Forum despre Energia Resurselor Umane SRL (ERU)


ballo Miercuri, 27 Februarie 2013
pe cine sa credem ......
pe firma sau ????????????
pagubitul Miercuri, 27 Februarie 2013
Buna tuturor.Cu aproape 2 saptamani in urma, le-am trimis cerere(cum scrie in contractul de mediere),sa vad cum sta dosarul meu?Azi am primit raspuns ,scrie asa:''Referitor la scrisoarea/faxul/cererea dvs.va comunicam documentele lipsa la dosarul dvs.,fara care nu putem incepe demersurile conform contractului:1 poza 9/12(in picioare),cazier curat,copie carte de munca,copie certificat calificare,dovada ca aveti dreptul sa parasiti Romania(serviciul pasapoarte),dovada ca aveti cu cine lasa copii minori cand parasiti tara(avizat de primarie/asistenta sociala/declaratie).Va rugam sa ne trimiteti aceste documente in cel mai scurt timp posibil si in termenul specificat,pentru a putea incepe demersurile pentru dvs....''.Banii dati tot nu o sa mai recupar,dar am zis -hai sa le trimit documentele lipsa ,sa nu aiba motiv ca nu am avut dosarul complet-dar dupa aceea in termen de maximum 10 zile lucratoare daca numi vine contractul de munca ,fac plangere la Politie,ITM,OPC si de ce nu o sa trimit o scrisoare si la ambasada Germaniei din Romania,sa instiinteze firma din germania despre excrocheria facuta de firma d-nei INES NAGY EDITH,poate sesizeaza dansii autoritatile de la noi.
ben hur Miercuri, 27 Februarie 2013
dubios tare numele firmei...
silvia Miercuri, 27 Februarie 2013
buna....din moment de ati semnat contractul,trebuie sa treaca 240 de zile ca sa poti face demersul pt recuperarea banilor...pt ca ei spun in contract ca atit dureaza contractul de mediere...deci e tzeapa pe fatza,,,,printre tzepuiti sunt si eu ...
cristi Miercuri, 27 Februarie 2013
Buna si eu am fost azi la aceiasi firma ERU.Mi sa parut ok firma.Sper sa fie totu ok.Dar in skimb mi-am pierdut orice spernata dupa atatea commenturi negative.Sper sa fie ok,ma rog la Dumnezeu sa fie bine.Bafta la toti sa mearga treaba.
Stefi Joi, 28 Februarie 2013
Salutare tuturor, se poate sa aflu si eu daca e pe bune sau m-a duc de geaba "cu bani" pana la ei. Vad ca din toate comentariile pe care le-am citit nimeni nu spune ca a plecat cu ERU.
speranta Joi, 28 Februarie 2013
cred ca sotul meu sia dat seama ca a fost tepuit nu zice nimica dar se vede pe el, acuma nu poate da de ei .
speranta Joi, 28 Februarie 2013
catre pagubitul dar cand ai depus dosarul ce acte tiau cerut ca sotului meu iau cerut poze tip pasaport copie color buletin si adeverinta medicala sa inteleg ca nu sunt toate actele de care este nevoie caci sotului iau zis ca asteapta contractul din germania sa trimitem si noi fax.
pagubitul Joi, 28 Februarie 2013
Catre ballo:daca crezi,ca noi suntem mincinosi,iti propun sa te duci si tu la ei,plateste 520 ron+200 ron,si stai si astepta sa vezi deca te contacteaza cineva de la ei, asa o sa fim mai multi pagubiti.
pagubitul Joi, 28 Februarie 2013
catre Speranta:cum am scris si ieri acte lipsa din dosar sunt;1 poza 9/12(in picioare)-10ron,cazier curat(acte necesare pentru cazier:act de identitate,timbru fiscal de 2 ron de la posta,taxa in cuantum de 10 ron-la trezorerie=12 ron),copie carte de munca ,copie certificat calificare-4.50 ron,dovada ca aveti dreptul sa parasiti Romania(serviciul pasapoarte)-(acte necesare;act de identitate original si copie,taxa de 22 ron-la trezorerie),dovada ca aveti cu cine lasa copii minori cand parasiti tara(avizat de primarie/asistenta sociala/declaratie).Cam astea ar fi actele lipsa din dosar,se putea comunica cu noi cand am vorbit cu ei,si de aici se vede ca e teapa.
pagubitul Joi, 28 Februarie 2013
catre Cristi:roaga-te si pentru mine,ca nici Cel de Sus nu mai pote face nimic dupa ce am dat banii,''speranta moare ultima''-tot inainte.
pagubitul Joi, 28 Februarie 2013
Daca ai bani de donat 720 ron,mai bine doneaza la SMURD,la un orfelinat,sau pentru o asociatie non-profit,macar ei folosesc banii in scopuri nobile.
tica Joi, 28 Februarie 2013
salui daca easa antermen de o luna merem toti gramada depunem plangere la politie si ai dam an judecata plus cheltuelile
Dan Vineri, 1 Martie 2013
si eu am semnat acum doua luni cu ei si nu pot sa vspun decat ca sant niste nenorociti nici nu au de gand sa ma i sune pe nimeni ,am sunat de trei ori la ei si acum ami zic sa nu mai sun ca o sa ma sune ei ;)
arad. str. padurii nr 95 sc.energia resurselor umane s. r. l. Sambata, 2 Martie 2013
ARAD.STR .PADURII NR .95 SC. ENERGIA RESURSELOR UMANE S.R.L. este condusa de un patron de 56 ani si administrator. Timp de 6 ani ei au pacalit sute de oameni poate si peste o mie ,cum.Le au cerut bani ca sai trimita in strainatate ,unde acest lucru nu sa intamplat . cum de le merge in continuare ? ei isi schimba angajatii si numele firmei dar si sediul cu adresa la numai cateva luni, dar asta nui tot ei mai au oameni si relatii la judecatorie si politie.Eu va sfatuiesc sa nu veniti in arad sau la acest sediu. Toti oameni care au fost pacaliti si pe viitor vor mai fi pentru ca ei viseaza la un trai mai bun si decent lucrand in strainatate .si nici nu prea ai ce le face la acesti inselatori si escroci ,pentru ca lucreaza legal cu acte in regula Au un plan bine pus la punct cand ai intrat in legatura cu ei e ca si cum ai intra intr-o capcana sau un tunel fara iesire EU AM POSTAT ACEST ANUNT PENTRU CA LUCREZ IN POLITIE SI AM PLANGERI DE PESTE 600 DE PERSOANE.
yo Sambata, 2 Martie 2013
Referinte in Monitorul Oficial partea IV
Monitor Articol
760/2013 Societatea Comerciala ENERGIA RESURSELOR UMANE - S.R.L.
NUMAR DE ORDINE IN REGISTRUL COMERTULUI J2/1359/2012
COD UNIC DE INREGISTRARE 30977237
ROMANIA
MINISTERUL JUSTITIEI
OFICIUL NATIONAL AL REGISTRULUI COMERTULUI
OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI DE PE LANGA TRIBUNALUL ARAD
DOSAR NR. 1761/15.01.2013
REZOLUTIA NR. 550/16.01.2013
Pronuntata in sedinta din data de 16.01.2013
Persoana desemnata conform O.U.G. 116/2009, prin Decizia D.G. nr. 20 din data de 14.01.2010 - Maciulschi Puiu
Pe rol fiind solutionarea cererii de depunere si mentionare acte nr. 1761 din data 15.01.2013 pentru Societatea ENERGIA RESURSELOR UMANE - S.R.L., cod unic de inregistrare: 30977237, numar de ordine in registrul comertului: J2/1359/2012.
PERSOANA DESEMNATA
Asupra cererii de fata:
Prin cererea, inregistrata sub nr. 1761, din data de 15.01.2013, s-a solicitat inregistrarea in registrul comertului a depunerii urmatoarelor acte: Adresa nr. 29 din 11.01.2013.
Examinand inscrisurile mentionate persoana desemnata, constatand ca sunt indeplinite cerintele legale, in conformitate prevederile O.U.G. 116/2009, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 84/2010, cu dispozitiile Legii 26/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, urmeaza a admite prezenta cerere de depunere mentionare acte.
Pentru aceste motive, in conditiile legii, dispune:
Admite cererea de depunere si mentionare acte asa cum a fost formulata si dispune inregistrarea in registrul comertului a depunerii urmatoarelor acte: Adresa nr. 29 din 11.01.2013.
Dispune publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, a urmatoarelor acte: Rezolutie director.
Executorie de drept.
Cu drept de plangere, in termen de 15 zile, la Tribunalul Arad, in conditiile art. 6, alin. (3)-(5) si urmatoarele din O.U.G. 116/2009, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 84/2010.
Pronuntata in sedinta din data de 16.01.2013.
yo Sambata, 2 Martie 2013
prin contractul de mediere am impresia ca ei iti cauta de munca dar au la dispozitie 240 de zile calendaristice sati faca asta nu 14 lucratoare cum zic ei acuma dc e tzeapa e teapa noastra invatare de minte


