Forum despre Endava


Larisa Iasi Marti, 26 Martie 2013
a ajuns cineva la etapa de interviu cu clientul? puteti furniza mai multe detalii despre ce presupune aceasta etapa si cum se desfasoara?
toto Miercuri, 10 Aprilie 2013
salut, are cineva idee cat castiga un BA?
tele Marti, 14 Mai 2013
Salarul e confidential sau de ce nu ne poate spune nimeni o cifra aproximativa?
Michelin's BestFriend Duminica, 19 Mai 2013
Ceva foarte util:

Recrutarea pentru internship se face cam in ultima saptamana din iunie, si pentru pozitii de graduate, cam la inceputul lunii iulie. I-am intalnit pe cei 2 recrutori la eJobs, Octavian si o domnisoara, si au fost super ok, oferind informatii foarte multe si la obiect + fiind super friendly.

Sunt nerabdator sa lucrez la ei, asta in cazul ca voi reusi sa obtin un interviu, si sa il iau...
ww Marti, 28 Mai 2013
O intrebare scurta pentru cei care au lucrat/lucreaza aici. Un interval min - max salariu pentru un BA middle level?
gigel Joi, 30 Mai 2013
cred ca poti sa mergi pana pe la 8000 daca e vreun proiect pe afara. ceva local poti obtine 6-7000 net. bafta
toni Joi, 30 Mai 2013
ceva pareri despre endava cluj? eventual despre jobul de service desk analyst? :) thanks.
cap de lemn Luni, 3 Iunie 2013
O adresa de e-mail pt a trimite cv-ul aveti ?
Diana Luni, 8 Iulie 2013
Pentru postul de Office Manager part-time aveti idde ce nivel salarial este? Multumesc.
sysadmin Vineri, 19 Iulie 2013
un sysadmin middle/senior cam ce salar ia?
Dudu Sambata, 7 Septembrie 2013
Asadar, tinerii programatori/cei cu ceva experienta in aceasta companie, cum vi se pare atmosfera/beneficii/salar ?
Gilbert Marti, 10 Septembrie 2013
As avea si eu o intrebare: Ce presupune interviul de angajare (cate etape si daca se pot oferi cat mai multe detalii) pentru pozitia de software tester si care ar fi salariul de inceput pentru pozitia aceasta?

Multumesc anticipat!
Adriana Joi, 10 Octombrie 2013
Mi-ar putea spune cineva cat e salariul de inceput pentru postul de service desk analyst? :-) tot incerc sa aflu de ceva timp si nu reusesc, azi am fost la primul interviu unde mi s-a cerut mie parerea despre salariu, cam cat cred ca ar fi.. totusi sper sa nu imi ia parerea in considerare! :))
ios Vineri, 18 Octombrie 2013
Se accepta lucrul de acasa?
faruuu Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Eu am participat la un proces de recrutare la ei, si mi s-a parut foarte ok. Primul interviu a fost telefonic cu HR, unde s-a facut un screening, apoi al 2-lea a fost cu un programator cu 5 ani vechime, si daca treceai, interviu la ei la sediu, si inca un interviu ulterior, dar nu neaparat. Nu am fost acceptat, deoarece nu am facut bine tehnic, si am obtinut interviul fara nici o recomandare sau "pila".
just me Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Se poate, nu am motive sa nu te cred. Cam cum a decurs interviul? Sper ca nu a fost de genul ce face nu stiu ce functie. :)
faruuu Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Nu am trecut de interviul telefonic tehnic, dar mi s-a parut structurat foarte bine, pentru un internship. Vroia sa stie cat de bine stii Java, cu intrebari de la usor la greu si eu nu am stiut prea bine ce e drept, si nu am trecut mai departe. Era pentru stagiu de practica acest interviu, dar s-a dovedit destul de profesionist, avand in vedere ca acel programator mi-a raspuns la toate intrebarile mele la sfarsit.

Am aplicat la ei pe site, cu scrisoare de intentie, asa cum specifica ;).
just me Joi, 7 Noiembrie 2013
Am intrebat asta intrucat am vazut 2 tipuri de interviuri. Unii te intreaba exact ce face nu stiu ce functie, iar altii te intreaba principii de OOP, de genul mosterniri, interfete, design patterns. In principiu cred ca e mai ok a doua varianta. Daca sti unde sa cauti ar trebui sa fie ok. Dar foarte rar am vazut tipul asta de interviu.
programatorul Joi, 7 Noiembrie 2013
Eu am raspuns corect la 90% din intrebarile tehnice pe care mi le-au adresat la interviul telefonic, dar nu am fost acceptat. Nu mi-au specificat motivul. Chiar daca esti bun, programatorii din firma, chiar si cei cu vechime, nu vor sa te accepte ca sa nu le faci concurenta.
faruuu Joi, 7 Noiembrie 2013
Fiind internship, mi-a pus intrebari OOP in general, si mi-a pus o intrebare de logica la inceput cum se face in celelalte firme mari, era gen intrebare google, ca sa vada cum gandesti.

@programatorul

Este posibil ca raspunsurile pe care le-ai dat, sa nu fi fost corecte in totalitate (desi tu credeai ca programatorul pare a fi incantat ca ai sti, ca sa te induca in eroare, sa vada exact ce sti) , sau trebuia sa sti 100%, fiind o concurenta foarte mare, in lotul in care te-ai aflat.

Nu uita ca nu numai interviul tehnic conteaza, ci si CV-ul + interviul initial cu HR-ul. Ei punctaje de la toti, si apoi se face o medie ;)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?