Forum despre Emerson Romania


mimi Joi, 1 August 2013

Sper sa nu gresesc, insa eu stiu ca Emerson Bucuresti este un birou de vanzari al unei platforme Emerson. In campusul din Cluj se desfasoara atat activitati de productie cat si servicii suport si are personalitate juridica proprie, nu a fost relocat.
Iar la Oradea va fi productie specializata pe alt segment al activitatii. E drept ca nu am in spate experienta de management in cadrul acestei companii, dar cred ca informatia e corecta si publica dealtfel.....

oda Sambata, 3 August 2013
@persoana
In interviul telefonic esti intrebat in principiu despre ceea ce faci la jobul actual. La moful general. Si eventual ce asteptari salariale ai
Alien Luni, 5 August 2013
Interviul telefonic (nu numai) se da in lb engleza sau in romana?
mumu Joi, 8 August 2013
@mimi , partea de suport a fost relocata , adica in mod direct unii si-au cam pierdut locurile de munca , ......mare parte suportul era la Bucuresti ......eu unul iti urez success !
Alex Marti, 20 August 2013
Stie careva ce salarii sunt la mult discutatul HR? :) mersi
Komodo Miercuri, 21 August 2013

Cat este salariu unui Project Manager si cam cum se prezinta colectivul de lucru.

Florin Vineri, 30 August 2013
@gigel : Am vazut ca ai postat pe data de 15 nov. 2012 ca la achizitii de ofera 3300 ron. Am fost sunat sapt asta pentru a ma prezenta la un interviu la ei pe postul de buyer. Esti sigur ca se ofera atat pentru acest post ? iti multumesc
Florin Sambata, 31 August 2013
Stie cineva cat pot primi cei de la achizitii - BUYER ?..banuiesc ca depinde de departament, insa vreau sa- mi fac o parere.
Ioana Sambata, 31 August 2013
Eu am fost angajata la Emerson desi nu am avut pile sau relatii in interior. Am aplicat la un post, am fost la un prim interviu + testare de cunostinte si limba straina, interviu final si in urma procesului mi s-a oferit pozitia. E normal ca fiecare sa isi expuna punctul de vedere prin prisma experientei personale, insa eu nu as generaliza si sa spun ca nimeni nu are sanse daca nu are pile.
Ca si minusuri, intr-adevar procesul de recrutare a durat cam mult - undeva la 2 luni in cazul meu, mi s-a explicat ca era perioada concediilor si a fost dificil sa sincronizeze agendele mai multor manageri in vederea organizarii interviurilor finale. De asemenea, la partea financiara nu a fost loc de negociere.
Poate sunt eu o norocoasa si am avut ocazia sa fiu recrutata de o persoana din HR pe care nu as cataloga-o niciodata drept retardata, idioata sau alte apelative jignitoare care nu mi-ar face mie cinste in primul rand, ba mai mult am simtit interes si sustinere din partea ei. Plus ca am ramas cu impresia ca era chiar in tema si intelegea atributiile specifice ale postului pentru care am aplicat, lucru care mi s-a parut foarte OK pentru o persoana al carei job nu era de natura aceasta.
Florin Luni, 2 Septembrie 2013
@ioana : E bine ca angajeaza si fara relatii. Asta este un lucru bun. Pacat de timpul indelungat pana iau o decizie, oricum mult succes!
Florin Luni, 2 Septembrie 2013
@ioana : De cate interviuri au fost nevoie pentru a fi acceptata?
Ioana Luni, 2 Septembrie 2013
@Florin: Am participat la 2 interviuri: primul cu resurse umane (dupa discutia cu recrutorul am sustinut o testare scrisa de limba engleza si un test tehnic), am primit raspuns pozitiv dupa aproximativ 3 saptamani, iar apoi am avut interviul cu managerul din strainatate si team-leader-ul local al echipei din care face parte pozitia. Acest al doilea interviu a fost in limba engleza.
Florin Luni, 2 Septembrie 2013
@ Ioana : imi spui te rog pentru ce post ai aplicat? sunt curios daca , in momentul in care voi trece de HR, voi fi nevoit sa dau test scris... Mie saptamana trecut la primul interviu cei de la HR mi-au verificat si engleza vorbita...
Forin Miercuri, 4 Septembrie 2013
Se pare ca am trecut de primul interviu si il am pe cel final saptamana viitoare... cei care ati avut interviul final, vi s-a trimis un email sau ceva ca sa va pregatiti ? sau doar sufleteste ? :D
Ioan Joi, 5 Septembrie 2013
@Florin: in primul rand felicitari :). Intrebarea mea este urmatoarea: ai fost la sediul firmei la interviu? daca da.... ai putea sa detaliezi cum a decurs... ai avut test? Multumesc.
Florin Joi, 5 Septembrie 2013
@ Ioan Da, am fost, nu am avut nici un test, doar o prezentare generala a comp Emerson si sa descriu locul de munca actual, ce fac acum etc. Saptamana viitoare voi avea interviul final si sper sa fie bine.
Ioana Joi, 5 Septembrie 2013
@ Florin: Felicitari! Iti sunt datoare cu un raspuns :) Eu am aplicat pentru Sales Support Engineer, probabil au testari doar pentru anumite posturi.
Oricum, sper sa iasa totul asa cum iti doresti la interviul final :)
Ioan Joi, 5 Septembrie 2013
@Florin: mersi de info.
Florin Marti, 10 Septembrie 2013
Am fost la interviul final, acum mi s-a spus ca revin cu un raspuns in 2 saptamani... am mai citit pe aici de cele "2 saptamani academice" care au lasat si un gust amar. Acum astept cu interes raspunsul lor, asta in cazul in careil voi primi. va tin la curent
Calin Marti, 10 Septembrie 2013
Buna tuturor este adevarat ca cei dela emerson cluj angajaza doar cu contract pe perioada determinata (pe o perioada de 3luni)?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?