acuma nu stiu dc mai vedem vreun ban inapoi dc e asa
andrei Luni, 4 Martie 2013
buna,am vazut ce ati scris cu totii si m-am ingrozit..eu urma sa plec la arad tocmai din galati prin aceeasi agentie.Sunt aatat de credibili la telefon incat nu stiu ce sa mai zic...am un loc stabil de munca si sincer nu stiu ce urmeaza sa fac.sunt la un pas sa-mi dau demisia..as dori un raspuns cu privire la aceasta agentie resurse umane str.padurii.95.stie cineva o agentie in Romania care lucreaza corect?astept raspuns
paul Luni, 4 Martie 2013
mi-am bagat la aceasta firma actele eu impreuna cu prietena mea pentru un loc in austria la o fabrica de jucarii . abureala a trecut o luna si tot cu zaharelul m-au dus ; cum ca contractele noastre trebuie sa ajunga din austria ... tin sa anunt ca aceasta patroana amai avut si in oradea firma de genul cu care dadea tepe ..... sunt din arad si nu cunosc pe nimeni sa fi plecat cu aceasta firma de pe strada padurii ... inteleg ca am fost toti fraieri cand le-am dat banii , si ca nu putem sa facem prea multe .... dar nu se poate ca aceasta firma sa faca asa la nesfarsit ,.... pana la urma nimeni nu are bani de aruncat in vant .... va rog care sunteti din arad si vati bagat dosar la dansii datimi un sfat cum sa procedez ..... eu oricum am de gand sa depun o cerere pentru a-mi primi banii inapoi .... am fost la itm arad si cei de acolo au spus ca sunt ok ... din moment ce sunt inregistrati la ei .... si nu le pot face nimica ,,,, urmeaza sa merg si la otp .... lucrurile nu trebuie sa ramana asa ..... trebuie sa mergem toti sa facem plangere la politie si la otp si itm ,,,, nu stati cu mainile in san ca lucrurile nu se vor rezolva de la sine ..... altfel vor fi zeci poate sute de alti tepuiti ca noi ! raspundeti la commentariu ....
negrutul Marti, 5 Martie 2013
Poate da cineva da relatii din cei care a luat teapa de de firma,,PLASAREA TERITORIALA DE MUNCA TIMISOARA (PTM) ,,,,????????????

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?