Forum despre Endava


craiova Joi, 8 Ianuarie 2015
Am auzit un zvon ca e posibil ca Endava sa deschida un punct de lucru in Feb 2015 si in Craiova. A mai auzit cineva acest lucru? Daca este adevarat, stie cineva pe ce posturi/tehnologii se vor face angajari?

Multumesc
asemaro Luni, 20 Aprilie 2015
baiatului cu frica de camere: in orice cladire de birouri din lumea asta exista camere de luat vederi...nu stiu de ce te temi, daca nu stii pentru ce sunt folosite camerele alea?
Edd Joi, 21 Mai 2015
Hello,
Aveti informatii legate de job-ul Local Support Engineer? Mediu de lucru, program, colegi, salariu, interviuri, etc.?
Cosmin_Contra Luni, 15 Februarie 2016
Salut! Va pot povesti putin din experienta mea la Endava. Am lucrat aici o perioada prin urmare va relatez in cunostinta de cauza.
Firma este una OK, mai ales daca esti student sau cu 1-2 ani de experienta.
Sunt multe traininguri pentru angajati, poti sa participi la cursuri variate pe tot felul de tematici: Agile, diverse tehnologii, comunicare etc etc. Asadar este un fel de "A Doua Scoala", sau "After-school" :D. Nu-i nimic ironic, asa am procedat si eu la randul meu acu' ceva timp.
Sunt si petreceri tematice, "fun stuff", dar parerea mea e ca sunt ca sa iti mai clateasca ochii, ca sa zici ca nu e o corporatie ca oricare alta....sau dimpotriva?!

DAR atentie!!! Sunt si kestii NU foarte dragutze.
La interviu Endava mi s-a laudat ca NU ar fi o corporatie ca oricare alta, ca ar fi "ALTFEL", ca ei ar cauta numai oameni "dragutzi, sociabili, compatibili intre ei", ce sa mai? un dating site in toata regula :).
Insa dupa ceva timp de lucru pe la ei am constatat ca nu e "chiar" cum zic ei. Sunt intr-adevar si oameni dragutzi, dar sunt si najparlii, un fel de Bucuresti la scara mai mica :D. Daca va place Bucuresiul ca oameni (incluzand aici Ferentari bineinteles) sigur v-ar placea la Endava.

In plus oamenii NU sunt promovati tot timpul chiar pe bune.
Daca te intelegi bine cu seful este ok, daca nu te intelegi bine cu el, mai bine pleci singur pe un alt proiect sau de tot, daca te intelegi bine cu seful in sensul cel mai "profund" atunci DA: vei fi promovat destul de repede.

As avea o recomandare pentru cei care cauta o atmosfera mai familiala, pentru cei care NU se cred vedete (cu alte cuvinte ceva mai modesti din fire), pentru cei care NU tind sa demonstreze "ca fac si ca dreg": dragilor, ganditi-va de doua ori.
CatJ Marti, 19 Iulie 2016
Am fost la interviul de HR pt pozitie pe QA. E destul de lejer, trebuie sa fi interesat de compania lor, sa cauti putin despre ei pe net.

Te intreaba de experienta de dinainte si apreciaza daca esti deschis si prietenos.

te intreaba de situatii dificile intalnite pana acum mai ales cu bug tracking si deadlines.

te intreaba cum te intelegi cu oamenii, cu ce tip de oameni te intelegi mai greu, daca esti dispus sa inveti si sa primesti/oferi ajutor colegilor.

Spre sfarsit aveti si o discutie in engleza despre diverse (nu mai stiu ce m-a intrebat exact, tot in tonul celor de mai sus)

Fi-ti increzatori si amiabili si merge treaba bine.

M-au si chemat la interviul tehnic care e mai greut din cate am auzit. Voi posta despre el dupa ce il dau.
CatJ Joi, 21 Iulie 2016
Am dat si interviul pe QA (mai mult manual decat automatizat) tehnic. Oamenii par a fi de treaba si acum. M-au plimbat prin mai multe subiecte: cunostinte de testare, chestii pe ...
CatJ Joi, 21 Iulie 2016
A si, am vb putin in engleza si la cel tehnic.
madir Miercuri, 10 August 2016
cam secretomani in privinta proiectelor pentru care recruteaza oameni
Kaizoku Sambata, 14 Ianuarie 2017
Salutari. Sunt student in Ploiesti, anul 3. Sunt pasionat de programare, doresc sa ma dezvolt (prin voluntariat / internship / loc de munca). Am gasit aceasta firma, observ ca se ...
Sergheyi Sambata, 14 Ianuarie 2017
Salut Kaizoku. Din ce stiu Endava are in Bucuresti, Cluj si Pitesti mai nou. De Ploiesti nu stiu nimic. Tu stii mai multe?
Miqtza Marti, 21 Februarie 2017
Hello,In Ploiesti nu exista sediu Endava, doar in Pitesti.
OanaMaria Luni, 6 Martie 2017
Buna,   Am citit restul mesajelor dar am ramas cu 2-3 nelamuriri, daca aveti timp sa raspundeti, mai ales cei care au lucrat sau lucreaza in prezent aici :) .   1. ...
InterCurios Duminica, 12 Martie 2017
Buna , Am fost informat ca voi da interviul tehnic cu doi seniori si va dura o ora si jumatate , postul pentru care aplic este de senior-middle developer . Crede-ti ca ma vor pune ...
InterCurios Vineri, 28 Aprilie 2017
Endava face contraoferta?
playon Sambata, 13 Mai 2017
@CatJ Ai reusit sa primesti o oferta pana la urma? Treci de 1000e pe testare? Unii asa spun, ceea ce e cam nerealist
Cartofipai Miercuri, 21 Iunie 2017
Am fost la interviu pe 13.06.2017, au spus ca anunta daca pass sau fail, inca astept mail :))
Miqtza Marti, 4 Iulie 2017
Buna OanaMaria,Eu lucrez la Endava si am sa incerc sa iti raspund punctual la intrebarile puse de tine (care, btw, sunt foarte ok :) ):1. am tot auzit in piata despre acest ...
Miqtza Marti, 4 Iulie 2017
@Playon - se trece si de 1000 Euro pe testare, insa depinde de experienta fiecaruia.
hahaha Luni, 10 Iulie 2017
firma are cumva departament de customer suport ? munca backoffice ?sau doar ce e legat de IT ?as dori sa aplic pt customer suport limba engleza sau italiana , am inteles ca au ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?