu. Care sunt beneficiile oferite, se lucreaza peste program?
Sergheyi Luni, 16 Mai 2016
Inteleg ca sunt posturi de Intern la eMag. Stie cineva daca sunt platite?
VladPetre Marti, 27 Septembrie 2016

Salutare,

Cine vrea sa se angajeze pe postul de "Operator Logistica" la eMag, punctul de lucru este la km 23 pe A1, conditi de lucru care lasa de dorit, toalete ca in trenurile personale de acum 10-15 ani, si barbatii fac doar manipulare marfa ca asa vor team leaderi, iar femeile indiferent ca au studii medii sau superioare doar scriu cu pixul pe foaie si la birou.
Pe scurt postul de "Operator Logistica" pentru femei este cel corect iar pentru babati este "Manipulator marfa".
Salariul este 1200+130 lei tichete
Programul este de la 8-17, cel putin, daca ii vin idei team leaderului sa se stea pana la 8 trebuie ca daca nu stai nu esti "bine vazut".
Transportul este asigura intr-un maxi taxi de zici ca se destrama.

Bafta!

FlorinP Marti, 18 Octombrie 2016
Trebuie sa recunosc ca faza cu "130" de lei e noua. Doar la emag am vazut-o. Ei nu dau tichete de masa, dar iti ofera 130 de lei, pe care ATENTIE, nu ii poti avea fizic niciodata, dar iti poti achizitiona tichete de masa in valoare de 130 de lei maxim. Foarte ciudata abordare. Mai bine ziceau din prima, oferim sau nu tichete de masa, iar daca oferiti asa ceva, dat 1 tichet/zi lucratoare, cum fac si celelalte mari corporatii din tara. Nu incercati sa fiti voi mai "cu mot" ca va strica imaginea!
Prisonerofyoureyes Vineri, 4 Noiembrie 2016
Buna,
Stie cineva daca se asigura transportul pentru angajatii care lucreaza in Cladirea Swan (din Sos. București Nord nr. 15-23Voluntari,Ilfov)?
Pentru angajatii din depozitul de la Km 13 stiu ca se asigura transportul de la statia de metrou Pacii.
FlorinP Sambata, 5 Noiembrie 2016
Da, se asigura. Sunt microbuze cu sigla Swan pe bord cu care faci deplasarea de la Metrou Pipera la cladirea Swan gratuit. Pe langa alea mai sunt si traseele 445 si 567 ale Primariei Voluntari, pe acelasi traseu, dar biletul te costa 5 lei.
VladPetre Luni, 21 Noiembrie 2016
Buna Prisonerofyoureyes.
Sunt maxi-taxi-uri gratis pe care scrie Swan care duc angajatii la firma vis a vis de LIDL.
Andreyrlz Marti, 17 Ianuarie 2017
Un salariu hilar, mai ales pentru o companie care are sediul in zona Ilfov. Poate daca stai prin zona si ai prea mult timp liber merita, altfel nu cred.
Petrutz Miercuri, 25 Ianuarie 2017
''Negrisori pe plantatie''(se ofera multe fructe, banane in mod special). Oameni tineri si frumosi; Insa salariul este execrabil. Recomand doar celor care au un avantaj in privinta locatiei.
Zedorx Miercuri, 8 Martie 2017

Salut

Confirm cele spuse de "VladPetre" in comentul de mai sus din data 27 septembrie 2016

Daca vrei sa te angajezi ca Tehnician service resigilate la emag esti de fapt tot un fel de manipulant de marfa.
Clienti care au dreptul de retur al produsului, dupa ce este stornat ajunge la resigilare pentru a fii vandut din nou cu un discount in functie de cum arata si produsul.

Punctul de lucru este la km 13 vizavi de depozitul emag (Ciorogarla), mai exact depozitul Service unde baietii vor face doar produse mari [(TV, Saltele, Canaopele, Motocoase, scaune directoriale, generatoare, etc.. mai tot ce este mare si greu - adica rupere de spate)], iar fetele doar produse mici (telefoane si tablete).
Tehnician este o denumire prea pompoasa pentru post, rareori testezi produsul, mai mult cosmetizezi produsul adica un fel de carpaci (il stergi de toate mizeriile).

Depozitul e foarte prafuit si mizerabil, ai doar doua pauze de tigara de 10 minute, una la 10:00 si una la 14:00 si pauzele astea de tigara iti sunt luate din timpul tau de masa de 60 minute, faci un calcul si dupa doua pauze de tigara ramai cu 40 minute sa mananci.

Telefonul mobil inainte sa intri in depozit il bagi intr-o cutie ca nu ai voie cu el la munca. Puscarie

Ai paznici la iesire si te scaneaza de metale daca nu cumva ai furat ceva, daca bipaie incaltamintea, iti vor zice sa te descalti si sa le arati ca nu ai furat telefoane sau altceva in ghetele tale :))). Daca bipaie scannerul la buzunare...ai ghicit vei fii pipait, daca scanerul bipaie intre picioare...stii ce urmeaza :)) pipaitul :))

Daca ai noroc sa fii angajat prin HR emag poti sa iesi cu un salariu de 1200 ron + 13 tichete de masa in valoare de 130 ron.
Emagul apeleaza si la firma de recrutare Adecco unde se angajeaza la Kilogram..pe 1100 ron pentru ca adecco ia din salariu angajatului 100 ron ca un fel de taxa de angajare. Daca vii prin adecco ai salariu si mai mic :((( si perioada determinata de vreo 3 luni.
Toalete SUNT ca in trenurile personale de acum 10-15 ani.
Transportul este asigurat intr-un maxi taxi de zici ca se destrama, zici ca este o caruta.
Programul este de la 8:00-17:00, cel putin, daca ii vin idei team leaderului sa se stea pana la 20:00 trebuie ca daca nu stai nu esti "bine vazut".
Ti se cere sa resigilezi din ce in ce mai multe produse, fara nici-o bonificatie ...mai pe scurt poti sa fii cel mai bun angajat de acolo sa faci treaba de 2 x mai bine si sa depui efort extraordinar, dar degeaba esti platit la fel ca un angajat lenes:)))
AI TARGET... daca faci targetul sefii tai nu se iau de tine..... daca faci de 2 ori sau chiar de 3 ori nu te alegi nici macar cu un "Bravo".
Recomand doar celor care au un avantaj in privinta locatiei, pentru restul nu recomand.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?