Forum despre Emerson Romania


@rop Miercuri, 30 Iulie 2014
Ptr clujitanonim- cum ai aplicat? ai o adresa directa de mail?
adrian Vineri, 8 August 2014
Cat are salar un sales support engineer de la process management? La Rosemount/Daniel/Roxar.
alina Vineri, 8 August 2014
Stie cineva cam in cat timp esti contactat pt un feedback - pozitiv sau negativ - dupa interviul final? lucreaza cineva acolo care a primit feedback pozitiv la mai multe zile dupa interviul final?
Candidat Emerson Vineri, 8 August 2014

AM dat un test in excel, am dat interviuri am fost nevoit sa ma deplasez pe o distanta considerabila sa dau ultimul interviu , am fost primit "in fuga" am fost invitat sa plec "in fuga" si iata ca dupa 2 luni nici nu s au deranjat sa trimita un mail.

Opinie Sambata, 9 August 2014

@Pucca - nu stiu un salariu, insa stiu ca este muulta bataie de cap si destul de obositor. Au interviuri mereu, ore suplimentare (probabil platite) si e foarte greu in comparatie cu alte joburi din cadrul acestei companii.

@adrian - undeva pe la 2000 net. (poate ca-s 1800, poate 2200 ... dar pe acolo. Daca ceri mai multi, probabil vei fi eliminat din start)

@alina - unii au primit feedback pozitiv si dupa cateva luni, altii au primit dupa cateva zile, altii deloc. Depinde cum iti este norocul si depinde peste ce persoana de la HR ai dat.

@Candidat EmersonEmersonu' - eu cand m-am angajat la Emerson am prins o domnisoara de la HR foarte foarte de treaba. Nota 10+ din partea mea pentru tot sprijinul si ajutorul pe care mi l-a dat in toata perioada interviurilor. Fiind o companie care acum are aproximativ 2000 de angajati si numarul de persoane de la HR e mare. Depinde peste cine dai cand ajungi la interviu.

alina Duminica, 10 August 2014
@opinie : multumesc frumos de raspuns. indiferent de natura lui - eu inca astept feedback.
Opinie Luni, 11 August 2014
@alina - nu-ti fie jena sa dai un telefon sau sa trimiti un email daca a trecut perioada in care ei ti-au spus ca vei primi un raspuns. N-ai nimic de pierdut.

Eu i-am trimis domnisoarei de la HR email-uri dupa fiecare interviu avut si mi-a raspuns la fiecare email trimis.
TNT Miercuri, 13 August 2014
Aveti idee care ar fi salariul pentru customer service representative pe rusa + engleza ?
ion Sambata, 23 August 2014
Oamenilor, la emerson se munceste foarte foarte mult!!! pe bani de nimic!!!!! credeti-ma, fac asta de ceva timp, si nici nu ma maresc in functie. Daca esti foarte bun profita de tine, dar nu te remunereaza pe masura, chiar se bucura ca au gasit un fraier, iar ceilalti colegi traiesc pe spatele lui. Eu sper sa-mi gasesc altundeva cat de repede, si nici nu ma mai uit in urma! Se fac foarte multe ore suplimentare, care nu prea sunt platite, oamenii sunt rai, te calca in picioare pentru interesele lor. Chiar daca vreti sa veniti aici, o sa vedeti ca nu e chiar asa lapte si miere ca la interviu. Sa aveti grija de voi, Sunt alte companii care te respecta!
filo Miercuri, 17 Septembrie 2014
Buna, vad ca au anunturi ptr marketing, stie cineva cat sunt de reale? eventual detalii interviu, salar....
ana Joi, 18 Septembrie 2014
Imi poate spune cineva la interviul telefonic cam ce sau despre ce intreaba?
Andrei Vineri, 3 Octombrie 2014
Buna ! Ce salariu se ofera pentru un proaspat absolvent al UTCN ??? mentionezi ca am facut un internship !!!
Opinie Sambata, 4 Octombrie 2014
@ion
Depinde in ce BU lucrezi. De exemplu in RSS la mine nu se fac ore suplimentare, insa sunt aprobate si daca mergi se platesc suplimentar sau iti da ore libere pentru cele lucrate.

@filo
Toate sunt reale. Ca nu te suna ... probabil considera ca nu te incadrezi in ceea ce cauta ei.

@ana
Depinde de pozitia la care aplici. Dar in general se intreaba lucruri normale, gen: unde ai absolvit, experienta etc + cateva intrebari specifice jobului la care aplici pentru a vedea daca ai cat de cat idee despre ce e acolo si daca te potrivesti.

@Andrei
Depinde de pozitia la care aplici. Internship-ul te ajuta la angajare, nu neaparat sa-ti dea salariul mai mare.
@opinie Miercuri, 22 Octombrie 2014
Dupa cum raspunzi, banuiesc ca esti un angajat de la Emerson. am o intrebare, poate ma poti ajuta. Este adevarat ca salariile difera de business unit unde lucrezi? Este un job de buyer pe net, si ma gandesc sa aplic. Nu stii cat se ofera pt un post de buyer in Process Management? merci
Alina Joi, 23 Octombrie 2014
Salut! Daca vorbesc fluent limba engleza si italiana pentru ce pozitie mi.ati recomanda sa optez.....sunt proaspat absolventa UTCN..a facultatii de inginerie electrica...si deasemenea as vrea sa lucrez la emerson in Cluj Napoca!
Alina Joi, 23 Octombrie 2014

de asemenea* imi cer scuze pentru neatentie

Nick Joi, 23 Octombrie 2014
@Alina: Sales Support Engineer pt. Italia/UK/Norvegia/Olanda. Se porneste de la un salariu destul de mic, dar ai tot mai multe posibilitati pe masura ce capeti 2-3 ani de experienta.
Opinie Vineri, 24 Octombrie 2014
@ @opinie
Difera, din cate am auzit. Insa nu stiu cat, deoarece nu prea discuta lumea despre salarii ... Sincer, nu stiu cat ofera pentru buyer. Probabil undeva pe la 1500-2000RON net daca nu ai experienta sau ai putina (sub 3 ani). Dar e doar asa ... cat cred eu. Nu te baza pe asta.

Ceea ce stiu e ca la interviu daca te intreaba de salariu s-ar putea sa-ti anulezi toate sansele de angajare daca ceri prea multi bani. Asta am mai auzit discutandu-se "neoficial".
@ opinie Luni, 27 Octombrie 2014
ok man, merci. Voi aplica, imi voi incerca sansele. Vedem ce iese.
dana Marti, 28 Octombrie 2014
Hey all. "Recent" (din Septmebrie) am fost sunat pentru un post de Collection Specialist, si din Septembrie tot tine procesul de recrutare. Am trecut de interviul initial cu HR, cu HR-TL, interviul cu TL si managerul din strainatate, si am fost si sunat sa dau 2 numere de telefon pentru referinta.
De atunci au mai trecut cateva zile, si acuma nu stiu ce la ce sa ma gandesc, de ce tine si aceasta ultima parte asa lung...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?